Şimdi Ara

SAATLER (1278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.900.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jason Becker

@ozan2017

İlginiz için sağolun. SNKE57K1 kasa hariç hoşuma gitti. Ondaki kadranı Snk385K1'e koysalarmış tam istediğim saat olacakmış. İlerde olurda Seiko 5 koleksiyonu yapmaya başlarsam kesinlikle SNKE57K1'i koleksiyona ekleyeceğim

Sanırım SNK385K1'i alacağım. Numaraların üstünde lume olsaymış 10 numara olurmuş. Fakat birde şu var. Şuanki saatimde saat çubukları altın kaplama ve inci beyazı kadranın üstünde gerçekten çok şık duruyor. Özellikle saniye kolunun çubukların üstünden geçerken çubuklarda çıkan yansımasını izlemek gerçekten çok hoş oluyor. Gümüş rengide yansınıtıcı özelliği çok olduğu için bana bu imkanı sunacağını düşünüyorum.

Diğer taraftan da geceleri saniye kolunun lumesini izlemek ayrı bir zevk oluyor. Sırf bunun için yorganın altından telefonumun flashıyla lumeleri şarj edip uyuyana kadar parlamasını izliyorum fakat malesef lumeler ben uyuyana kadar dayanmıyor

Alıntıları Göster
    @m4y
    Aslında SNKK33J1 bu model tam istediğiniz gibi rakamlarda lumede var. Bence tek eksiği kollarında beyaz olması.

SAATLER

Güçlü lüme istersen SNX801 modeline bir bak Türkiyede yok gözüküyor ama ebay den bulabilirsiniz.

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan2017 -- 22 Ekim 2011; 22:28:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan2017

@m4y
    Aslında SNKK33J1 bu model tam istediğiniz gibi rakamlarda lumede var. Bence tek eksiği kollarında beyaz olması.

SAATLER

Güçlü lüme istersen SNX801 modeline bir bak Türkiyede yok gözüküyor ama ebay den bulabilirsiniz.

SAATLER

SAATLER

Alıntıları Göster
    Hocam malesef yuvarlak kasalar hoşuma gitmiyor. Şimdi farkettim SNK385'in de kordonu hoşuma gitmedi. Akrep yelkovanın beyaz olması sorun çıkarabilir. Parlak bir renk tercih ediyorum. Özellikle okunabilirlik açısından. Geceleri saate bakmak için sokak lambası aramak istemiyorum

Burada birkaç saatçi var birde oraları gezerim boş zamanımda. Belki istediğim gibi birşey bulurum.

Edit:

SNX801 baya hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 22 Ekim 2011; 22:38:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Hocam malesef yuvarlak kasalar hoşuma gitmiyor. Şimdi farkettim SNK385'in de kordonu hoşuma gitmedi. Akrep yelkovanın beyaz olması sorun çıkarabilir. Parlak bir renk tercih ediyorum. Özellikle okunabilirlik açısından. Geceleri saate bakmak için sokak lambası aramak istemiyorum

Burada birkaç saatçi var birde oraları gezerim boş zamanımda. Belki istediğim gibi birşey bulurum.

Edit:

SNX801 baya hoşuma gitti.

Alıntıları Göster
    Merhabalar

Hediyesaati sitesinden saat alan var mı daha önce?
    nasıl bir sitedir, güvenilir mi? fiyatları normal ayrıca piyasada bulamadığım bir saat de sitelerinde var gözüküyor alsak başımız ağrır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: S_wWw

Merhabalar

Hediyesaati sitesinden saat alan var mı daha önce?
    nasıl bir sitedir, güvenilir mi? fiyatları normal ayrıca piyasada bulamadığım bir saat de sitelerinde var gözüküyor alsak başımız ağrır mı?

