Şimdi Ara

SAATLER (1338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13361337133813391340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Arkadaşlar linkteki saati almayı düşünüyorum, Aerowatch marka saati olan ve/veya linkteki model hakkında bilgisi olan var mı?

http://www.e-pirlant.com/?urun-2764-Aerowatch-Chrono-Moon-Phases-1942.html

Yorum yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

http://www.hepsiburada.com/Liste/pulsar-pf3257-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sapf3257&categoryId=25008404#Gorseller

Çok hoşuma gitti. Ve uygun fiyata Seiko kalitesi.

• bu gg de 150-250 lira gibi rakamlara satılan casio edifice 550d ler orjinal midir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry

bu gg de 150-250 lira gibi rakamlara satılan casio edifice 550d ler orjinal midir acaba ?

ebayda yaklaşık o fiyatlara satılıyor casio 550D'ler. Ama o kadar uyanık satıcı varki mesela: casio demiyor sadece edifice 550D watch diyor-yada Casio² Edifice var meşhur :) sence bu fiyata almak mümkün mü bunu tabikide sahte.dikkat etmeniz gerekiyor yoksa sahte bir edifice saate gerçeği parası da verebilirsiniz.Şahsen edifice serisi için ebaydan uzak durulması taraftarıyım.Çünkü olması gerekenden çok fazla çakması var.

http://www.ebay.com/itm/New-EF-550D-EDIFICE-Chronograph-men-Watch-EF-550D-7AV-/190608993622?pt=Wristwatches&hash=item2c612e6d56

Bak bu adam en azından Casio² yazmış efendi gibi ve malım çakma demiş yukardaki direk sahtekar. %100 Authentic yazmış birde.

http://www.ebay.com/itm/Casio-Edifice-EF-550D-1AV-Chronograph-Mens-Watch-Original-Box-/250944843541?pt=Batteries_Chargers&hash=item3a6d7a6f15

• Arkadaşlar sizce bu saat orjinal mi satıcının yorumları genellikle olumlu ama

___TIKLA___
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOR-MEN

Arkadaşlar sizce bu saat orjinal mi satıcının yorumları genellikle olumlu ama

___TIKLA___

Arkadaşlar şunu asla unutmayın.Kimse ürünün ederinden hemde yurtdışı ederinden çok daha ucuza ürün satmaz.Babasının oğlu değilsin ya sonuçta:) Hatta babası oğluna satmaz. Bahsettiği saatin ortalama yurtdışı fiyatı 400-450 dolarlarda.Türk parasına çevir 800-850 lira. Şimdi ben sana sorayım soruyu sence o saat orjinal mi? :)

• quote:

___TIKLA___

Hiç sanmıyorum o fiyata orjinal olsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin1982

quote:

___TIKLA___

Arkadaşlar şunu asla unutmayın.Kimse ürünün ederinden hemde yurtdışı ederinden çok daha ucuza ürün satmaz.Babasının oğlu değilsin ya sonuçta:) Hatta babası oğluna satmaz. Bahsettiği saatin ortalama yurtdışı fiyatı 400-450 dolarlarda.Türk parasına çevir 800-850 lira. Şimdi ben sana sorayım soruyu sence o saat orjinal mi? :)

Banada inandırıcı gelmiyor ama bir yorumda da 'gerçekten orjinalmiş seikoya tescillettim..'fln yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Orijinalden alıntı: polish

yok rus falan değil, bu sefer harbi uçtum..

Panerai?

Yok, henüz o kadar uçmadım. Panerai ilgimi çeken bir marka, oma bir o kadar da çekincelerim var.

Bu arada, aldığım kurmalı, kronograf değil. Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş
  • 3 senedir seikonun kronograf serisi pilli çelik kasa saatini kullanmaktayım, bunun yanına bir tane de silikon kayışlı büyük kadranlı hoş bir saat almak istiyorum, ilk başlarda replika almayı düşünüyordum burberry sport serisi veya benzer modellerden..

