Şimdi Ara

SAAT 5,53 KAPALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN PES ETTİM YATIYOM ZATİ 4 SAAT SONRA KALKIP TEKRAR BAKICAM AMA EMİNİM YİNE KAPALI OLACAK MİLLET ATIYO BİZ TUTUYOZ NEREYE KADAR BÖLE DEVAM EDECEK ACABA

HERKESE İİ SABAHLAR

• Pes etme yarın gece 3:00 de açılıyormuş
  • Açılmaz abi bu oyun yerim ben bunların yapacağı oyunu oynamayacam valla saat 06:20 hala bi gelişme bi yazı yok
  • yaklask 30 40 dakika once kalktım.. geldim bu umutla oturdum makinenin basına .. yine g.t olduk. herseferinde umutlarım kaybloluyo .. sanki bidaha acılmıycakmıs gibi geliyo bana ..
  • yeter y bu ne kardeşimsaat 07:27 büyük umutla kalktım
  • koşa koşa geldim 4 saat uykula

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yine kapalı kaderimiz mi bu be elin gavuru yüzünden hayattan koptuk uykudan koptuk muhabbetlerden koptuk

gözlerimin içi yanıyo uykusuzluktan ne zaman oynucaz biz be kasacak güç bırakmadı
  • Açılır açılmaz ilk girene ne veriyolar merak ettim bu acele neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matadortr -- 13 Ocak 2006 11:20:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 mm Altı Otomatik Saat ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Matadortr

Açılır açılmaz ilk girene ne veriyolar merak ettim bu acele neden?

usta ne acelesi yaw hiç acelemiz varmış gibi gözüküyormuyuz

sen de bnizimle beklemiyormusun ömür tüketti millet forum sayfalarında açılan topic lerin ardı arkası kesilmiyo klavyeler eskidi yazmaktan

adamlar resmen esir aldı bizi be

• içlerinden biri sorumlu ama hangisi peh

[img=http://img209.imageshack.us/img209/5344/up030116hp.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matadortr -- 13 Ocak 2006 11:37:57 >
  • ARKADAŞLAR BUGÜN SON GÜN YARIN HERKES OYUNDA OLACAK ... GENE DOWHANG CADDELERİN AT KOŞTURACAZ THİEF

KESECEZ PARTY PLEASE RES ME PLEASE DİYE SESİMİZ CINLAYACAK... EVET O GÜNLERE KAVUŞMAMIZ İÇİN BU SON GÜN ..

İMZA=ThE_DoCToR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Matadortr

içlerinden biri sorumlu ama hangisi peh

[img=http://img209.imageshack.us/img209/5344/up030116hp.th.jpg]

bab çok iyi ya kesin ortadakidir bak ören o nun boyu kısa ortaya geçmiş sankim jungan valisi namussuz ölee geriniyo
  • yeter yaa ne zmndan beri beklioz açsınlar artık şu oyunu
  • yaaaaaaaaaaaa

ben kalonline oynamaktan da sıkıldım SRO isityorum artık ne bu be bu kadar zamanda amerika keşfedilirdi ne bu adamların derdi be sonra türkler üstün olsun diyince oyunda tepki geliyo oyunla gerçek hayatı karıştırmayın diye

ama onların vatandaşlaları çatır çatır oynuyomuş bizi mi çatlatıcak bunlar biliyolar tabi türk milleti sabırlıdır kore serverını acıp bizi dışlayanları şiddetle kınıyorum ver her teklife açığın gerekirse yeniden kasıcam (gerçi zaten öle olacak ama neyse) birlik olalım millet harbi üstün olalım bizim guildi gören korsun ya

• ya arkadaşlar bi yorum yapalım bakalım elalem oynuyo galiba değil mi siz ce???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.