Şimdi Ara

Saat satan zenciler çoğaldı birden? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
4.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hayrına 1-2 tane saat almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

quote:

Orijinalden alıntı: BigCrunch

Bizim burada da var (Sultangazi.) Geçen biriyle alışveriş yaptım.Bir saat seçtim (B: Ben , S:Satıcı )
    B: Ne kadar bu ?
    S: 30 lira
    B: Yok çok pahalı
    S: Tamam 20 lira
    B: Yok boşver istemiyorum
    S: Tamam tamam 10 lira
    B: Yanımda 5 lira var ama ( Cidden 5 TL vardı :D )
    S: Tamam 5 lira olsun.

Alalı 2 ay falan oldu ama saat hala çalışıyor

cimriliğin geregi yok

zenci sana insanlık dersi vermiş ben olsam gider parasının üstünü verirdim

aynen ayıp denen bişi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

quote:

Orijinalden alıntı: BigCrunch

Bizim burada da var (Sultangazi.) Geçen biriyle alışveriş yaptım.Bir saat seçtim (B: Ben , S:Satıcı )
    B: Ne kadar bu ?
    S: 30 lira
    B: Yok çok pahalı
    S: Tamam 20 lira
    B: Yok boşver istemiyorum
    S: Tamam tamam 10 lira
    B: Yanımda 5 lira var ama ( Cidden 5 TL vardı :D )
    S: Tamam 5 lira olsun.

Alalı 2 ay falan oldu ama saat hala çalışıyor

cimriliğin geregi yok

zenci sana insanlık dersi vermiş ben olsam gider parasının üstünü verirdim

Gerçekten hep ucuza bırakıyorlar saatleri. Maliyeti ne kadar ki 5 liraya saat satıyorlar merak ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

bende görüyorum bunlardan bizim burda şirinevlerde saat satıyorlar :D

Neresinde oturuyon len Ş.evler'in?

• quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

Bugun bi haber daha dustu

Bir ülkeden daha vize müjdesi!
    Türkiye'nin vize uygulamasını kaldırdığı ülkeler arasına Nijerya da katılıyor.

http://dunya.milliyet.com.tr/bir-ulkeden-daha-vize-mujdesi-/dunya/dunyadetay/16.12.2011/1476416/default.htm

Ulkenin icine ediyolar

Heil Hitler dersin şimdi
    Ya bizde diyoruz neden AB ye giremedik daha sizin gibilerin yüzünden !

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

Bugun bi haber daha dustu

Bir ülkeden daha vize müjdesi!
    Türkiye'nin vize uygulamasını kaldırdığı ülkeler arasına Nijerya da katılıyor.

http://dunya.milliyet.com.tr/bir-ulkeden-daha-vize-mujdesi-/dunya/dunyadetay/16.12.2011/1476416/default.htm

Ulkenin icine ediyolar

Heil Hitler dersin şimdi
    Ya bizde diyoruz neden AB ye giremedik daha sizin gibilerin yüzünden !

AB butun ulkelere vizeleri kaldirdi mi zannediyosun. Afrikalilari birak Turklere bile vize verirken zorluk cikariyolar.
    Parmak izine kadar aliyolar.
    Burda vizeleri kaldirmaktan bahsediyoruz bilmiyosan konusma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 17 Aralık 2011; 11:50:19 >

• Kimi ben hayrına saat almayı düşünüyorum demiş kimi ben onları cok seviyorum demiş o saatçi Türk olsa bu kadar düşünmezsiniz adamı. Elin ingilizi fransızı sömürmüs olan bize oluyo. ( Örnek Somali'ye yardımın çok abartılması) Tamam fakirlerse fakirler gariplerse garipler yardım etmeyelim demiyorum ama bütün parayı onlara vermek trilyonlarca para toplamak saçma içimizde bu kadar fakir evsiz varken onların derdine bu kadar dikkat çekmek de saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Bu adamlara hep bizim bi sempatimiz olmuştur ama cidden bunun sonu kötü olucak gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: vipreal

quote:

Orijinalden alıntı: bjk_588

Beyler bizim burda(ümraniye) son 1-2 aydır saat satan siyahiler çoğaldı, ilk önce 1-2 kişilerdi şimdi heryerdeler . Sizin oralarda durumlar nasıl ? merak ettim.