Geçen gün eminönüne gittim, linkini vereceğim şu saat hoşuma gitti, fiyatını sorduğumda ilk konyalıdaki fiyatı söyledi satıcı, sonra nakit tek çekim derken 350ye kadar indi, sizlerin ilgi alanı genelde mekanik saatler ama olsun ben yine de danışayım,

Saat bu;
    http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=31840&product=Nautica-A17582G

Welder marka saatler de hoşuma gidiyor ama onlar da 1000lira civarından başlıyor işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-ef-305d-1avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sacsef305d1a&categoryId=25008404

az önce bu saati sipariş ettim,kdv kargo derken 105 liraya geldi,saat bayağı hoşuma gitti hele ki fiyatı

Dün siparişini verdiğim saat bugün sabah geldi.

Bayağı hoşuma gitti.

Kordonu bileğime büyük geldi acaba kendim küçültebilir miyim kordonunu?yoksa hiç uğraşmadan saatçiye mi götüreyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Exclusivecar
    quote:

Orijinalden alıntı: Exclusivecar

"Vacheron Constantin"

Almanyadan getirttim genéve modeli hem kinetic hem kurmalı çok kaliteli iç yüzeyi işciliği vs. macro çekimle yorumlarınıza sunuyorum saatimi

SAATLER

SAATLER

Arkadaşlar saatim 24 saatte 4-5 dk gibi geri kalma yapıyor ilk zamanlar böyle bir problemim yoktu bu yeni başladı nedir bunun çözümü bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.

Acaba bu durum; saatinizin sahte veya çakma bir VC olup, mekanizmasının da asya (muhtemel Çin) olması ve bu mekanizmaların çalışma karakterinin, önce düzgün başlayıp sonra gittikçe sapma oranı artacak şekilde üretilmesinden kaynaklanıyor olabilir mi? Acaba bunu Almanya'dan getirtince daha iyi bir çakma olacağına dair duyum mu aldınız diye sormadan da edemeyeceğim. Bu kadar zahmete gerek yoktu.

Şimdi ise yapacağınız fazla birşey yok. Bu randımansız mekanizmanın tamir veya bakımına çoğu saatçi girmeyeceği gibi, girse de pek bir işe yaramayacğını, kısa sürede eski haline döneceğini düşünüyorum.

• quote:

Arkadaşlar linkteki saati almayı düşünüyorum, Aerowatch marka saati olan ve/veya linkteki model hakkında bilgisi olan var mı?

Malzemesi kaliteli görünüyor. Gümüş kaplama kadran, safir cam, ay fazlı kronograf (hem ISA, hem RONDA nasıl oluyor anlayamadım) quartz mekanizma, kubbe tepe felan hoş.

Ancak sonuçta Ronda veya ISA Quartz mekanizmalı bir saat için 1600 tl çok geldi bana. 700 tl'ye kadar olsaydı alınabilir derdim.

• quote:

___TIKLA___

Bu fiyata orjinal olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Ozellikle Seiko da olmak uzere Japon markalarinda prestij modelleri bile olsa modellerde asiri bir zorlama teferruat, gosteris hissediyorum, sanki kadrana daha cok girinti cikinti, paril paril daireler, ibreler karmasiklik vs vs koymaya kasarak saate bir karakter/prestij katmaya calisiyorlar. Seiko nun bircok ust duzey modeli Casio nun edifice modellerine benziyor o yuzden, bende de kaliteden ziyade bayagi bir izlenim uyandiriyor. Bircok seyde oldugu gibi saatte de sade ve klasiklikten yanayim, saat karizmasini karmasiklik ve gosteris yerine sadelik, malzeme kalitesi, zevk ve iscilikle konusturmali bence, o yuzden cogu Isvicre saati daha bir hitap ediyor bana
    Ayni fikirde olan var mi?

