Şimdi Ara

S6 vs S6 Edge vs Z3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu 3 telefondan birini almaya karar verdim. m9 alacaktım ama çok şikayet var bu 3ü arasından hangisini önerirsiniz ?

• Z3 en iyisi iclerinde hemde fiyatıda uygun 1800 liraya bulunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzimLeSıçanDuvarıYıkar

Z3 en iyisi iclerinde hemde fiyatıda uygun 1800 liraya bulunuyor.

bende öyle düşünüyorum 2800tl nedir abi ya arabamı alıyoruz ben o paraya kral masaüstü bilgisayar toplarım çok fazla geldi bana..
  • Fiyatı fazla haklısında s6 ve s6 edgenin yanında z3 ün lafı bile yapılmaz.Z3 takoz kalır o cihazların yanında
  • Z3 nedir bunların yanında..z4 çıktığı zaman belki yaklaşır bunlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş biri diyorki s6 ezer geçer diğeri z3 ezer geçer anlamadım gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

arkadaş biri diyorki s6 ezer geçer diğeri z3 ezer geçer anlamadım gitti..

Dostum sen z3 al samsung telefon yapamıyor. Bugun alırsın 5 ay sonra telefon kasar ısınır pili şişer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC ONE M8 KAMERA VE LENS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S8+ | ŞEBEKE YOK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggas

Fiyatı fazla haklısında s6 ve s6 edgenin yanında z3 ün lafı bile yapılmaz.Z3 takoz kalır o cihazların yanında

kardeş peki s6 ve s6 edgenin arasında fark varmı ? s6 almayı düşünüyorum s6 edgeyle bir farkı varmı acaba ?
  • quote:

quote:

Dostum sen z3 al samsung telefon yapamıyor. Bugun alırsın 5 ay sonra telefon kasar ısınır pili şişer.

kardeş çok kararsızım ya biri diyor z3 al diğeri diyor s6 al karar vermem uzun sürecek. ama görünüş olarak s6 hoşuma gitmeye başladı bugün mağazaya gidip bakacağım eğer hoşuma giderse alırım hemen..
  • quote:

quote:

quote:

kardeş çok kararsızım ya biri diyor z3 al diğeri diyor s6 al karar vermem uzun sürecek. ama görünüş olarak s6 hoşuma gitmeye başladı bugün mağazaya gidip bakacağım eğer hoşuma giderse alırım hemen..

S6 filan hikaye amiral gemi olucak hafıza bile artmıyor batarya 2500 mah parana yazık edersin. 4 ay sonra 1500 liraya duser paralelde z3 al rahat et.

• AzimleSıçan arkadaşımız millete sony önermekten bıkmadı gitti.Mesaj geçmişine bakarsanız girdiği 10 konunun 15 ine ''z3 en iyisi'' ''z2 en iyisi'' tarzında cevaplar yazıyor.Komisyon mu alıyor anlamadım.S6 ve S6 edge arasındaki tek fark S6 nın kavisli ekranı ve tasarımı.Performans olarak aralarında hiçbir fark yok.Bu arada Samsungun 300-500 tllik telefonlarına bakıp genelleme yapmayın.4 ay sonra fiyatı 500 tl düşer falan bunlar hikaye.O 3000 tllik cihazın 2 sene sonra düşeceği en fazla fiyat 2750 dir.Daha da düşmez.Samsung artık gatet sağlam cihazlar yapıyor.Özellikle bu s6 ve s6 edge milat oldu resmen.Ben samsungun tasarımlarını hiç beğenmezdim ama bu sefer gerçekten müthiş olmuş.0 kasma 0 donma.İstediğiniz kadar yüklenebilirsiniz cihaza.z3ü ters takla attırır.Gerek tasarım gerek performans açısından.Bilmem kaç yılında çıkmış bir cihazla s6 ve s6 edgeyi karşılaştırmayın.Bu 2 cihazın tek rakini iphone 6 ve 6+ tır.m9 da boş bir cihaz m8 den tek farkı tasarımı biraz değişmiş zaten.