Siyahi ne alaka ? onlarda insan ırkçı pislik

Ona normalde Siyahi denir zaten, zenci demek ırkçılıktır. Ne tür bi beyine sahipsiniz anasını satayım.

lksdfjgslkgjgkj jgsgl hd kjşkl zenci=siyahi aynı şey. ne ırkçılığı, fazla amerikan filmi izlemişin sen. altyazyı lanet olası zenci olarak çevirdiler diye ırkçı olmuyor canım benim. türkiyede köle zenci ortamı mı varmışta zenci ırkçılığı yapalaım anasını satayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 17 Aralık 2011; 12:01:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

Kimi ben hayrına saat almayı düşünüyorum demiş kimi ben onları cok seviyorum demiş o saatçi Türk olsa bu kadar düşünmezsiniz adamı. Elin ingilizi fransızı sömürmüs olan bize oluyo. ( Örnek Somali'ye yardımın çok abartılması) Tamam fakirlerse fakirler gariplerse garipler yardım etmeyelim demiyorum ama bütün parayı onlara vermek trilyonlarca para toplamak saçma içimizde bu kadar fakir evsiz varken onların derdine bu kadar dikkat çekmek de saçma.

aynen katılıyorum. severim şu zencileri. ama bi olayla karşılaştıktan sonra ve şu yazılardan sonra içimden sevmemekl geliyor biraz soğuluk ve mesafe hisseder gibiyim. yani onlara bukadar ilgi verecek ne var bilmiyorum bide kızlar bunlarda ne buluyor. okadar ilgi gösteriyoki bizim en şekildediğimiz kızlar bunların en şekilsiziine. hemen ahbap olacaklar kucaklarına oturacaklar nerdeyse. aaaaa zenci çocuukkk. etrafında deli luyolar. anlamdımya.
    bi ikinciside düşünülmesi gereken bir konu bence. bu akış.. hiç birisinide suçlamıyorum direkt olarak ha bunlar ajandır falan deyipte atılmıyorum.....

• quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

Kimi ben hayrına saat almayı düşünüyorum demiş kimi ben onları cok seviyorum demiş o saatçi Türk olsa bu kadar düşünmezsiniz adamı. Elin ingilizi fransızı sömürmüs olan bize oluyo. ( Örnek Somali'ye yardımın çok abartılması) Tamam fakirlerse fakirler gariplerse garipler yardım etmeyelim demiyorum ama bütün parayı onlara vermek trilyonlarca para toplamak saçma içimizde bu kadar fakir evsiz varken onların derdine bu kadar dikkat çekmek de saçma.

aynen katılıyorum. severim şu zencileri. ama bi olayla karşılaştıktan sonra ve şu yazılardan sonra içimden sevmemekl geliyor biraz soğuluk ve mesafe hisseder gibiyim. yani onlara bukadar ilgi verecek ne var bilmiyorum bide kızlar bunlarda ne buluyor. okadar ilgi gösteriyoki bizim en şekildediğimiz kızlar bunların en şekilsiziine. hemen ahbap olacaklar kucaklarına oturacaklar nerdeyse. aaaaa zenci çocuukkk. etrafında deli luyolar. anlamdımya.
    bi ikinciside düşünülmesi gereken bir konu bence. bu akış.. hiç birisinide suçlamıyorum direkt olarak ha bunlar ajandır falan deyipte atılmıyorum.....

yasin kucuk heralde kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 17 Aralık 2011; 12:23:26 >

• aynen bizim burdada var izmir alsancak adam manyak saatler satıyo 25 liraya gerçek gibi bu siyahi arkadaslardan ksk çarşıdada gördüm 3-4 defa
  • yaşın küçük derken şu boyut oluyından bahsediyosun. yok okadarını anlıyorum. ama mesele gerçekten omu yani gerçekten anlamıyorum. bu benim için çok acı verici bi mesele.
  • Geçen gün Söğütlüçeşme garının altındaki zenciden arkadaşa hediye yapacaktım. Adidas'ın LED saatini sordum diyalog şöyle gelişti:
    x:zenci y:ben
    y: bu ne kadar?
    x: 30
    y: çok bu ya neyse kolay gelsin
    x: dur dur 20
    y: yanımda 7.5 lira var
    x: 10
    y: 2.5 daha in alayım
    x: "tamam tamam 5". dedi

Sanırım anlamıyorlar Türkçe' den.