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar;

http://www.istegelsin.com/urun/orient---cfm00003b-erkek-kol-saati_537728.aspx?CatID=9934
    http://www.hizlisaat.com/Citizen-CAT047,PR-29581.html

şu 2 saati düşünüyorum kullananlar yorum yaparlarsa sevinirim...
    aynı ayarda önerilerede açığım mümkün mertebe otomatik olsun istiyorum aslında seiko5 leri çok beğeniyorum fakat ağır vede çoğunlukla çelik kordonlu makinalar daha doğrusu büyük olanlar hoşuma gitmekte... bileklerim çok ince olduğu için kullanabileceğimi sanmıyorum(daha doğrusu kordondan bilek ölçüm kadar bakla çıkarırsak kötü duracağı kanaatindeyim yok benim bileğimde ince ben denedim oldu gayette güzel diyen varsa seiko 5 isterim tabikide örneğin şu model çok hoşuma gitmektehttp://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-srp037j1-mens-automatic-world-time-sport-japan-watch-srp037.htm#,bilek ölçüm kaç cm ölçemiyorum mezura yok)...limitim max 500 lira ama aşşağısı olursa benim için daha iyi olur...

bir öneride kuzenim için istiyorum su ürünleri mühendisi olacak kendisi 3. sınıfta dalış eğitimleri falan alıyor ona bir hediye alasım var isteğim sekiko 5lerin dalgıç modelleri... bunun içinde limitim max 300 lira...
    değerli yorum ve önerileriniz için şimdden teşekkürler...

edit: şöyle bir model buldum deri kordonlu üstatlardan yorum beklerim...
    http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-srp005k1-superior-mens-automatic-dress-watch-new-srp005-bargain-price.htm#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti_42v -- 23 Ekim 2011; 0:12:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musti_42v

merhaba arkadaşlar;

http://www.istegelsin.com/urun/orient---cfm00003b-erkek-kol-saati_537728.aspx?CatID=9934
    http://www.hizlisaat.com/Citizen-CAT047,PR-29581.html

şu 2 saati düşünüyorum kullananlar yorum yaparlarsa sevinirim...
    aynı ayarda önerilerede açığım mümkün mertebe otomatik olsun istiyorum aslında seiko5 leri çok beğeniyorum fakat ağır vede çoğunlukla çelik kordonlu makinalar daha doğrusu büyük olanlar hoşuma gitmekte... bileklerim çok ince olduğu için kullanabileceğimi sanmıyorum(daha doğrusu kordondan bilek ölçüm kadar bakla çıkarırsak kötü duracağı kanaatindeyim yok benim bileğimde ince ben denedim oldu gayette güzel diyen varsa seiko 5 isterim tabikide örneğin şu model çok hoşuma gitmektehttp://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-srp037j1-mens-automatic-world-time-sport-japan-watch-srp037.htm#,bilek ölçüm kaç cm ölçemiyorum mezura yok)...limitim max 500 lira ama aşşağısı olursa benim için daha iyi olur...

bir öneride kuzenim için istiyorum su ürünleri mühendisi olacak kendisi 3. sınıfta dalış eğitimleri falan alıyor ona bir hediye alasım var isteğim sekiko 5lerin dalgıç modelleri... bunun içinde limitim max 300 lira...
    değerli yorum ve önerileriniz için şimdden teşekkürler...

edit: şöyle bir model buldum deri kordonlu üstatlardan yorum beklerim...
    http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-srp005k1-superior-mens-automatic-dress-watch-new-srp005-bargain-price.htm#

Alıntıları Göster
    @musti_42v

hocam ben de egeçen ay buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_46998427/mpage_1/key_/tm.htm bir seiko frankenmonster aldım, bu arkadaşın saatlerine bakabilirsin mesela kuzenime seiko diver alacağım demişsin 250 tl'ye seiko neo monster var hem bütçene uygun hem de güzel saat, biraz daha pahalı fakat bir de skx009 var tavsiye ederim ben bir bak

• quote:

Orijinalden alıntı: blueduck

teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Beyler, şu saathttp://www.chrono24.com.tr/urwerk/urwerk-202-altin-twin-turbine-hammerhead-revolving-satellite--id1529448.htm?manufacturerIds=415&urlSubpath=/urwerk/index.htm tasarımıyla çok içimi gıdıkladı ve fiyatı öyle dağlar kadar değil. Şaşırdım. Çünkü bu video dahttp://www.youtube.com/watch?v=WLTBnIszCLE&feature=related baya bir hoş duruyor. Ne dersiniz? Kolda çirkin mi durur ve gerçek midir bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

Beyler, şu saathttp://www.chrono24.com.tr/urwerk/urwerk-202-altin-twin-turbine-hammerhead-revolving-satellite--id1529448.htm?manufacturerIds=415&urlSubpath=/urwerk/index.htm tasarımıyla çok içimi gıdıkladı ve fiyatı öyle dağlar kadar değil. Şaşırdım. Çünkü bu video dahttp://www.youtube.com/watch?v=WLTBnIszCLE&feature=related baya bir hoş duruyor. Ne dersiniz? Kolda çirkin mi durur ve gerçek midir bu?

Alıntıları Göster
    180.000tl varsa güzel saat

• quote:

Orijinalden alıntı: sonoyuncu

Alıntıları Göster
    S_wWw

hocam öncelikle teşekkürler yorumun için, önerini dikkate aldım arkadaşın sayfasını takip ediyorum muhtemelen bu arkadaştan alıcam ebayla uğraşmaktansa bu daha mantıklı fiyatlarda uygun geldi...

benim gösterdiğim saatler için yorum yapabilirseniz çok mutlu olurum...
    şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Ahahahaha saat 180.000 liraymış ben de orijinal mi diye soruyorum
  • quote:

quote:

Ahahahaha saat 180.000 liraymış ben de orijinal mi diye soruyorum

Alıntıları Göster

TAG Heuer - Monaco V4,X

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

SNZH57J Seiko 5 fiyatı ne kadar yurdışında

E-bay de $143.64 kargo dahil aldım satıcı " click-a-watch " 95 USD altı bir fiyat yazacak ve hediye olarak faturalayacak umarım gümrüğe takılmaz, gelsin resimlerini koyacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozburun -- 23 Ekim 2011; 21:33:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

@hozburun

Yeni Seiko FF hayırlı olsun. Büyük ihtimal memleket sınırları dahilinde tek sende olan bir 5 serisine sahip olacaksın. Güzel günlerde kullan. Eline ulaştığında 1-2 fotolu paylaşım bekleriz. Resimlerini verdiğin kordonlardan ilk ikisi çok uyumlu olmuş (koyu kahve renkli, beyaz dikişli deri olan) ancak birde çatlak olmayan (croco modeli olmayan) düz deri bakmanı öneririm. Tekrar hayırlı olsun.

@Can-KSK teşekkürler , daha iyisi sizlerin olsun :) Alır almaz resimlerini göndereceğim.Aslında en son resimdeki kalın, koyu kahve düz kordon da ağlar gibime geliyor ama... Hele saat bir gelsin kordon işi kolay ;) İyi forumlar

• quote:

TAG Heuer - Monaco V4,X

Alıntıları Göster
    Bugün yeni Rolex Explorer 2'nin iki modelini de inceleme fırsatım oldu.

Saat şöyle böyle diyecek bir şey bulamıyorum, çünkü gerçekten olmuş.

Kısaca izlenimlerimi aktaracak olursam, şunları söyleyebilirim:

Kasanın oranları gerçekten çok iyi. 42 mm ne çok büyük, ne de çok küçük. Uzun süre sıkılmadan kullanılacak bir spor saat için ebatları çok iyi.

Kasanın oranları ve Submariner ve GMT Master 2'ye oranla ince bezel sayesinde, diğer yandan 42 mm'lik kasanın etkisiyle büyük kadran, saati olduğundan büyük gösteriyor ve saat oldukça okunaklı.

Turuncu detaylar sıkıcı denebilecek tasarımı oldukça hareketlendiriyor.

Bilezik ve kilit güncel Rolex'lerin yüksek kalitesini taşıyor.