• S6 64gb aldım. Sorunsuz bir cihaz olmuş. Pil çıkmıyor batarya 2500mah fakat şarj olma hızı inanılmaz. Yekpare kasa olması bir çok tepki aldı bende dahil tabiki. Fakat telefonun daha uzun soluklu kullanımı için bu yola girdiğini düşünmekteyim. Çünkü cihazı ne kadar söker takarsan bir o kadar da laçkalaşıyor diye düşünüyorum. Kablo üzerinden veri aktarım hızı ise muazzam olmuş... Sony eminimki iyi bir cihazıdır fakat hem dizayn olsun hemde özellik bakımından fiyat farkı olması da açıkçası çok normal diye düşünüyorum.

He bu arada iphone kullanan arkadaşlarım cihazı çok beğendi. Ama gel gör ki biz samsung kullanmayı bilmiyoruz diye bir cevapları var :D bu da çok komik geliyor çünkü samsung yada android kullanmayı bilmememek diye birşey olabilir mi acep. Aksine android te 1 tık ile açıp kapatıdğın 3d ios ta ayarladan kapanıyor farzı misal..

• z3 alma. S6 her yönden iyi batarya biraz sorun olabilir fakat hızlı şarj özelliği var.

• Z3

• S6 kronik sorunlu bir telefondur. Z3 den daha iyi diyenler fanboydur.

• BEN Z3 DERİM S6 DAHA KASLI BIR TELEFON AMA F/P OLARAK KESINLIKLE Z3. S6 NIN ARAYUZU Z3 TEN HIZLI DEGIL KESINLIKLE. O YUZDEN O KAS GUCU VE PARA BOŞ SAMSUNGLARDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 19 Nisan 2015; 17:19:35 >
  • M9 al hepsini tokatlar.
  • Oha AzimleSıçan denen eleman S6 ya kronik sorunlu bir cihaz dedi :) :) :) söylesene bizde bilelim kronik sorunu neymiş.Kardeşim yeter artık her soru sorana Z3 önermekten bıkmadın mı para mı veriyor şirket size ne kadar aptal insanlarsınız ya.Sert bir yorum olacakta o z3 denen takozu s6 ve s6 edge gibi tasarım harikası cihazların yanına koysan ayıp olur.Eski işlemci eski yazılım takozvari bir kasa yapısı,çamur ön kamera,sözde 20 mp arka kamera ama 8 mp kameralarla arasında fark yok falan filan.kısacası z3 sıkıntılı bir cihaz alınmaz.S6 yada S6 Edge al sen kardeşim.Yada ilgilenirsen iphone falanda bakabilirsin.Sana telefon tavsiye edenlerin profillerine gir bir bak ona göre ciddiye al yorumlarını.AzimleSıçan denen eleman her konuya girip aynı cevabı veriyor.Cevabıda değiştirmiyor ''z3 en iyisi'' her yorum böyle girip bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggas

Oha AzimleSıçan denen eleman S6 ya kronik sorunlu bir cihaz dedi :) :) :) söylesene bizde bilelim kronik sorunu neymiş.Kardeşim yeter artık her soru sorana Z3 önermekten bıkmadın mı para mı veriyor şirket size ne kadar aptal insanlarsınız ya.Sert bir yorum olacakta o z3 denen takozu s6 ve s6 edge gibi tasarım harikası cihazların yanına koysan ayıp olur.Eski işlemci eski yazılım takozvari bir kasa yapısı,çamur ön kamera,sözde 20 mp arka kamera ama 8 mp kameralarla arasında fark yok falan filan.kısacası z3 sıkıntılı bir cihaz alınmaz.S6 yada S6 Edge al sen kardeşim.Yada ilgilenirsen iphone falanda bakabilirsin.Sana telefon tavsiye edenlerin profillerine gir bir bak ona göre ciddiye al yorumlarını.AzimleSıçan denen eleman her konuya girip aynı cevabı veriyor.Cevabıda değiştirmiyor ''z3 en iyisi'' her yorum böyle girip bakabilirsiniz

Adam steve jobs pardon steve jones :D

• S6 gece çekimleri çok kötü birde hafıza artmıyor amiral gemi olucak 2500 mah batarya var. Ayrıca arayuz kotu olduğundan 6 ay sonra s3 den farkı kalmayacak. Birde hızlı bir şekilde fiyat kaybedecek s7 çıkarsa belki z3 ile yarışır. Ben deneyimlerimle yazıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.