Arkadaşlar Amerikadan saat getiricem fakat bu konuda pek bilgili olmadığım için sizinde önerilerinizi merak ediyorum. Geçen gün dieselin dz4283 modelini beğendim ve almakta kararlıydım. Fakat forumlarda araştırma yaptıktan sonra çoğu kişinin bu saatleri önermediğini gördüm bu yüzden farklı saat markalarına yöneldim ve bir kaç saat buldum.22 yaşındayım gündelik hayatımda spor-klasik giyinen biriyim ve bileklerimde çok kalın değil açıkçası bu saatler sizce bana uygunmudur ve kalitesi nedir.Bu tip bildiğiniz modeller varmıdır ? Fiyat aralığım 200-300 dolar.
Verdiğiniz iki linkteki saatler de siyah kaplama ve her ikisi de kaliteleri fiyatına göre çok çok iyi olan gerçek saat markalarının saatleri ama bu fiyat seviyelerinde siyah kaplama (ya da her türlü kaplama) zamanla atabilir ya da aldığınız günün ertesi bir yere çarpıp çizilebilir ve görüntü nahoş olabilir :(
Bütçeniz dahilinde olan Seiko, Citizen , Orient gibi markaların kaplamasız çelik kasalı bir modelini tercih etmenizi öneririm
hozburun
kullanıcısına yanıt
Aslında gönlüm citizen da ama kaplama olayı işi bozuyor .Saat modellerine bakarken siyah renk tercihimdi diğerlerine bakma fırsatım olmadı teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Citizen ın titanyum olması çizilmelere karşı etken değilmidir baya hoşuma gitmişti hemen vazgeçemiyorum :)