Şimdi Ara

SAATLER (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Bu forumda son bir iki gündür tartışılan orjinal mi yoksa replikamı sorunu benimde kafamı yaklaşık iki aydan bu yana kurcalayan bir soruydu.Malum meşhur replika sitemizdeki IWC Portuguese Power Reserve modelini tasarım olarak çok beğendim.IWC replikasınının sitedeki fiyatı 265$.Bu parayı kalitesini bilmediğim bir replikaya vermektense biraz daha ekleyerek Hamilton Regattayı almaya karar verdim.Replikanın başıma neler açacağını bilmemek beni ürküttü.Malesef korktuğum başıma regattayı alınca geldi.Fakat fazladan verdiğim para sayesinde ürünü hemen iade edebildim.

Benim de replikaya sıcak bakmamamın en büyük nedenini çok güzel açıklamışsınız. Replika çoğu zaman bir muamma. Garantisi de yok. Bir de sizin başınıza gelen olay çok çok seyrek bir olay olsa da, oluyor ne yazık ki. Orjinalde ise garanti olduğundan, sorun çıkmıyor.

Malum siteden hiç alışveriş yapmadığımdan, çıkabilecek bir sorun karşısında nasıl davranırlar bilmiyorum. Ama sonuçta saatin garantisi yok. Siz buradaki satıcı ile sorun yaşasanız, İsviçre'ye atacağınız bir mail ile sorununuzu çözerdiniz. Ama replikada olay tamamen satıcının iş ahlakına bağlı. Kaliteli bir esnaf müşterisini mağdur etmez, ama her esnaf da kaliteli değil.

Bu arada, bu saatiniz de, bozulan saatiniz de çok güzel. Farklı tarzlara hitap ediyorlar. İkisinden de birer tane isterdim doğrusu.

Bu arada, Baron kordonların kalitesi iyidir, hele fiyatına oranla çok iyidir. Ben saatimi her gün takıyorum ve bana 1 yıl dayanıyor. 8 TL'lik kordon için bence çok iyi. Güzel bir model bulursanız düşünmeden alın. Avantajı da, ucuz olduğu için kordondan sıkılınca, iyice aşınmasını beklemeden istediğiniz gibi değiştirirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: samsunlusemih

hangi saat daha iyi sizce? (yaşım 19)

http://cgi.ebay.com/Casio-EDIFICE-Dress-Watch-EF503L-EF503D-EF-503D-1AV_W0QQitemZ260396555301QQcmdZViewItemQQptZUK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL?hash=item260396555301&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1326|66%3A4|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A200#ebayphotohosting

http://cgi.ebay.com/Casio-EDIFICE-Dress-Watch-EFA120D-EFA121D-EFA-121D-1AV_W0QQitemZ280332638710QQcmdZViewItemQQptZUK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL?hash=item280332638710&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1326|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50#ebayphotohosting

EF503L EF503D modeli her kıyafete daha uyumlu durur bence. ikisi arasında kalsam onu alırdım.

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

EF503L EF503D modeli her kıyafete daha uyumlu durur bence. ikisi arasında kalsam onu alırdım.

Kesinlikle katiliyorum, digital gostergeli saatler her zaman hem oldukca chip durur hem de kisa zamanda bikkinlik verir, analog gostergeli saat hic olmazsa pahali saatler gibi durur kolunda ve de cok sik durur, genc ve dinamik bir erkek icin cok uygun
  • quote:

http://cgi.ebay.com/Casio-EDIFICE-Dress-Watch-EF503L-EF503D-EF-503D-1AV_W0QQitemZ260396555301QQcmdZViewItemQQptZUK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL?hash=item260396555301&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1326|66%3A4|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A200#ebayphotohosting

http://cgi.ebay.com/Casio-EDIFICE-Dress-Watch-EFA120D-EFA121D-EFA-121D-1AV_W0QQitemZ280332638710QQcmdZViewItemQQptZUK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL?hash=item280332638710&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1326|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50#ebayphotohosting