Saatin bilekteki duruşu oldukça güzel. Takım elbiseyle belki zorlar ama spor kıyafetle de kot-ceket ya da kanvas-ceket gibi daha resmi kıyafetlerle de rahatlıkla kullanılabilecek bir saat.

Beyaz kadranlı modeli de, siyah kadranlı modeli inceledim. İkisi de gerçekten çok güzel. Beyazı daha çok beğendim ama beyazı alsam siyahı, siyahı alsam beyazı aklımda kalır, biliyorum.

Saatin eleştirilebilecek yanları ise bence şöyle:

1. Rolex klasiği olarak camın altında antirefle yok, antirefle sadece büyütecin altında yer alıyor. Bu Rolex için bir eksiklik değil, antirefle kullanmayı tercih etmiyorlar. Bu sebeple eksiklik mi tercih meselesi mi konusuna pek girmeyeceğim.

2. Tepe: Twinlock tepe fotoğrafalrdan küçük görünmüştü gözüme, ama gerçekte tepe o kadar da küçük durmuyor. Triplock bence daha güzel durabilirdi ama yine Rolex'in tercihi Twinlock yönünde olmuş.

Sonuç olarak, ilk bakışta saatin ciddi bir eksiği ya da hatası olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Gelelim fiyatlara. Güncel birkaç fiyat bilgisi aldım.

Milgauss GV: 8760 CHF

Explorer 2: 8800 CHF

GMT Master 2: 9000 CHF

Submariner LN: 9120 CHF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 24 Ekim 2011; 13:37:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Kasanın oranları gerçekten çok iyi. 42 mm ne çok büyük, ne de çok küçük. Uzun süre sıkılmadan kullanılacak bir spor saat için ebatları çok iyi.

Kasanın oranları ve Submariner ve GMT Master 2'ye oranla ince bezel sayesinde, diğer yandan 42 mm'lik kasanın etkisiyle büyük kadran, saati olduğundan büyük gösteriyor ve saat oldukça okunaklı.

Saatin bilekteki duruşu oldukça güzel. Takım elbiseyle belki zorlar ama spor kıyafetle de kot-ceket ya da kanvas-ceket gibi daha resmi kıyafetlerle de rahatlıkla kullanılabilecek bir saat.

Beyaz kadranlı modeli de, siyah kadranlı modeli inceledim. İkisi de gerçekten çok güzel. Beyazı daha çok beğendim ama beyazı alsam siyahı, siyahı alsam beyazı aklımda kalır, biliyorum.

1. Rolex klasiği olarak camın altında antirefle yok, antirefle sadece büyütecin altında yer alıyor. Bu Rolex için bir eksiklik değil, antirefle kullanmayı tercih etmiyorlar. Bu sebeple eksiklik mi tercih meselesi mi konusuna pek girmeyeceğim.

2. Tepe: Twinlock tepe fotoğrafalrdan küçük görünmüştü gözüme, ama gerçekte tepe o kadar da küçük durmuyor. Triplock bence daha güzel durabilirdi ama yine Rolex'in tercihi Twinlock yönünde olmuş.

Sonuç olarak, ilk bakışta saatin ciddi bir eksiği ya da hatası olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,
    Resimdeki tarzda iyon kaplama saat tavsiyesi istiyorum şimdiden teşekkürler.

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Alıntıları Göster
    Beyler. Ben saat hastasıyım aslında ama ne var ki adam akıllı bir saatim olmadı hiç. Ama saat sevgimin sebebi bende saat olmaması değil, gerçekten saatleri çok seviyorum. Neyse. Öğrenciyiz. Her hafta 20 kağıt kenara koymaya başladım. Ama acayip saat isteği tutuştu bende. Şu an 50 liram var kenarda, haftaya 70 olur, öyle devam eder. Ancak GG'de ilk defa bir saat tipine rastladım: Skeleton. Saat pilsiz bilirsiniz. Böyle çalışırken tıkır tıkır içi hareket ediyor.