Seikonun prestij grubu modelleri, bildiğinizin tam aksine sade ve net saatlerdir. hatta o kadar net saatler üretirki kılıç gibi keskin hatlara sahiptirler. Malzeme kallitesi ve işçilikte ise, isviçrenin devleriyle yarışabilir. Bu prestij grubu modelleri, pek çok kişinin sandığı gibi sportura, premier vb gibi modeller elbette değil. Çevremde çok yakınımdaki insanlar bile seikonun en üst düzey saatlerini sportura, arctura, premier gibi modeller sanıyor. (sözüm meclisten dışarı).

Grand seiko, Credor, Ananta, Prospex gibi koleksiyonları inceleyin. ne demek istediğimi anlayacaksınız.

(son resim bana ait )

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: burbank
    Öyle dediğine göre İsviçre aldın yine. Valla Hocam burada Mr. Seiko diye tanıdık seni, bize elindeki güzel japonları sevdirdin, sonra onları tek tek terk ettin, böyle giderse Japon üçlüsü afaroz edecek seni, birşey değil Ananta da kurtaramayacak.

Evet isviçre. Ama elimde mevcut seikolarım var, seikonun yeri başka. Birde PMM ile taçlandırırsam tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polish -- 2 Aralık 2011; 16:42:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

3 senedir seikonun kronograf serisi pilli çelik kasa saatini kullanmaktayım, bunun yanına bir tane de silikon kayışlı büyük kadranlı hoş bir saat almak istiyorum, ilk başlarda replika almayı düşünüyordum burberry sport serisi veya benzer modellerden..

Geçen gün eminönüne gittim, linkini vereceğim şu saat hoşuma gitti, fiyatını sorduğumda ilk konyalıdaki fiyatı söyledi satıcı, sonra nakit tek çekim derken 350ye kadar indi, sizlerin ilgi alanı genelde mekanik saatler ama olsun ben yine de danışayım,

Saat bu;
    http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=31840&product=Nautica-A17582G

Welder marka saatler de hoşuma gidiyor ama onlar da 1000lira civarından başlıyor işte..

Nautica muallak bir marka biraz. İsviçre mekanizmalı asya üretimi fena olmayan modelleri de var, tamamen asya üretimi olan bir kademe aşağı diyebileceğimiz modeller de var. İlk kategoriye giren yacht timer özellikli modeller fena değil, ama bu linkteki gibi olanlar hk. emin değilim. Çünkü benim dediğim gibi olanlarda kadranın alt kısmında "swiss movt" benzeri ibare oluyor.

Bu da bahsettiğim "swiss movt" modele bir örnek. Ama Maşallah 1000 tl.

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=24093&product=Nautica-A40008G

Sonuç olarak ben riske girmezdim. 350 tl fena bütçe değil, bu bütçeyle seiko, citizen, orient'den hem pilli hem de otomatik çok güzel spor modeller bulabilirsiniz. Özellikle Seiko 5 Sports modellerine bakmanızı öneririm.

• Bu saati aldım geçen gün timex vintage 1960 modeli çok hoş bir görüntüsü var ve kurma tepesine basınca indiglo ışığı var paylaşayım dedim

SAATLER
  • quote:

quote:

Yorum yok mu?

kaliteli ve sizi uzun yıllar üzmeyecek bir marka. Onun dışında, ilgimi çeken bir marka olmadığı için fazla bilgim yok. Ama şundan eminim ki gerek otomatik, gerekse pilli modelleri haddinden fazla pahalı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

yok rus falan değil, bu sefer harbi uçtum..

Panerai?

Yok, henüz o kadar uçmadım. Panerai ilgimi çeken bir marka, oma bir o kadar da çekincelerim var.

Bu arada, aldığım kurmalı, kronograf değil. Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş

Yoksa bir Revue Thommen mi aldın?

• 
Sayfa: önceki 13361337133813391340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.