Hamilton jazzmasterı almadan önce Casio EF-503D kullanıyordum.5 yıl önce almıştım.Saatin camı mineral ve çabuk çiziliyor.Kasası ve kordonu paslanmaz çelik yıllarca bozulmadan kullanabilirsiniz.Casioların mekanizmaları plastik , uzun vadeli kullanımda sorun çıkartabiliyor.Aldıktan 2 yıl sonra ilk arızası ortaya çıktı , saat günde 15-20 dk geri kalmaya bazende tamamen durmaya başladı.Pilini değiştirmeme rağmen sorun düzelmedi.Bulunduğum ilçede tamir edecek saatçi bulamayaınca Balıkesir'e götürdüm.Saatin baskı mekanizmasını değiştirdik dediler ve bunun için 30 TL ödedim( yol parası hariç).Saat bir yıl sonra benzer arızayı yine tekrarladı.Yine pil değişimi ve şimdi hatırlayamadığım bir parçasını değiştirmek zorunda kaldım.Malesef benzer arızalar 2 ay önce yine ortaya çıktı.Yaşadığım bu olaylar üzerine forumda okuduklarımın doğrultusunda önce seiko almak üzere yola çıkmama rağmen otomatik saatlere merak sardım.Hamilton saatleri seiko ve casionun üzerinde bir kaliteye sahipler.Hamiltonların fiyatları ülkemizde ithalatçı firmaların keyfi uygulamaları yüzünden değerinden daha pahalıya satılıyor.Fakat eski ithalatçı firma elinde bulunan ürünleri çok uygun fiyatlara satıyor.Benim aldığım jazzmasterın üzerindeki etiket fiyatı 2.306 TL ama bazı sitelerde 900 TL ye alınabiliyor.Bu fiyat eta 7750 mekanizmalı bir saat için iyi fiyat.Yurtdışında bile bu mekanizmaya sahip en ucuz saat 799$ zaten mekanizmanın kendisi tek alımlarda 555$.Ben size biraz daha para ekliyerek aşağıda resimlerini verdiğim Hamilton Aviation Qne gibi eta mekanizmalı otomatik bir saat almanızı tavsiye edeceğim.Saat 44mm boyutunda büyük bir saat.Bu saat ülkemizde 500 TL civarında bir fiiyata alınabiliyor.Hatta hamiltonun fiyatları 250 TL den başlıyor.Hamilton saatlarinin camları safir cam , kullandıkları mekanizmalar ister otomatik ister quartz olsun hepsi eta marka.Reklama girecek ama d e v e y ü k ü sitesi ülkemizde hamiltonların satıldığı en fiyatlı site.Ellerindeki ürünler eski ithalatçının ürünleri , istediğiniz her modeli bulamayabilirsiniz.
     SAATLER
     SAATLER
     SAATLER

• quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Bir saat alacağız hiç yardımcı olmuyorsunzu ya işiniz gücünüz milyarlık saatleri tartışmak oldu.

Markafoni'deki indirim iyi de bana yine bile pahalı geliyor verebileceğim max 150 civarı paradır.

Şöyle bilindik markalardan metal kordonlu 3 kadaranlı tasarımlı su geçirmez bir saat öneremiyor musunuz şimdi bana?İstediğim sadece saat markası olsun Tommy Lacoste Adidas vs olmasın.Azıcık ta bilindik olsun Seiko,Casio gibi.

Hayret birşey ya! burası forum, insanlar sohbet etmek için buraya geliyorlar ve herkesin birbirine cevap vermek zorunluluğu olmadığı gibi her soruya cevap vermek gibi bir yükümlülüğümüz yok!!!!
    Bizler gene de gücümüzün yettiğince, bildiğimizce sorulara cevap vermeye bilmeyenleri aydınlatmaya çalışıyoruz ama cevap vermediğimizde de fırça dolu mesajlar gelmemeli.
    Ulaşamıyacağınız milyarlık saatleri tartışmayın gibi bir yazı da çok zavallı oldu !!
    Kapıda bakın bakalım WATCH INFORMATION yazıyormu ??

