Şimdi Ara

SAATLER (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SAATLER
  • bunun siyah olanını satmıştım geçen sene gerçekten çok şık iri bir saatti camı da colormatik cam dı yansıma yapmıyan cam süperdi saat valla
  • Bazı sitelerde 7750 makineli ve buna benzer tasarıma sahip Hamilton'lar daha uygun fiyata satılıyor.

Onları da görmeden Le Locle'un üzerine atlama derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

buda guzeldımı

SAATLER

bu da çok şık bir saattir şu anda mağazamda satışta var bundan. bakan çok kişi var bu saate
  • quote:

Orjinalden alıntı: ziyaliv

quote:

buda guzeldımı

SAATLER

bu da çok şık bir saattir şu anda mağazamda satışta var bundan. bakan çok kişi var bu saate

sende kac para bu saat
  • quote:

Orjinalden alıntı: peugeot206WRC

SAATLER

Bu saati kullanan var mı?
    ETA 7750 mekanizmalı hoş bir saat. 1500 TL civarına bulunabiliyor. Ön cam Safir ama yansıtmazlık özelliği yok. Arka cam safir değil. 30m su geçirmezlik ve 42.3 mm kasası var. Kayışı deri fakat timsah vs. değil. Bir de siyah kadranlı olani var ancak bu daha etkileyici göründü gözüme. Ne dersiniz bu saate 1500 TL verilir mi? (Bu arada 1500 TL internet fiyatı sanırım mağazada biraz pazarlıkla daha ucuza alınabilir.)

valla bence verilir sonuçta tissot alıyorsun ve eta 7750 var ben hamilton khaki aldım 2 gün önce 2500 tl verdim onda da aynı makina var ben al derim

benim saat
     SAATLER

• quote:

SAATLER

ETA 7750 mekanizmalı hoş bir saat. 1500 TL civarına bulunabiliyor. Ön cam Safir ama yansıtmazlık özelliği yok. Arka cam safir değil. 30m su geçirmezlik ve 42.3 mm kasası var. Kayışı deri fakat timsah vs. değil. Bir de siyah kadranlı olani var ancak bu daha etkileyici göründü gözüme. Ne dersiniz bu saate 1500 TL verilir mi? (Bu arada 1500 TL internet fiyatı sanırım mağazada biraz pazarlıkla daha ucuza alınabilir.)

Valla yanlış hatırlıyor olabilirim ama Tahtakale'de 1100 e bırakmışlardı. Ama Polemik arkadaşımızın dediği gibi aynı makineyi kullanan Hamiltonlar var ve onların indirimli fiyatı 1000 lerde.
    İnternet'te liste fiyatıdır, hangi saatçiye peşin teklif etsen sana en az % 25 indirim yapması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 31 Mayıs 2009; 2:26:01 >

• quote:

quote:

quote:

buda guzeldımı

SAATLER

sende kac para bu saat

normal satış fiyatı 420 de ayarlarız bişeyler düşünürsen eğer

• quote:

Orjinalden alıntı: teng

quote:

SAATLER

Valla yanlış hatırlıyor olabilirim ama Tahtakale'de 1100 e bırakmışlardı. Ama Polemik arkadaşımızın dediği gibi aynı makineyi kullanan Hamiltonlar var ve onların indirimli fiyatı 1000 lerde.
    İnternet'te liste fiyatıdır, hangi saatçiye peşin teklif etsen sana en az % 25 indirim yapması lazım.

evet ya hele nakit teklif edersen %30 civarı indirim yapmaları lazım.... ama alınır ya evladiyelik saat değil mi millet...

• quote:

quote:

quote:

SAATLER

evet ya hele nakit teklif edersen %30 civarı indirim yapmaları lazım.... ama alınır ya evladiyelik saat değil mi millet...

Bende 2824 makinelisi var bu aralar günde 4 sn sapma yapıyor, taş gibi saat.

• Le Locle'un akrep ve yelkovanında fosfor var mı?
  • teng kardeşim 10 sn leri aşarsa ayda ortalaam 300sn 5 dakika eder ne zamandır yapıyor takip et de sure uzamasın benim önerim
  • resimde yok gibi duruyor ama yok olabilir. son zamanlarda klasik saatlere pek koymaz oldular fosfor nedense..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Le Locle'un akrep ve yelkovanında fosfor var mı?

Hiçbirinde yok
  • quote:

teng kardeşim 10 sn leri aşarsa ayda ortalaam 300sn 5 dakika eder ne zamandır yapıyor takip et de sure uzamasın benim önerim

Aldığımda 10 sn idi. Ama bir süre bekleyin sonra ayar yaparız dediler zaten sonra kendiliğinden 3 sn ye indi.
    Saatlerin dakikliği mevsimden mevsime değişiyor, mesela bu saatin sonuçları sonbaharda çok iyi imiş günde 1 sn yakaladığı çok olmuş (ben vaktim oldukça sabahları sapmalarını kontrol ederim de)
    Ama doktor yakında iyileşeceğimi söylüyor

• quote:

quote:

teng kardeşim 10 sn leri aşarsa ayda ortalaam 300sn 5 dakika eder ne zamandır yapıyor takip et de sure uzamasın benim önerim

Aldığımda 10 sn idi. Ama bir süre bekleyin sonra ayar yaparız dediler zaten sonra kendiliğinden 3 sn ye indi.
    Saatlerin dakikliği mevsimden mevsime değişiyor, mesela bu saatin sonuçları sonbaharda çok iyi imiş günde 1 sn yakaladığı çok olmuş (ben vaktim oldukça sabahları sapmalarını kontrol ederim de)
    Ama doktor yakında iyileşeceğimi söylüyor

bugün aynı muhabbet babamla dükkanda konuşurken geçti dedim hamilton daha 48 saat oldu sıfır sapma var dedim biliyosun eta 7750, babam yazın dedi matal esnemesinden dedi bir kaç saniye olabilir belki demişti.

•  SAATLER

Bu saati buldum 682 TL'ye internet üzerinden alınabiliyor. Fakat mekanizması nedir, arka tarafı nasıldır bulamadım...
    Hamilton'larda pm yolu ile link gönderebilir misiniz?

Edit: Bu arada saatin modeli Khaki Deluxe olarak geçiyor sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peugeot206WRC -- 31 Mayıs 2009; 2:48:15 >
  • Otomatikse bu da 7750'dir.
  • Evet otomatik.
  • quote:

Evet otomatik.

Site güvenilirse bu fiyata bu saatin üzerine atla, yoksa buradan biri saati kapar. Benden söylemesi.
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.