Edit: O saatleri kilo işi alıyorlar. Tanesi 1 liraya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 17 Aralık 2011; 12:34:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caveman*

quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

Bizim sokakta 2 tane yaşıyor. Çok efendi çocuklar. Sabah çantalarını alıyor önce mahalledeki bütün dükkanlara selam verip hal hatır soruyorlar. Akşamda dönüyorlar geri. Bazen sokaktaki berberin önünde filan oturup muhabbet ediyorlar.

Bizim gençlerin yapmadığı şeyi yapıyorlar. Yani gördükleri yerde "selamun aleykum. nasılsın abi" diyorlar.

Korkulacak bir durum yok bence. Adamlar Türkiyeyi seviyor. Burası bizim için bir cennet diyor. Yedikleri kaba tükürmüyorlar. Bizim kendi insanımız bile daha nankör. Adamlar 2 kuruş kazanıyor çok şükür diyor. Bizimkilerde yok öyle şeyler.

Adamlar yokluk gördüğü için böyledir. Kürtlerden iyidir bence buyursun gelsinler.

Kürtler bu ülkenin asli unsurlarindandir. Laflarına dikkat et bence

k*rtler kim de bu ülkenin asli unsuru oluyor ?

10-15 milyon nüfusdan bahsediyoruz. Cogu ulkeden daha fazla bir nüfus , milliyetçilik yaparak ancak sorun çıkar , kendi ülkemizin çıkarları zedelenir .

O 10-15 milyonun yarısı vergi vermiyor, kaçak elektirik kullanıyor, %80'i pkk sempatizanı ve çoğuda doğrudan pkk destekçisi.O 10-15 milyon olmasa bu ülke daha büyük, daha gelişmiş, daha modern, daha zengin, daha istikrarlı, daha demekrot bir ülke olurdu.O 10-15 milyon olmasa bu ülkede terör olmayacaktı ve çok daha farkı yerlerde olcaktık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Bu adamlara hep bizim bi sempatimiz olmuştur ama cidden bunun sonu kötü olucak gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: vipreal

quote:

Beyler bizim burda(ümraniye) son 1-2 aydır saat satan siyahiler çoğaldı, ilk önce 1-2 kişilerdi şimdi heryerdeler . Sizin oralarda durumlar nasıl ? merak ettim.

Siyahi ne alaka ? onlarda insan ırkçı pislik

Ona normalde Siyahi denir zaten, zenci demek ırkçılıktır. Ne tür bi beyine sahipsiniz anasını satayım.

lksdfjgslkgjgkj jgsgl hd kjşkl zenci=siyahi aynı şey. ne ırkçılığı, fazla amerikan filmi izlemişin sen. altyazyı lanet olası zenci olarak çevirdiler diye ırkçı olmuyor canım benim. türkiyede köle zenci ortamı mı varmışta zenci ırkçılığı yapalaım anasını satayım

Bak yukarıda da demişim zaten, bizim onlara sempatimiz var zaten. Bizde o ırkçılık ortamı yok, adam madem ırkçılıktan bahsetmiş ben de doğrusunu söyledim işte.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim sokakta 2 tane yaşıyor. Çok efendi çocuklar. Sabah çantalarını alıyor önce mahalledeki bütün dükkanlara selam verip hal hatır soruyorlar. Akşamda dönüyorlar geri. Bazen sokaktaki berberin önünde filan oturup muhabbet ediyorlar.

Bizim gençlerin yapmadığı şeyi yapıyorlar. Yani gördükleri yerde "selamun aleykum. nasılsın abi" diyorlar.

Korkulacak bir durum yok bence. Adamlar Türkiyeyi seviyor. Burası bizim için bir cennet diyor. Yedikleri kaba tükürmüyorlar. Bizim kendi insanımız bile daha nankör. Adamlar 2 kuruş kazanıyor çok şükür diyor. Bizimkilerde yok öyle şeyler.

Adamlar yokluk gördüğü için böyledir. Kürtlerden iyidir bence buyursun gelsinler.

10-15 milyon nüfusdan bahsediyoruz. Cogu ulkeden daha fazla bir nüfus , milliyetçilik yaparak ancak sorun çıkar , kendi ülkemizin çıkarları zedelenir .

