Şimdi Ara

s60'larda indirim (İNDİRİMLER İPTAL OLMUŞ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
274
Cevap
2
Favori
11.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evolvo

@akifsarı
    Bugün s60 almak için cebimde param volvoya gittim, aracı inceledim ve arka diz mesafesi, bagaj ön planda olmak üzere ihtiyaçlarımı karşılamada sıkıntı çıkartabileceğini düşündüğüm için almadım. + volvos60'ın kapısının kolu, torpido kaplaması, far açma kapama düğmeleri daha kaliteli olmalıydı diye düşünüyorum ve bu yüzden beğenmedim ne var? kutsal bir araba mı bu? Adamlar o kadar orjinal arab yapmış ben bu kısmına taktım, buraları da iyi yapsalarmış daha iyi olurmuş bence. Aracı beğenmedim demiyorum ki, beğenmesem niye almayı düşüneyim, hala da gidip alabilirim, şu an için 100 altı ve üstü olarak bir psikoloji sınırım var, 100e yaklaşınca ibre bmwye ve audiye kayıyor, 100altında da s60 ve CC var önplanda. CCnin bagajı daha büyük ve hatırladığım kadarıyla diz mesafesi daha iyi, ona da gidip tekrar bakarım...Dsg de sorun değil çabuk araç değiştiriyorum, volvo bu yönden de ikinci elde kötü olmasıyla geride. Asıl bu fiyatlara s80 çok iyi bir tercih ama dediğim gibi uzun süre kullanabileceğimden emin olamadığımdan düşünmüyorum.
    @du hast,
    kaç yaşındasın bilmiyorum yada çocuğun var mı? yatar bir çocuk koltuğu bu araçta yatırıldığında çocuğun ayakları katlanır. Bunu sanki yalan söylüyormuşum gibi dalga geçerek alıntılarsan ve sırf laf sokmak için cevap yazarsan benim de cevabım yukarıdaki gibi olur kusura bakma.

Sonuç olarak ben marka model yarıştırma çabasında olan birisi değilim, araç almayı düşünen birisiyim,her zaman araç alabilirim, alırsam da zevk için alırım, zaten kullandığım iki aracım var, alabileceğim araçları kendi açımdan değerlendirip yazıyorum, her türlü markaya açığım, ulaşamayacağım bir araca da çamur atma gibi bir durumum yok. bilmem anlatabildim mi?

Sizin çocuğunuzun olması, çocuğunuzun yatar araç koltuğu olması, gayette espirili bir şekilde yazılmış olan yazının ardından bana hakaret etme hakkı vermez. Ben 23 yaşındayım da sizin zeka yaşınızı gerçekten bilmiyorum. "Çocuk sahibi" olma sorumluluğunu kazanmış birisiniz ve her yazılanı vucudunuzun güney kapısı ile okuyup, okuduğunuz yerin ciddiyeti ile cevap verirseniz, sizin yaşınızı, zeka yaşınızı sorgulamamak çok zor. Haddinizi bilin.
    Bana verdiğiniz hakaret içerikli yazıyı okuyan birisi, sizin hakkınızda bırakın çocuk sahibi olmayı 14 yaşında ilkokul terk muamelesi yapması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

quote:

quote:

Ben de bugün volvoya gittim,alıp çıkmak içi gittim de diyebilirim, tekrar aracı inceledim, aracın malzeme kalitesini yine beğenemedim, kapı kolları, torpido gözü vs bazı yerlerde problemler var bence.Arka diz mesafesi çocuk koltuğunu da düşününce yetersiz olacak benim için. Biraz daha bekleyip 3serisi, a4, CC arasından birisini almak üzere beklemedeyim...

şu yorum dünya üzerinde ilk kez geliyor.

s60 n malzeme kalitesini beğenmemiş cc almayı düşünüyormuş

konuya ilk mesajım bu ve sen alıntılamışsın, neresi tahrik etti seni acaba?

Bu aracın malzeme kalitesine çamur atıp daha kalitesiz cc yi bmw ve a4 ün yanına yazarsan ben de dalga

geçerim.