Bir tanesi şu mesela:http://urun.gittigidiyor.com/PILSIZ-OTOMATIK-MEKANIZMA-SKELETON-ISKELETOR_W0QQidZZ46553231

Aynı saat:http://urun.gittigidiyor.com/SKELETON-MEKANIK-ERKEK-KOL-SAATI-OTOMATIK-KS34_W0QQidZZ46370054

Hiç kimsede bu saatlerden görmedim halbuki çok hoş duruyor. Bu kadar şık saat olsa olsa milyarlık olur bence ki, zaten var milyarlıkları da. Ne bileyim, hoşuma gitti, gencim ama, hani bir sorayım dedim, kalitesi nasıl, uzun götürür mü, hiç değmez mi, resimlerde çok iyi durur ama kolda iyi durmaz mı, artık ne ise. Fikrinizi belirtin bütcemi söyledim. Orijinal fıstık gibi saatleri gördükçe içim kopuyor ama be...

• quote:

Orijinalden alıntı: hozburun

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burbank

@ Hozburun

Deri kordonla harika oluyor. Poor Man's - yani fakir adamın - fifty fathom's modeli.
    Yani Seiko Fifty Five, kimi yerde de Fifty Four Fathoms şeklinde geçen model. Benim de ilerideki ilk hedeflerimden

SAATLER

Bu resimdeki halide süpermiş valla ne yapıp edip bulup sipariş edeceğim, gerekirse ingilizce öğrenip yabancı forumlara sararım modifiye edilmiş hazır halini bulursan mutlaka haberim olsun dostum, ciddi alıcıyım ama hazır bulamadım

Nihayet 1 aydır hayalini kurduğum SNZH57J Seiko 5 saatini sipariş ettim :) Herhalde uzakdoğudan gelmesi 1 ayı bulacak :( Maalesef Blancpain FF kadran modifiyelisini bulamadım ama araştırdıkça saatin orjinal hali de çok hoşuma gitmeye başladı ve en sonunda aldım.

@ burbank evet gerçekten deri kordon daha bi alımlı duruyor bu saatte metal kordonu deri kordonla değiştirmeyi düşünüyorum aşağıdaki resimleri internetten buldum , en çok koyu kahve croco beyaz dikişli olanı beğendim, sizin seçiminiz hangisi olurdu öğrenmek isterim :)

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

Nereden sipariş ettiniz ? Teşekkürler.

• quote:

Beyler. Ben saat hastasıyım aslında ama ne var ki adam akıllı bir saatim olmadı hiç. Ama saat sevgimin sebebi bende saat olmaması değil, gerçekten saatleri çok seviyorum. Neyse. Öğrenciyiz. Her hafta 20 kağıt kenara koymaya başladım. Ama acayip saat isteği tutuştu bende. Şu an 50 liram var kenarda, haftaya 70 olur, öyle devam eder. Ancak GG'de ilk defa bir saat tipine rastladım: Skeleton. Saat pilsiz bilirsiniz. Böyle çalışırken tıkır tıkır içi hareket ediyor.

Bir tanesi şu mesela:http://urun.gittigidiyor.com/PILSIZ-OTOMATIK-MEKANIZMA-SKELETON-ISKELETOR_W0QQidZZ46553231

Aynı saat:http://urun.gittigidiyor.com/SKELETON-MEKANIK-ERKEK-KOL-SAATI-OTOMATIK-KS34_W0QQidZZ46370054

Hiç kimsede bu saatlerden görmedim halbuki çok hoş duruyor. Bu kadar şık saat olsa olsa milyarlık olur bence ki, zaten var milyarlıkları da. Ne bileyim, hoşuma gitti, gencim ama, hani bir sorayım dedim, kalitesi nasıl, uzun götürür mü, hiç değmez mi, resimlerde çok iyi durur ama kolda iyi durmaz mı, artık ne ise. Fikrinizi belirtin bütcemi söyledim. Orijinal fıstık gibi saatleri gördükçe içim kopuyor ama be...