• quote:

Orjinalden alıntı: austun1975

Önceki sayfalarda beğendiğim ve satın aldığım Hamilton Khaki Regatta marka saat ile yaşadığım olayı sizlere aktarmıştım.

Austun arkadas,

Hayirli olsun, cok guzel ve gercek bir saat almissin, gercekten artik insani cok mutlu edecek bir saat. Saf ve temiz gostergeleriyle, gereginden fazla yuklenmemis kadraniyla cok guzel.
    Gercek saat meraklilari artik pur styl ve dizayn bakiyorlar, bling bling dedikleri tarz olan cok yuklenmis kadranlara itibar etmiyor, cocuk oyuncagi niteliyorlar. Bir kadran saf ve pur olmali, icindeki makine cok kaliteli olmali, saatiniz sizin ozeliniz, baskalari icin almiyoruz ve evde saati cikarip arkasina baktigimizda icindeki yasayan ruhu gorebiliyoruz ve bu sadece bize ait ve ozel bunu gunluk yasamda baskalari gormuyor. Onemli olan saatimizin baskalarina degil bize neler yasattigi. En pahali modellerden minute repetaer modellerine bakin kadran cok saf ve temiz ama saati cevirdigimizde icinde yasayan bir mekanik fabrika oldugunu goruyor ve ancak loup ve hatta microskopla gorulebilecek el yapimi minik parcalarin birarada uyum icinde tik taklarla yasadigini farkedebiliyoruz.
    Saatine deri kayis icin hirch guzel ve asagida cok ozel deri kayislar ureten iki firmanin link'ini veriyorum, bu firmalar pariste fakat internet uzerinden siparis verebiliyorsunuz, siparis uzerine ozel tasarim yapiyorlar ve inanilmaz exotik deriler (balik, kopekbaligi, tavuk bacak derisi, devekusu ayak derisi filan) kullaniyorlar, saatinizin markasi ve bilek kalinligina gore uretim yapiyorlar, biraz pahali ama saatinize yakisir.
    http://www.watchband.fr/
    http://www.abp-paris.fr/
    Hayirli olsun

• Austun arkadaş,

Hayırlı olsun. Çok güzel ve uzun yıllar hem kullanabileceğin hem de modeli eskimeyecek bir saat almışsın.
    Benim vitrinlerde takıldığım birkaç saatten biri. Hatta geçenlerde içeri girip fiyatını sormuştum.(ama unuttum iyimi ) Mahzuru yoksa ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim.
    Hirsch kayışların satıldığı yeri istersen pm ile yollarım. Ama önümüz yaz çelik kordon yazın kullanışlı olur.
    Replika konusunda tereddütüne gelince: Her replikada ufak tefek sorunlar çıkabilir,(orijinalde bile çıkıyor) iyi bir saatçi de bunları 5-10 liraya yapar. Replikanız varsa saatçiniz de olmalı. Aslına bakarsan otomatik saatiniz varsa demek daha doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 22 Nisan 2009; 13:21:45 >
  • SAAT SECIMI KONUSUNDA BIRKAC TAVSIYE VE TUYO HATTA BU YAZIYI PRINT ETMENIZI ONERIRIM

Arkadaslar,
    saat konusunda cok eski meraklilardan biri olarak size birkac tavsiyede bulunmak istiyorum.

- Eger pilli saat alacaksaniz sunu bilin ki pahali bir saatle ucuz bir saat arasinda cok az makine kalitesi farki vardir, pilli bir saattte pahalilara veya markalara gitmemenizi oneririm, pahali ve pilli bir saatin bence aradaki fiyat farki abartili. 100 euro bir saatla 1500 euro bir saat arasinda cok fark yok hatta bu konuda onerebilecegim, kalite ve fiyat paritesi acisindan en iyi saat bence swatch.