Alıntıları Göster
    Başka bir numaranız yol zaten, tek olayınız konudaki vw ile alakalı kısmı bulup dalga geçmeye çalışmak...
    Vw kompleksinizle allah kolaylık versin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

@akifsarı
    Bugün s60 almak için cebimde param volvoya gittim, aracı inceledim ve arka diz mesafesi, bagaj ön planda olmak üzere ihtiyaçlarımı karşılamada sıkıntı çıkartabileceğini düşündüğüm için almadım. + volvos60'ın kapısının kolu, torpido kaplaması, far açma kapama düğmeleri daha kaliteli olmalıydı diye düşünüyorum ve bu yüzden beğenmedim ne var? kutsal bir araba mı bu? Adamlar o kadar orjinal arab yapmış ben bu kısmına taktım, buraları da iyi yapsalarmış daha iyi olurmuş bence. Aracı beğenmedim demiyorum ki, beğenmesem niye almayı düşüneyim, hala da gidip alabilirim, şu an için 100 altı ve üstü olarak bir psikoloji sınırım var, 100e yaklaşınca ibre bmwye ve audiye kayıyor, 100altında da s60 ve CC var önplanda. CCnin bagajı daha büyük ve hatırladığım kadarıyla diz mesafesi daha iyi, ona da gidip tekrar bakarım...Dsg de sorun değil çabuk araç değiştiriyorum, volvo bu yönden de ikinci elde kötü olmasıyla geride. Asıl bu fiyatlara s80 çok iyi bir tercih ama dediğim gibi uzun süre kullanabileceğimden emin olamadığımdan düşünmüyorum.
    @du hast,
    kaç yaşındasın bilmiyorum yada çocuğun var mı? yatar bir çocuk koltuğu bu araçta yatırıldığında çocuğun ayakları katlanır. Bunu sanki yalan söylüyormuşum gibi dalga geçerek alıntılarsan ve sırf laf sokmak için cevap yazarsan benim de cevabım yukarıdaki gibi olur kusura bakma.

Sonuç olarak ben marka model yarıştırma çabasında olan birisi değilim, araç almayı düşünen birisiyim,her zaman araç alabilirim, alırsam da zevk için alırım, zaten kullandığım iki aracım var, alabileceğim araçları kendi açımdan değerlendirip yazıyorum, her türlü markaya açığım, ulaşamayacağım bir araca da çamur atma gibi bir durumum yok. bilmem anlatabildim mi?

Sizin çocuğunuzun olması, çocuğunuzun yatar araç koltuğu olması, gayette espirili bir şekilde yazılmış olan yazının ardından bana hakaret etme hakkı vermez. Ben 23 yaşındayım da sizin zeka yaşınızı gerçekten bilmiyorum. "Çocuk sahibi" olma sorumluluğunu kazanmış birisiniz ve her yazılanı vucudunuzun güney kapısı ile okuyup, okuduğunuz yerin ciddiyeti ile cevap verirseniz, sizin yaşınızı, zeka yaşınızı sorgulamamak çok zor. Haddinizi bilin.
    Bana verdiğiniz hakaret içerikli yazıyı okuyan birisi, sizin hakkınızda bırakın çocuk sahibi olmayı 14 yaşında ilkokul terk muamelesi yapması gerekir.

Ben espri olarak algılamadım, sağolsun forumdaki laf ebeleri yüzünden kim ne diyor? neden diyor anlamak zor, şaka mahiyetiyle yazdıysan cevabım ağır kaçmış kabul ediyorum, kusura bakma. Sen de yazarken şaka yapıyorsan 'gülücük' kullanmanı tavsiye ederim , zaten bu işe yarıyor. Yaşım, işim, zekam ile alakalı da bilgilenmek istiyorsan pmden bilgi verebilirim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

@akifsarı
    @du hast,

Ben espri olarak algılamadım, sağolsun forumdaki laf ebeleri yüzünden kim ne diyor? neden diyor anlamak zor, şaka mahiyetiyle yazdıysan cevabım ağır kaçmış kabul ediyorum, kusura bakma. Sen de yazarken şaka yapıyorsan 'gülücük' kullanmanı tavsiye ederim , zaten bu işe yarıyor. Yaşım, işim, zekam ile alakalı da bilgilenmek istiyorsan pmden bilgi verebilirim...

Alıntıları Göster
    S40 acayip pahalı kalmış bu fiyatların yanında
    volvo türkiye'yi tebrik etmek lazım güzel indirim yapmışlar

• quote:

quote:

Tahriğe siz başladınız.Güneş balçıkla sıvanmaz.