O 10-15 milyonun yarısı vergi vermiyor, kaçak elektirik kullanıyor, %80'i pkk sempatizanı ve çoğuda doğrudan pkk destekçisi.O 10-15 milyon olmasa bu ülke daha büyük, daha gelişmiş, daha modern, daha zengin, daha istikrarlı, daha demekrot bir ülke olurdu.O 10-15 milyon olmasa bu ülkede terör olmayacaktı ve çok daha farkı yerlerde olcaktık.

Benim cevremdeki kürtlerde senin söylediklerinin tam aksine okumuş , elit , paralı , doğru duzgunler . Her milletin icinde iyi veya kötü olabilir , sadece kotuleri görüp bir milleti kotulemek gericilik olur bence. Avrupalılar bugün gelismisliklerinin temelinde butarz sorunları asmisliklarinada bağlıyorum bu benim şahsi düşüncem

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim cevremdeki kürtlerde senin söylediklerinin tam aksine okumuş , elit , paralı , doğru duzgunler . Her milletin icinde iyi veya kötü olabilir , sadece kotuleri görüp bir milleti kotulemek gericilik olur bence. Avrupalılar bugün gelismisliklerinin temelinde butarz sorunları asmisliklarinada bağlıyorum bu benim şahsi düşüncem

bdp meclise 30 küsür vekili nasıl sokabiliyor ? Bunun için kaç milyon oy gerektiğini araştır bakalım.Senin gördüğün elit-paralı dediğin kişilerde dolandırıcılıkla, tefecilikle oralara gelen sonradan görme insanlar.Her milletin içinde iyi-kötü olabilir ama bir milletin %80'i pkk destekçisi ise o millette sorun vardır.

• 16 yıldır tokattayım bildiğin elinde ekmekle eve giden zenci gördüm lan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bdp meclise 30 küsür vekili nasıl sokabiliyor ? Bunun için kaç milyon oy gerektiğini araştır bakalım.Senin gördüğün elit-paralı dediğin kişilerde dolandırıcılıkla, tefecilikle oralara gelen sonradan görme insanlar.Her milletin içinde iyi-kötü olabilir ama bir milletin %80'i pkk destekçisi ise o millette sorun vardır.

Ayrıca bugün Turkiyenin etnik ve siyasal yapısını degistirilemiyecegine göre yarayi desmek yerine sorunu nasıl düzeltebiliriz diye düşünmeliyiz . Ayrıca dünyada bu tarz sorunu olan sadece Turkiye değil , sorunu çözen gelişiyor , cozemeyende surunup gidiyor. Ayrıca insanların helal olup olmadıgını sen değil yaradan bilir insanların günahına girme .

• İstanbul'u geçtim İzmit'te köprünün üstünde 4-5 kişi takılıyorlar apaçiler rahatsız ederse ne yapıcaklar çok merak ediyorum boyları bizim Türklere göre baya uzun ama.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrıca bugün Turkiyenin etnik ve siyasal yapısını degistirilemiyecegine göre yarayi desmek yerine sorunu nasıl düzeltebiliriz diye düşünmeliyiz . Ayrıca dünyada bu tarz sorunu olan sadece Turkiye değil , sorunu çözen gelişiyor , cozemeyende surunup gidiyor. Ayrıca insanların helal olup olmadıgını sen değil yaradan bilir insanların günahına girme .

Çözümler denenmedi mi ?
    Şu an bile bu ülkede Türklerden çok haklara sahipler.
    Vergi vermezler.
    Fatura ödemezler.
    Polise taş atarlar.
    Askere kurşun sıkarlar.
    Bayrağımızı yakarlar.
    Atatürk büstüne iğrenç şeyler yaparlar.
    Terör örgütünü desteklerler bunuda açıkca söylemekten çekinmezler.
    Her gün olay çıkarırlar.
    Otobüs, araba yakarlar.
    Kamu malına zarar verirler.
    Kaçak elektirik kullanırlar.
    Doktor, öğretmen şehit ederler.
    Dağdan inen teröristler davulla zurnayla karşılanır.
    Dağdan inene ceza verilmez, iş bulunur.
    Belediye araçlarını polisin üstüne sürerler.

Bu liste daha uzar ama ben yazmaktan yoruldum.

Bu yukardakilerden birini bir Türk vatandaş yapsa ne olur ?
    kürtler yıllardır bu haklara sahipler.Açılım denen saçmalık ne işe yaradı ?
    Sence bu sorunda bir azalma oldu mu ?
    Bence hayır.İyice azdılar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.