- Mekanik saatlerde once butcenizi ve zevkinizi belirleyin. Arka kapak camli mi olacak yoksa onemsiz mi? Bu alacaginiz saat icin onemli. Asagida anlatacagim.
    Mekanik saatlerde onceligi isvicre veya butcenize gore seiko veya casio veya polyot oneririm.
    50-100 euro arasi bir butce icin kronometreli mekanik bir saat bulamazsiniz, cin mali replikalar var ama ne oldugu belirsiz saatlerdir.
    Ebay'de almanlarin kendi markalariyla sattigi ve cin mali saatler var bunlar ne oldugu belirsiz replikalardan cok daha guvenilir ve guzel saatlerdir. Bir tane kuzenime alip hediye etmistim, uc yildir hic sorunsuz kullaniyor ve cok memnun.
    Seiko 5 mekanik modelleri hem cok saglam ve sorunsuz hem ucuz hem de guzeldirler. Daha onceki yazilarimda link'ler vermistim.
    Yine daha onceki yazilarimda 500 euro alti fiyalari olan bazi isvicre ve alman markalari yazmistim.

Bu arada NEW OLD STOCK ya da kisaca NOS diye adlandirilan saatler var. Bu saatler quartz krizi sirasinda satilamamis eskiden kalma yeni saatlerdir.
    Quartz krizi sirasinda isvicrede inanilmaz miktarlarda makineler elde kalmisti ve bes para etmiyordu. Pahali saatlere takilan makineler de binlerce elde kalmisti. O sirada bazi ureticiler bu makineleri degisik alt markalar yaratip cok ucuz fiyatlara satmislardi, ornek olarak mesela cartier kadin modellerinde eta 2512 makineler kullanilmisti ve cok ama cok pahaliydi ama daha sonralari ayni makineyi cok ucuz alt markalarda bulmak mumkun mesela milus.
    Simdi yeniden mekanik saatlerin gundeme girmesiyle bu elde kalmis eski makineler altin fiyatina kapisiliyor. Buyuk markalar bu makineleri yikayip yaglayip bazen de dekore ederek cok pahali fiyatlara satiyorlar ve adina da limitli seri diyorlar cunku makinenin gerisi yok.
    Ornek vereyim, zilli bir dubey-shaltenbrand bugun 5000 euro civari satiliyor. OK mi? Ama icindeki makine AS 5008. Simdi ayni makineyi tasiyan bir NOS saat bulabilirsiniz ve fiyati 400 euroyu gecmez. Yine zilli saatlerde polyot (rus yapimi) oneririm cok ucuzdur ve kalitelidir.
    NOS saatlerde buyuk genellikle arka kapak cam degildir. Ama icindeki makineye tamamen guvenebilirsiniz, isvicrenin en ust duzeyde oldugu bir sirada uretilmis makinelerdir, kasa kalitesi inanilmaz iyidir.Kayislari deridir genellikle ama degistirmeniz gerekebilir cunku cogunlukla curumustur, kayis degistirirken orjinal tokasini yeni kayisa taktirmayi unutmayin.
    NOS saatler genellikle pek duymadiginiz markalar icerir ama yukarida yazdiklarimi unutmayin.
    Size NOS saat alabileceginiz iki tane link veriyorum ama arastirma yaparak kisaca NOS, N.O.S. , new old stock yazarak ta arastirma yapabilirsiniz.
    http://stores.befr.ebay.be/Limors-Watch-Shop
    http://stores.befr.ebay.be/noswatch

