Bildirim
S6 Teknosa - Vatan fiyat farkı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İkisi de aynı garantili cihaz , artık teknosanın kazığımı, vatanın ucuzluğu mu nasıl istiyorsanız öyle yorumlayabilirsiniz,internette samsung turkiye garantili 2000liraya bile bulunuyor
http://idealnokta.com/urun/samsung-galaxy-s6-g920-32gb-samsung-turkiye-garantilia/129923?ref=akakce&source=mobil&v=1.99.6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani biraz öyle oluyor sen 2 mağazaya bakma teknofiyatdan filan araştır en ucuzunu almaya çalış -
g4 le s6 arasında kaldım aslında ikisininde + sı eksisi var dur bakalım alcaz inş :D karar vermek çok zor 3 4 sene kullanmak istiyorum.İkisi arasında tavsiyeniz varmı objektif olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thees -- 11 Ekim 2015; 22:41:35 > -
s6 2 tık daha iyi bir telefon s6 alın -
öylede s6 ileride kasmalar yapabiliyor.Ayrıca sd kart destegi yok bataryasını çıkaramıyosun.Pil düşük 2k ekran bu özelliklere göre ram çok yiyio falan filan bazen diyorum gm discovery mi alım 600tl verip :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Thees
g4 le s6 arasında kaldım aslında ikisininde + sı eksisi var dur bakalım alcaz inş :D karar vermek çok zor 3 4 sene kullanmak istiyorum.İkisi arasında tavsiyeniz varmı objektif olarak
Ben s6 aldım arizali cikti para iadesi yaptilar. Kullandigim süre boyunca da hic memnun kalmadım. Lg g4 öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobidik -- 11 Ekim 2015; 23:10:54 >
olabilir ama bende hiç kullanmadım ama işlemcisi kamerası iyidir g4 sizi üzmez şahsen 2100 tl param olsa gider 1500 tl ye g4 alırım tasaruf yaparım -
1500 tl ithalat firma garantili garantisi yok gibi bişey.LG Türkiye garantili 1900 tl civarı. -
o zaman 2100 s6 -1900 g4 seçenek ortaya çıkarsa kesin s6 derim direk -
quote:
Orijinalden alıntı: Thees
Vatan bilgisayarda samsung s6 2100 tl iken
Teknosada 2400 tl ikiside samsung türkiye garantli
aradaki fark neyden acaba bilen var mı ? teknosanın kazıkçılığı mı ?
Teknosa fiyatları biraz şişiriyor fiyat farkı ondan. G4 tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
al al samsung alda aklın başına gelsin.Tabikide g4 bu fiyata yada z3 z4te alabilirsin.
6 aydır s6 kullanıyorum ve çok memnunum
Tabikide s6 al. Note 4 bile G4 den daha iyiyken sen s6 ile kıyaslıyorsun
Alırım Z2 veya Z3 keyfime bakarım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X