Ben araçla ilgili söyleyeceklerimi geçen sene söyledim. 75-90 arası alınabilicek en iyi araba.

zf direksiyon opsiyonu alnabiliyorsa muazzam.aracı kullanmadığınız belli

kullansanız torpidonun dibiyle uğraşmazsınız.araçta tık ses yok ayrıca

biraz daha verip 3.16 benzinli alabilirsin.dizel otomatik değil.

örnek ver , hani mesajım başlattı?

İkiniz de boşa tartışıyorsunuz.Çünkü öncelikleriniz farklı.
    Biriniz içine,bagajına sığmaktan bahsediyorsunuz;diğeriniz F/p oranından,sürüşünden.
    İkiniz de kendinize göre haklısınız ama bu şekilde anlaşmanıza imkan yok.
    Ben de @evolvo gibi düşünüyorum ama herkes benim gibi düşünmek zorunda değil.
    Ben de aynen ilk çıktığı zamanlar almaya gittim.Bagajı,arka diz mesafesi bana çocuklu aile kullanımı için yetersiz geldi,vazgeçtim.
    Sonra babama alalım dedim,gittik bayiye test sürüşü bile teklif etmediler.Doğru dürüst ilgilenmediler,hem de c180 cgi parasına yakın para istediler.
    En son da bari kendimize alamadık hanıma alalım dedim,o da istemedi.
    Ama yine bana sorarsanız biraz dar,bagajı ufak ve içi çok kaliteli değil ama yine iyi araba.Hele şu fiyatlarla alınacak araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

quote:

...
    Ama yine bana sorarsanız biraz dar,bagajı ufak ve içi çok kaliteli değil ama yine iyi araba.Hele şu fiyatlarla alınacak araba.

Ben de bunu demeye çalışıyorum ama Vw allerjisi yüzünden ,cümle içinde CC geçmesine bile tahammülleri yok...
    Gerçekten bu arabayı almayı düşünen adamın hali başka oluyor, kağıt üstünde onu alırım bunu satarımcılık oynamaya benzemiyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

...

Ben de bunu demeye çalışıyorum ama Vw allerjisi yüzünden ,cümle içinde CC geçmesine bile tahammülleri yok...
    Gerçekten bu arabayı almayı düşünen adamın hali başka oluyor, kağıt üstünde onu alırım bunu satarımcılık oynamaya benzemiyor..

Alıntıları Göster
    T4 Full s80 99 bin tl. Bence fiyat çok iyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

...

Sen bunu demiyorsun sen yok torpido yok kapı kolu ıvır zıvır işlerle uğraşıyorsun.gören de probloem var sanıcak

ayrıca cc nedir

üstten basık passat farklı bir parçası mı var.? s60 ı kalitesiz buluyorsan cc ondan da kaltesiz.

benim senin subjektifliğine eleştirim oldu. tahamülsüzlük nedir anlayamadım

sonuçta s60 ,parasına göre en ideal d segment premium araç. bunu herkes kabul ediyor.

heranlamda fazlasıyla yeterli ve zevk veren bir araç.

herkes ihtiyaçlarına ve bütçesine göre araç alır. senin şahsi fikirlerine kimse karışamaz.

tasarımını beğenmedim bagajı bana yetmez dersin konu kapanır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

...

Sen bunu demiyorsun sen yok torpido yok kapı kolu ıvır zıvır işlerle uğraşıyorsun.gören de probloem var sanıcak

ayrıca cc nedir

üstten basık passat farklı bir parçası mı var.? s60 ı kalitesiz buluyorsan cc ondan da kaltesiz.

benim senin subjektifliğine eleştirim oldu. tahamülsüzlük nedir anlayamadım

sonuçta s60 ,parasına göre en ideal d segment premium araç. bunu herkes kabul ediyor.

heranlamda fazlasıyla yeterli ve zevk veren bir araç.

herkes ihtiyaçlarına ve bütçesine göre araç alır. senin şahsi fikirlerine kimse karışamaz.

tasarımını beğenmedim bagajı bana yetmez dersin konu kapanır.

Alıntıları Göster
    En ideal araç olduğunu herkes kabul etse s60 satış rekorları kırar, ben de alırdım,demek ki en ideal değil...

• quote:

En ideal araç olduğunu herkes kabul etse s60 satış rekorları kırar, ben de alırdım,demek ki en ideal değil...

