Wainer marka saat almayı düşünüyorum . Wainer WA.10940-K Erkek Kol Saati hoşuma gitti biraz araştırdığımda en uygun modasaat.com da buldum . Diğer siteler ile çok fiyat farkı var nereden satın almalıyım, modasaat konusunda alışveriş tecrübesi olan var mı ?
merhaba; 2-3 hafta once modasaat.comdan seıko marka bır kol saatı aldım eşime. başta benımde sıteye yapılan yorumlarla ılgılı şüphelerim vardı fakat saatımız elimize ulaştı ve hıc bır sıkıntısı yoktu hatta orıjınallıgınden şüphe ederek yetkili bir satış noktasına kontrol bile ettirdim ben yaptıgım alışverısten çok memnun kaldım sizinde alışverişinizin sorunsuz olması dılegıyle
wainer markası gösterişli modeller sunsa da fiyatları hakettiğinden fazla yüksek momentus benzer modellerde daha uygun fiyatlar sunuyor
Modasaat konusunda endişeniz olmasın. Güvenilir bir mağazadır, alışveriş yaptım ordan biliyorum. Wainer markası Türk menşeli ama İsviçre üretimi bir saattir. 400-500 tl bandında alınabilir ama daha üst fiyatlar için otomatik saatleri öneririm.
Cevaplar için çok teşekkürler momentusu aldım orjinal kutusu ile geldi ve sipariş verdiğim ertesi günü . Arkadaşıma da Moschino marka bir saat aldım hediye paketinde ve orjinal kutusundaydı .Ayıca faturasıda ayrı olarak gönderilmişti .