Gelelim bir baska mekanik saat onerisine.
    Quartz krizinden sonra isvicrede fabrikalar bazen komple satildilar.
    Cinliler meshur venus 175 makinesini ureten makineleri, ruslar da meshur valjoux 7733 makinesini ureten makineleri demir fiyatina alip kendi ulkelerinde uretime gecmislerdi.
    Ruslar, gerek bu konudaki tecrubeleriyle gerekse rus ciddiyetiyle bu makineleri orjinaline yakin kaliteyle urettiler, cinliler ise 10 uzerinden 4 kalitesinde urettiler ve her ikisi de halen uretiyorlar. Cinliler ise kaliteyi gitgide yukseltiyorlar. Her iki makine de otomatik degil kurmali.
    Bu nedenle piyasada bir rus mali kronometreli 7733, NOS bir 7733 ten cok daha ucuzdur hele hele Venus 175 orjinali yok satarken cin mali cok ucuzdur.

Mekanik saatlerde rus saatleri de oldukca iyidir ve son donemlerde isvicrelilerle isbirligi yaptiklari icin modeller de artik oldukca guncel modeller oluyor.
    Butceniz limitliyse ve kronolu bir mekanik saat almak istiyorsaniz hic tereddutsuz rus saatlerini tavsiye ederim.
    Size rus saatleri alabileceginiz guvenilir bir sitenin link'ini veriyorum.
    http://www.ruspluss.com/index.html?sid=A76s4p2La70I6uq11W1K&lang=eng&color=006699

Fransada bir grup saat meraklisi cin venus 175 makineleri aldilar ve kasalarini ozel yaptirarak 100 kisilik ozel saat yaptirdilar. 1 yil sonra hepsi pisman olmustu cunku cin makinesi guvenilir cikmamisti ve herkes sorunlar yasamisti.

Simdilik bu kadar, sorulariniz olursa yanitlarim

Selamlar

• @austun1975

deveyükü.com'daki Regatta çok yattı kafama aslında.

Siz Regatta'yı nereden ne kadara almıştınız, söyler misiniz?
  • watcher, bilgine sağlık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: egunns

watcher, bilgine sağlık..

• Regattayı yukarıda ismini verdiğim siteden satın aldım.Bana gelen regattanın yelkovanı arızalı çıkmıştı , regatta alan başka bir kişininde saatinin camında saat 4 yönünde bir kırık çıkmış saati kargodan alırken iyice kontrol edip almak gerekiyor.Siteyi beğendim , aldığım ürünü bir gün sonra iade etmeme rağmen herhangi bir sorun çıkarmadılar.Hatta fiyat farkı vermeden regatta yerine jazzmasterı vermeyi kabul ettiler.
  • Bir de sitede 2 sate Regatta var, biri 800 küsur TL, diğeri de 1000 küsur TL.

Bana biraz renkleri farklı geldi, acaba fark nedir biliyor musunuz?
  • ...

Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 22 Nisan 2009; 13:59:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: watcher6150

SAAT SECIMI KONUSUNDA BIRKAC TAVSIYE VE TUYO HATTA BU YAZIYI PRINT ETMENIZI ONERIRIM

Arkadaslar,
    saat konusunda cok eski meraklilardan biri olarak size birkac tavsiyede bulunmak istiyorum.

- Eger pilli saat alacaksaniz sunu bilin ki pahali bir saatle ucuz bir saat arasinda cok az makine kalitesi farki vardir, pilli bir saattte pahalilara veya markalara gitmemenizi oneririm, pahali ve pilli bir saatin bence aradaki fiyat farki abartili. 100 euro bir saatla 1500 euro bir saat arasinda cok fark yok hatta bu konuda onerebilecegim, kalite ve fiyat paritesi acisindan en iyi saat bence swatch.