İdeal kelimesinden ne anladığın önemli.

tamam arkadaşım sen git kendine bir passat al anlaşıldı senin mantığın.
  • quote:

Sayın evolvo;Size katılmamamak elde değil.Benimde beğendiğim ancak çocuklu aile olduğumuz için elemek zorunda kaldığım s60(buna v60 da dahil) hacim konusunda çok yetersiz maalesef. s80 veya xc60 yeterli olabilir.İkinci eli düşündüğümüzde xc 60'ın 130-140 bin civarında fiyatı ve mtv diliminden dolayı,1.6 dizel otomatik hemde E sınıfı bir s80 satarken belki daha az değer kaybedebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulse@pulse

quote:

Sayın evolvo;Size katılmamamak elde değil.Benimde beğendiğim ancak çocuklu aile olduğumuz için elemek zorunda kaldığım s60(buna v60 da dahil) hacim konusunda çok yetersiz maalesef. s80 veya xc60 yeterli olabilir.İkinci eli düşündüğümüzde xc 60'ın 130-140 bin civarında fiyatı ve mtv diliminden dolayı,1.6 dizel otomatik hemde E sınıfı bir s80 satarken belki daha az değer kaybedebilir.

dostum s80 çok güzel bi araç fakat 1.6 motorlu s80 bence arabaya eziyet olur. E sınıfı bir araç 1.6 motor olmamalı. Haklısın vergisi çok daha az ama s80 alıp da yokuşta klima açık,arkada çocuklar varken motor o kasayı kaldırmaz diye düşünüyorum ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: deepnoisy

quote:

quote:

dostum s80 çok güzel bi araç fakat 1.6 motorlu s80 bence arabaya eziyet olur. E sınıfı bir araç 1.6 motor olmamalı. Haklısın vergisi çok daha az ama s80 alıp da yokuşta klima açık,arkada çocuklar varken motor o kasayı kaldırmaz diye düşünüyorum ...

Haklı olabilirsiniz ama öyle bir sorunun s60' da olma ihtimalide var zaten.Ancak benim amacım volvo modelleri içinde sıfır alınıp 2-3 yıl içinde en az zararla satılabilecek çocuklu aile aracını tespit edebilmekti.

• 2-3 yıl içinde satılacaksa 1.6 daha mantıklı olur evet :) ama dediğim gibi s60 ın kasasıyla s80inki aynı değil ve ikisine de yetersiz bence 1.6 115 hp

• quote:

quote:

Gençler anlamıyor, aracın büyüsüne kapılmışlar, arkadan oğlan sırtına tepiği koyduğunda anlarlar ancak...

• eh be kardesim gorusleri fikirleri okumak icin giriyorum bu konuya son 2 sayfadir bi bok okuyamadim ise yarayan....

• quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

eh be kardesim gorusleri fikirleri okumak icin giriyorum bu konuya son 2 sayfadir bi bok okuyamadim ise yarayan....
    Şu dar olma meselesi şimdi beni düşündürdü bayii deki araca sığamamıştım,Koltuğu geriye de alamadım çünkü elektrikliydi koltuklar acaba s80 daha mı mantıklı olur s60'tan?S80'e de bindim fersah fersah geniş s60'tan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Şu dar olma meselesi şimdi beni düşündürdü bayii deki araca sığamamıştım,Koltuğu geriye de alamadım çünkü elektrikliydi koltuklar acaba s80 daha mı mantıklı olur s60'tan?S80'e de bindim fersah fersah geniş s60'tan...

araba dar falan değil koltukları çok geniş ve inanılmaz rahat
  • quote:

quote:

Koltuklar rahat orasına diyecek yok ama hiç arkasına oturup bakmadım gerçi arka koltuk çok lazım olmayacak,s60'la ilgili o kadar olumsuz yoruma rağmen ben beğendim koltukları da etli ama audi a4'ün içi gayette dar bir D sınıfı araca göre,koltukları da çok hoşuma gitmedi.En mantıklı,alınabilecek araç s60 bence

• quote:

quote:

arabanın darlığı diz mesafesinin az olması demektir. Siz koltukları inanılmaz geniş rahat falan diyorsunuz... Diz mesafesi az ama koltuk çok rahat bunu biz de biliyoruz -yani en azından oturanlar fark etmiştir :)-
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.