Şimdi Ara

SAAT 23:59'DA FORUMU TERK EDİYORUZ - REKLAMLARI PROTESTO EDİYORUZ SABAHA KADAR !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abdblock Kullanmamaya çalışıyorum. Ama Bu 8 Saniyelikler 2 konuda bir çıkmaya başladı bundan sonra kullanacağım heralde yeniden.

Protestoya katılıyorum. 8 Saniyelik Reklamlar için 8 saat uzaklaşıyorum.
  • Reklamlar okadarda kötü gözkmüyor(1920x1280 ekranda), haftada bir kaç kere tıklıyorum bile.
  • bende varım bıttık artık şu rekramlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday
    ne vip üyelik var ne başka birşey,

DH PREMIUM VE PLATINIUM/GOLD çeşitlerini ne çabuk unuttun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisco

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

sizde Firefox + Ad*Block Plus kullanın reklam falan görmeyin

+1

+
     SAAT 23:59'DA FORUMU TERK EDİYORUZ - REKLAMLARI PROTESTO EDİYORUZ SABAHA KADAR !!!
    i FF

• destekliyorum.

tacettin senin desteğin eksik kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

SAAT 23:59'DA FORUMU TERK EDİYORUZ - REKLAMLARI PROTESTO EDİYORUZ SABAHA KADAR !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

Ben varım, hatta şimdi misafire dönüyorum zaten böyle giderse bırakırım forumu. ne kalite kaldı, ne bir şey.

Hocam Bırakacağın Zaman Üyeliğini Bana Verebilirsin Mesela
  • reklam veren firmaların yerinde olsam ben reklam vermezdin, çünkü bir işe yaradığını sanmıyorum 5 yıldır bu forumda takılırım hiç bir reklamı okudğumu yada orda yazn şeyin dikkatimi çektiğini hatırlamıyorum direk kapatıyorum zaten
  • Sanki onların da çok umurlarındaydı
  • Yavaştan kalkalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yerbay. -- 5 Aralık 2010; 23:31:08 >
  • Bu Son Mesajım Ben Kaçar
  • HERKES KENDİNE VERSİN 1 GÜN UZAKLAŞTIRMA.
  • Chrome AdsBlocker ile no reklam yes guven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZAGROSs -- 5 Aralık 2010; 23:33:10 >
  • Bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın reklam gelirlerinden forum yöneticileri gelir elde etmiyorlar ayrıca buradaki herkes özgür isterseniz hiç girmeyin bu sizin bileceğiniz iş.

Unutmadan kazanılan para sizin sayenizde olmuyor bu işi gözünüzde çok büyütmüşsünüz biz olmazsak foruma reklam alınamaz para kazanamaz sanıyorsanız öyle bir dünya yok, reklamlara tıklayıp girmediğiniz sürece reklamın size görüntülenmesi bir şey ifade etmez, reklama tıklayanlar da keyfinden tıklamaz işine yarar bir şey bulmuştur ki girip bakar ve o da kazanır yani bu iş tek taraflı değildir herkes alacağını alır mutlu mesut yaşamaya devam eder.

Yazdıklarım üyelere değer vermiyoruz şeklinde anlaşılmasın ancak bu foruma yıllardır karşılıksız emek harcayan binlerce üye insan var neden onlar rahatsız olmuyorlar da özellikle bu bölüme sıkça uğrayıp konu açarak mesaj yazanlar rahatsız oluyorlar bunu durup düşünün isterseniz.

quote:

Orijinalden alıntı: JazZ_07

Yöneticiler bu hareketi ciddiye almazsa 1 ay foruma girmicez.unutmasınlarki kazandıkları para bizim sayemizde oluyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.