- Mekanik saatlerde once butcenizi ve zevkinizi belirleyin. Arka kapak camli mi olacak yoksa onemsiz mi? Bu alacaginiz saat icin onemli. Asagida anlatacagim.
    Mekanik saatlerde onceligi isvicre veya butcenize gore seiko veya casio veya polyot oneririm.
    50-100 euro arasi bir butce icin kronometreli mekanik bir saat bulamazsiniz, cin mali replikalar var ama ne oldugu belirsiz saatlerdir.
    Ebay'de almanlarin kendi markalariyla sattigi ve cin mali saatler var bunlar ne oldugu belirsiz replikalardan cok daha guvenilir ve guzel saatlerdir. Bir tane kuzenime alip hediye etmistim, uc yildir hic sorunsuz kullaniyor ve cok memnun.
    Seiko 5 mekanik modelleri hem cok saglam ve sorunsuz hem ucuz hem de guzeldirler. Daha onceki yazilarimda link'ler vermistim.
    Yine daha onceki yazilarimda 500 euro alti fiyalari olan bazi isvicre ve alman markalari yazmistim.

Bu arada NEW OLD STOCK ya da kisaca NOS diye adlandirilan saatler var. Bu saatler quartz krizi sirasinda satilamamis eskiden kalma yeni saatlerdir.
    Quartz krizi sirasinda isvicrede inanilmaz miktarlarda makineler elde kalmisti ve bes para etmiyordu. Pahali saatlere takilan makineler de binlerce elde kalmisti. O sirada bazi ureticiler bu makineleri degisik alt markalar yaratip cok ucuz fiyatlara satmislardi, ornek olarak mesela cartier kadin modellerinde eta 2512 makineler kullanilmisti ve cok ama cok pahaliydi ama daha sonralari ayni makineyi cok ucuz alt markalarda bulmak mumkun mesela milus.
    Simdi yeniden mekanik saatlerin gundeme girmesiyle bu elde kalmis eski makineler altin fiyatina kapisiliyor. Buyuk markalar bu makineleri yikayip yaglayip bazen de dekore ederek cok pahali fiyatlara satiyorlar ve adina da limitli seri diyorlar cunku makinenin gerisi yok.
    Ornek vereyim, zilli bir dubey-shaltenbrand bugun 5000 euro civari satiliyor. OK mi? Ama icindeki makine AS 5008. Simdi ayni makineyi tasiyan bir NOS saat bulabilirsiniz ve fiyati 400 euroyu gecmez. Yine zilli saatlerde polyot (rus yapimi) oneririm cok ucuzdur ve kalitelidir.
    NOS saatlerde buyuk genellikle arka kapak cam degildir. Ama icindeki makineye tamamen guvenebilirsiniz, isvicrenin en ust duzeyde oldugu bir sirada uretilmis makinelerdir, kasa kalitesi inanilmaz iyidir.Kayislari deridir genellikle ama degistirmeniz gerekebilir cunku cogunlukla curumustur, kayis degistirirken orjinal tokasini yeni kayisa taktirmayi unutmayin.
    NOS saatler genellikle pek duymadiginiz markalar icerir ama yukarida yazdiklarimi unutmayin.
    Size NOS saat alabileceginiz iki tane link veriyorum ama arastirma yaparak kisaca NOS, N.O.S. , new old stock yazarak ta arastirma yapabilirsiniz.
    http://stores.befr.ebay.be/Limors-Watch-Shop
    http://stores.befr.ebay.be/noswatch

Gelelim bir baska mekanik saat onerisine.
    Quartz krizinden sonra isvicrede fabrikalar bazen komple satildilar.
    Cinliler meshur venus 175 makinesini ureten makineleri, ruslar da meshur valjoux 7733 makinesini ureten makineleri demir fiyatina alip kendi ulkelerinde uretime gecmislerdi.
    Ruslar, gerek bu konudaki tecrubeleriyle gerekse rus ciddiyetiyle bu makineleri orjinaline yakin kaliteyle urettiler, cinliler ise 10 uzerinden 4 kalitesinde urettiler ve her ikisi de halen uretiyorlar. Cinliler ise kaliteyi gitgide yukseltiyorlar. Her iki makine de otomatik degil kurmali.
    Bu nedenle piyasada bir rus mali kronometreli 7733, NOS bir 7733 ten cok daha ucuzdur hele hele Venus 175 orjinali yok satarken cin mali cok ucuzdur.

