Şimdi Ara

s6 hakkında soru?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan edindiğim izlenim kadarıyla genel olarak eski "s" serisi telefonlardaki arayüz(touchwiz) sorunlardan bahsediliyor ancak s6 da geliştirme olduğu biliniyor galaxy s6 yı uzun suredir kullanan arkadaşlardan arayüz problemi oluşuyormu ve batarya performansı nedir öğrenmek istiyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s6 ya bulaşma kağıt üzerindeki rakamlar seni yanıltmasın s6 sadece fotoğraf makinası olarak kullanılabilir onun dışında her konuda üzer seni yazılım berbat donanım çok güçlü olabilir ama yazılım vasat atıyorum mesela sen bi uygulama açıcaksın 1 2 saniye bekletir seni ve o 1 2 saniye önemli değil deme bazen takılıyo kitleniyo ve oyun oynayınca acayip ısınıyor oyun oynarken kasma yaşamadım ama g3ten daha fazla ısınıyor en iyisi o fiyata lg g4'tür veya sony xperia z3
  • S6 edge ile yaklaşık 2 aydır, ne gecikme ne takılma, ne kasma vb. hiçbir durumlar karşılaşmadım.
    Günün yarısında clash of clans açık. Facebook, twitter, whatsapp fazlasıyla kullandığım diğer programlar.
    Pil durumuna gelecek olrsak, sabah saat 8 de %100 ile aldığım telefon gece saat 12 gibi sıfırlanıyor.
    Daha önce kullandığım noteIII e göre 5 saatlik net bir fark var.
    Kullanıcıya göre değişir ama benim bugüne kadar gördüğüm en başarılı samsung çalışması.
    Fiyatı bakımından biraz pahalı görünüyor ama ekran+ram+işlemci üçgeninde ve piyasada yeni olmasını düşünürsek makul bir tarafı var bence.
  • S6 yerine lg g4 almak daha iyi olur
  • İlla samsung alacağım diyorsanız note serisine yönelin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdaki fanboylara aldanma s6 kullanıyorum ne takılma nede kasma var.Kamerası ve ekranı zaten muazzam.şarhı 1 günü çıkarır zaten çok çabuk şarj oluyor

• Forumda S6 konusuna girmeyi düşündün mü hiç? Ram sorunları, ısınma sorunları, şarj sorunları almış başını gitmiş ondan sonra yok kral yok bilmem ne. Aç da kullanıcı yorumlarını oku biraz. Belki o zaman biraz birşeylerin farkına varırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kalitesi hakkında soru
    8 ay önce açıldı
    Uygulamalar hakkında bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Ah keşke aklını kullana bilsen biraz
    Her forumda şikayet var en çok önerilen g2'nin forumundada s6'nın forumundada telefonundan memnun olan birisi sorunu olmayan birisi durup dururken telefona mükemmel harika bir telefon diye foruma girip yorum atmakla uğraşmaz.şikayetleri olan birisi çözüm bulmak için girer sorununu yazar.Zaten kotüleyenlerin çoğu senin gibi s6 kullanmayan fanboy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 3 Haziran 2015; 14:13:51 >
  • Senin gibiler de orada burada goygoy yapar anca. Forum sadece sorunların yazıldığı yer değildir. Paylaşım yapılır memnuniyetler de dile getirilir. Ben fanboy değilim elimden onlarca telefon geçti çok telefon kullanım merak etme bol keseden sallamıyorum. Elimden S3-S4-S5-Note 3- Note4- Note 4 edge geçti hepsini de kullandım merak etme. Körü körüne bağlı değilim ben cihazlara. Senin gibi oraya buraya atarlanıp saldırmıyorum cihaz hoşuma giderse kullanırım sıkılınca değiştiririm. Merak etme S6 HTC M9'dan ucuzdu ama tercih etmedim. Yeri zamanı gelir onu da denerim. Bu kadar sahiplenme kullandığın cihazı babanın malı değil.
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Bir dediğin bir dediğini tutmuyor
    Körü körüne bağlanmıyorum diyorsun m9 övüp s6'yı kötülemek için elinden geleni yapıp saçma sapan yorumlar yazıyorsun

• Bak canım kardeşim ben s6 ya kötü mü demişim? Konusunu takip ediyorum sorun yaşayan birçok kullanıcı olduğunu söylüyorum sana körü körüne cihazını savunma diyorum ama sen eksilerini yok sayıyorsun cihazının. Ben M7-M8-M9 kullandım sana saydığım bütün Samsung modellerini kullandım. Sen cihaza değil cihaz sana hizmet etsin anlatabiliyor muyum? Ben M9 kullanıyorum ama kamera yetersiz diyorum, çerçeve olayını biraz daha düzeltmeliler diyorum eleştirilere açık bir insanım ama kalkıp da senin gibi o berbat şu berbat bu berbat battı bitti hede hödö yapmam. Hoş söylemler değil. Üslup önemli anlatabildim mi?
  • S6'da arayüz çok geliştirildi fakat ram yönetimi vasat.1gb ramli telefon almış gibi bu nedir.Çok uygulama açarsan ram şişmesinden takılmaya başlıyor gecikmeler oluyor.Güç tasarrufu hiç kullanma kasıyor telefon.Kısacası touchwiz ne kadar hafiflese de hala takılıyor.Yıl olmuş 2015 koskoca firma şuna çözüm bulamadı.Gerçek kaliteden şaşmayın M9 yağ gibi ve uçuyor tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.