Şimdi Ara

saat gece 00.10 ve son durum içler acısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar saat 00.10 ve bu oyuna girilmiyor herkes oyunda galiba ben artık önceki kadar zevk alamıyorum bu oyundan çok sıkmaya başladı

• Zevk Almak İstiyosan Hem Premium Alıcaksın.Hemde Hızlı Kasıcaksın.Varmı Daha İyi Bi Yöntem?
  • valla artık yok gibi gözüküyor illa premium alıcaksın diyor bu oyun bu yabancılar para kazanmanın yolunu çoktan bulmuş
  • ben dün gece 3 de giremedim bu saatte hiç ümidim yok . hafta sonu etkiside yoğun ama benm server pacific ve downhang teleportun ordan yuzlerce bot surekli hareket halinde haftaiçi 7/24 deli gibi geçiyorlar ordan normal yani server 3500 kişi 3200 ü falan bottur herhalde
  • Şu gold b..tları banlasalar şahane olacak ama banlamazlarki çünkü banlarlarsa serverlar boşalır ve premium almaya gerek kalmaz...

Edit:Yazmamam gereken birşey yazmışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 3 Mart 2008; 0:43:23 >
  • Kaçıncı topic oldu bilmiyorum ama herkezz artrık biliyoki bu oyuna presizz girilmezz
  • Cidden giremiyormusun ?
    Allah Allah saat bide 00:10 way be.
    Ne kadar acıklı bi olay :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi bi hesap yapalim zevk alarak oynamak için joymax'a ne ödüyeceğiz.

Premium 26 YTL "1Aylık"
    iSROBOT 33 YTL "1Aylık"
    Pet 14 YTL "1Aylık"
    Ek wings 26 YTL "Sınırsız"

TOPLAM - Ilk Ay icin 99 YTL
    - Sonrası 73 YTL'ye SRO'ya doyum olmaz
  • pire al hayatını yaşaama bit daha guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asmorias -- 3 Mart 2008; 8:38:45 >
  • çok haklısın walla ama sro loader kullan en fazla 30 dkk denersin
    quote:

Orjinalden alıntı: yardımleyn

evet arkadaşlar saat 00.10 ve bu oyuna girilmiyor herkes oyunda galiba ben artık önceki kadar zevk alamıyorum bu oyundan çok sıkmaya başladı

isterseniz sitesinide verebilirim bedava premium yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: feddbba

şimdi bi hesap yapalim zevk alarak oynamak için joymax'a ne ödüyeceğiz.

Premium 26 YTL "1Aylık"
    iSROBOT 33 YTL "1Aylık"
    Pet 14 YTL "1Aylık"
    Ek wings 26 YTL "Sınırsız"

TOPLAM - Ilk Ay icin 99 YTL
    - Sonrası 73 YTL'ye SRO'ya doyum olmaz

isrobot? ne alaka zevk almak için isrobotta kasıoken sen zevkmi alıosun?
    wings bu ne alaka zevk almanla?

sadece pre alıp oyuna istediğin zaman girip zevk alabilirsin.
    ama tabi senin zevk anlayışın farklı bot felan alıp zevk alayım diosun ama o zevk değil işte.

• Güzel kardeşim inanmiyorum kasmaktan zevk alanlara. ha 80 oldun ozaman oyundan tad almaya başlarsın bot'da bunun icin listeye eklendi. o wingleri'de es gecme bircok + avantaj sağliyor kücümsenecek kadar diil buda bi zevk meselesi
  • kasmaktan kimse zevk almaz ama birşeylerde zevk almak içinde biraz çaba lazım ha ben kasmıcam sadece pvp yapcam diosan nie bot la pre maymunla wings le uraşıosun al 80 lvl full farmlı char bak keyfine
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

kasmaktan kimse zevk almaz ama birşeylerde zevk almak içinde biraz çaba lazım ha ben kasmıcam sadece pvp yapcam diosan nie bot la pre maymunla wings le uraşıosun al 80 lvl full farmlı char bak keyfine

Ama o 80 lvl char ile oyuna girmek içinde PRE lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goodluck760

quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

kasmaktan kimse zevk almaz ama birşeylerde zevk almak içinde biraz çaba lazım ha ben kasmıcam sadece pvp yapcam diosan nie bot la pre maymunla wings le uraşıosun al 80 lvl full farmlı char bak keyfine

Ama o 80 lvl char ile oyuna girmek içinde PRE lazım.

bende yukarda yazdım sadece pre ile olur bu iş diye
  • @isa6n
  • quote:

Orjinalden alıntı: yardımleyn

valla artık yok gibi gözüküyor illa premium alıcaksın diyor bu oyun bu yabancılar para kazanmanın yolunu çoktan bulmuş

eeee gülü seven dikenine katlanır
  • Pre'ye Verdiğiniz Parayı Wow'a Verin Daha Güzel Oyun Oynayın.
  • Saat 00:10 ne ki
    Ben gece 4:00 kalkıyodum eskiden yine crowded
    İlla premium alacaksın başka çaresi yok yani Sroya para ödeyeceksin
  • para mara ödemiyom babele sro loaderle girmeye çalışıom premium olan arkadşın yüzünden itemi alamadım oyundan attı bu ne iştir anlamadım her yer bot isimleride abuk subuk her yerde bot var öle oyunun zevkini nasıl çıkarıolar bilmiom madem oynican kendin kas

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.