Mekanik saatlerde rus saatleri de oldukca iyidir ve son donemlerde isvicrelilerle isbirligi yaptiklari icin modeller de artik oldukca guncel modeller oluyor.
    Butceniz limitliyse ve kronolu bir mekanik saat almak istiyorsaniz hic tereddutsuz rus saatlerini tavsiye ederim.
    Size rus saatleri alabileceginiz guvenilir bir sitenin link'ini veriyorum.
    http://www.ruspluss.com/index.html?sid=A76s4p2La70I6uq11W1K&lang=eng&color=006699

Fransada bir grup saat meraklisi cin venus 175 makineleri aldilar ve kasalarini ozel yaptirarak 100 kisilik ozel saat yaptirdilar. 1 yil sonra hepsi pisman olmustu cunku cin makinesi guvenilir cikmamisti ve herkes sorunlar yasamisti.

Simdilik bu kadar, sorulariniz olursa yanitlarim

Selamlar

Sayın Watcher,
    İyi ki geldiniz. Foruma yeni bir ses, yeni bir nefes getirdiniz
    Bu arada Çinlilerin venus makinesi için ilave etmek istediğim bir nokta var.
    Kurmalı kronograf ve power reserveli bir Venus'üm var (Malum sitedeki malum Zenith (o Zenith'i orada bırakamazdım) )
    Geçenlerde zembereği boşaldı benim saatçime götürdüm. Şimdiye kadar götürdüğüm hiçbir saati beğenmeyen adamın ağzı açık kaldı. Ne kadar güzel yapmışlar diye. Demek çinliler de zaman içinde üretim sorunlarını çözmüşler, şimdi ürettikleri çok daha iyi.

• @teng

Biliyorsun ki ben bu başlıkta genelde cevap yazanlardan biriyim, şimdi de sen cevapla bakalım benim sorumu.

Bu Regatta için ne dersin, fiyatı çok uygun geldi. Alternatif olarak yine otomatik bir Hamilton (bu fiyata tabi) var mıdır?

• Sayın Watcher,
    İyi ki geldiniz. Foruma yeni bir ses, yeni bir nefes getirdiniz
    Bu arada Çinlilerin venus makinesi için ilave etmek istediğim bir nokta var.
    Kurmalı kronograf ve power reserveli bir Venus'üm var (Malum sitedeki malum Zenith (o Zenith'i orada bırakamazdım) )
    Geçenlerde zembereği boşaldı benim saatçime götürdüm. Şimdiye kadar götürdüğüm hiçbir saati beğenmeyen adamın ağzı açık kaldı. Ne kadar güzel yapmışlar diye. Demek çinliler de zaman içinde üretim sorunlarını çözmüşler, şimdi ürettikleri çok daha iyi.

Yorumlariniza tesekkur ederim , elimden geldigince bilgilerimi sizlerle paylasmaya devam edecegim.
    Cin venusleri gercekten de gitgide kaliteyi yukseltiyor hele bir de tourbillion makine yapiyorlar ki, isvicre forumlarinda panige neden oluyor cunku oldukca iyi imis.

• quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

@teng

Biliyorsun ki ben bu başlıkta genelde cevap yazanlardan biriyim, şimdi de sen cevapla bakalım benim sorumu.

Bu Regatta için ne dersin, fiyatı çok uygun geldi. Alternatif olarak yine otomatik bir Hamilton (bu fiyata tabi) var mıdır?

Beni fırçalamadığın sürece her sorunu cevaplarım (Gözden kaçırmamışsam tabii)
    Regattanın fiyatını bilmiyorum ama gmt li bir Hamilton var; o çok daha kullanışlı ve 700 lira civarında.Hem de daha sade ve daha gösterişli.
    Bizlerin yatla yarışla pek ilgisi olmayacağından hareketle Regatta'ya pek sıcak bakmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.