Alıntıları Göster
    @megablaster

Arkana bakmadan uzaklaş, 5 para etmez çin malı bir saat. Parana yazık edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan2017 -- 23 Ekim 2011; 22:24:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burbank

@ Hozburun

Deri kordonla harika oluyor. Poor Man's - yani fakir adamın - fifty fathom's modeli.
    Yani Seiko Fifty Five, kimi yerde de Fifty Four Fathoms şeklinde geçen model. Benim de ilerideki ilk hedeflerimden

SAATLER

Bu resimdeki halide süpermiş valla ne yapıp edip bulup sipariş edeceğim, gerekirse ingilizce öğrenip yabancı forumlara sararım modifiye edilmiş hazır halini bulursan mutlaka haberim olsun dostum, ciddi alıcıyım ama hazır bulamadım

Nihayet 1 aydır hayalini kurduğum SNZH57J Seiko 5 saatini sipariş ettim :) Herhalde uzakdoğudan gelmesi 1 ayı bulacak :( Maalesef Blancpain FF kadran modifiyelisini bulamadım ama araştırdıkça saatin orjinal hali de çok hoşuma gitmeye başladı ve en sonunda aldım.

@ burbank evet gerçekten deri kordon daha bi alımlı duruyor bu saatte metal kordonu deri kordonla değiştirmeyi düşünüyorum aşağıdaki resimleri internetten buldum , en çok koyu kahve croco beyaz dikişli olanı beğendim, sizin seçiminiz hangisi olurdu öğrenmek isterim :)

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

Nereden sipariş ettiniz ? Teşekkürler.

E-bay den sipariş ettim o gün en uygun satan satıcı " click-a-watch " isimli satıcıydı ama şu an ne durumda bilmiyorum zira aynı günde 2-3 kez değişiyor...

• quote:

@megablaster

Katılıyorum. En az bir 150 liraya Seiko 5 al. İlla skeleton alacağım dersen Alacağın işe yarar en ucuz skeleton saat Orient Racing Skeleton. Fiyatı yaklaşık 500 lira.

SAATLER

Forumda visceroid'de birtane bulunması lazım. Ona fikir sorabilirsiniz.
  • quote:

@megablaster

Sağol kardeşim tereddütümü aldın benden. Zaten bugün bir şeye şahit oldum: ebayde bir adam, GG'de hani en fazla 50 liralık saatler varya, onların aynısını, bakın rengi falan değişik olur, çerçevesi, yelkovanı. Ama aynısı be arkadaş. Kaça satıyor? 0,01 $. Açık artırmadaydı ve onlarca çeşit vardı. Kimse fiyat vermemiş, bazılarının son 1-2 günü, birisinde son yarım saat kalmıştı açık artırmada. Ancak kıytırık oldukları için bedava versen almam hesabıyla hiç yanaşmadım. Ayrıca 12-24 gün kargo süresi belirtilmişti daha da soğudum. Bu işte para var arkadaş. Ya konuya daldım unuttum, nasıl anlıyorsunuz bu püf noktaları. Çin malı olduğunu. Ya zaten belli oluyordu aslında ama, konu altında onlarca marka geçiyor ve ben ilk defa görüyorum bu markaları. Neyse. Takıla takıla öğrenirim. Ama bugün şu markayı zorla öğrendim arkadaş: urwerk.

Edit: Şu kırmızı ile siyahın resimdeki gibi şıklığını çok seviyorum. Benim sevdiğim saat tipi aslında Casio'nun edifice model serisi. Hepsi olmasada kalıp olarak o. Ama skeleton. İlk defa görünce heves etmem doğal. Bu arada bütcemi belirttim, bu saati almak için 25 hafta beklemem gerek :) Ve 500 TL'ye saat alsam bir hafta araştırırım ehehe. Dediğim gibi sadece hevesti, aslında çelik kordonlu yuvarlak kasalı şık saatler severim. Ayrıyetten, bu replikalar anladığım kadarıyla birebir özellikli orijinal benzeri ürün oluyor. Onlar sağlıklıysa direkt urwerk'e, rastlarsam daha güzeline ona akarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megablaster -- 23 Ekim 2011; 23:14:53 >

• 
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.