Bildirim
s88 çıktı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ben resim eklemeye çalışırken sorun çıkıo resim ekleyebilecek varsa resim eklesin.Süper tel bu sitede de amak isteyenler vardı fiyatı da fazla değil 630 ytl.Bu telle ilgili artık bu konuyu kullanalım ben de almak istiyorum ama notlardan dolayı alamıom nabalım kısmetse seneye alcam. -
Bence çokta DEVRiM bi cihaz değil bu. Hatta bu paraya çok daha iyileri var piyasada... -
bu telefon tip olarak nokia 6020 ve sonyerisson k750i kırması gibi olmuş tabi özelliklerine bakmadım -
telefonun özellikleri
TEKNİK ÖZELLİKLER
ŞEBEKE
900 / 1800 / 1900 mHz
BOYUTLAR (mm)
99 x 47 x 17
AĞIRLIK (g)
105
KONUŞMA SÜRESİ
3 saat
BEKLEME SÜRESİ
200 saat
STANDART PİL
Li-lon 920mAh
HAFIZA
16MB paylaşılan hafıza
TELEFON REHBERİ
gelişmiş
İŞLETİM SİSTEMİ
EKRAN
256K OLED, 176 x 220 piksel
KAMERA
2 megapiksel, 1600 x 1200, video
FLAŞ
VAR
ZİL TİPİ
polifonik, Mp3, AAC
SES KAYIT
VAR
SES İLE ARAMA
YOK
HANDSFREE
VAR
RADYO
YOK
MP3
VAR
TİTREŞİM
VAR
KIZILÖTESİ
YOK
BLUETOOTH
VAR
WLAN
YOK
3G
YOK
BROWSER
WAP / xHTML
GPRS
Class 10, 32 – 48 kbps
EDGE
YOK
BAŞ KONUŞ
YOK
JAVA
Java MIDP 2.0
DİĞER
microSD kart uyumu, 16x dijital zoom, 3GPP, MPEG4, H.263, Mp3, AAC+, AMR formatlarını destekler.
-
quote:
Orjinalden alıntı: olgu
bu telefon tip olarak nokia 6020 ve sonyerisson k750i kırması gibi olmuş tabi özelliklerine bakmadım
otofokus ve makro yok galiba bunda.
ayrıca orta-alt sınıf bir telefon bence öyle pek önemli bir alet değil devrim hiç değil zaten.
DEVRİM İSTEYEN N93 İNCELESİN İŞTE DEVRİM BUDUR DER...
-
makro ve outofocus var ayrıca oled ekran bu hiç bir telde yok işte bu ekran devrim 170 dereceden başka hiç bir telin ekranını görenezsin üstelik kamerası k750 i lie rahat kapışır deniliyor led i daha güçlüymüş -
bu telefonun videosu nasıl acaba -
mp4 video kaydı var sanırın 15 fps. -
Akadaşla nede satılıyo buu ben bi tülü bulamadım...
-
estore de var istanbul bakırköydeki tel cilerde bulursun.Bir de doğubankta bulabilirsin -
Vay be kamerası n90 dan hatta k750i den dahaiyimiş ses çıkışı olarak ta en iyi teller arasındaymış süper valla keşke alabilsem. -
s88 alan varsa buraya resim ekleyebilir mi bildiğim kadarıyla forumda birind
http://www.cellphone9.com/wp-content/0220113106.JPG
http://www.cellphone9.com/wp-content/0220112948.JPG -
dedikleri kadar iyi olabilecegini tahmin etmemiştim
adı çok uzun -
Bu teli forumda aln yokmu aln varsa resim filan eklesin.Ya da inceleme bulursanız ekleyebilirsiniz. -
-
http://img502.imageshack.us/my.php?i...82211544nn.jpg[simage][/simage]
önizlemeli resim nasıl koyabilicem bir anlatırmısınız ne hata yapıo olabilirim. -
ses çıkışı nasıl acaba oda iyiyse güzel bi cihaz waw çalmıyo mp3 zil sesi yapılabiliyosa hemen alırım -
quote:
Orjinalden alıntı: sincity90
makro ve outofocus var ayrıca oled ekran bu hiç bir telde yok işte bu ekran devrim 170 dereceden başka hiç bir telin ekranını görenezsin üstelik kamerası k750 i lie rahat kapışır deniliyor led i daha güçlüymüş
K750 ile kapışır, görürsem söylerim
Bir kere hala öğrenmedi mi kimse bir telefonun üzerinde siemens yazıyorsa bunun "bu telefon bozuktur" anlamına geldiğini
Ayrıca SE K750 3,2 mp'leri geçerken ve de SE'nin kamera kalitesini taşırken böyle birşey, üzgünüm ama olamaz
-
s88 vs k750i (kamera)
s88
k750i
s88
k750i
s88
k750i
daha iyi mi daha mı kötü bilmiyorum..s88 kullanmıyorum ama bulduğum bu fotoğraflara göre k750i ile kapışabilir gibi görünüyor..
demek istediğim;
daha çektiği fotoğrafları görmeden körü körüne kamerası kötüdür damgası vurmak yanlıştır bence..
bunları internetten aratarak buldum ama exif bilgileri gayet açık..k750i fotoğraflarında k750i,s88 fotoğraflarında
da s88 ibaresi mevcut
sizlerle paylaşmak istedim bulduğum örnekleri..
tabi;s88 daha yeni bir telefon..yeni fw lerle daha iyi fotoğraf çekebilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -CouRaGeOuS WaRRioR- -- 13 Haziran 2006; 21:32:53 >
Benzer içerikler
- 0505 hangi operatör
- iphone kişileri sime aktarma
- telefon şebeke yükseltme kodu
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- telefon ekranı neden yanıp söner
- dji osmo mobile 7p
- one ui 8
- ithalatçı garantili ne demek
- teşhir telefon ne demek
- samsung a70 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X