Bildirim
s5 çıktı tvde aldım (TELEFON GELDİ İNCELEME YAPILCAK) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Kazık yemişsin karşim geçen gün bir internet reklamında gördüm 75 TL'na İPhone 5 aldım android de var daha ne isticem _____________________________ -
-
Bende geçenlerde 129 TL'ye iPhone 5 aldım paketi açtım bir de ne göreyim iPhone 5, Galaxy S4 , Lumia 1020 , z10 var bir de not bırakmışlar "Hangi telefonu seversin bilemedik hepsinden koyduk " ailecek kullanıyoruz şuan telefonları _____________________________ -
iyi almışın o fiyata s4 ü 1800 e satıyorlar _____________________________ -
-
iPhone 6S daha iyi diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tayyarağa
iyi almışın o fiyata s4 ü 1800 e satıyorlar
aynen hediyeleride çok cazip_____________________________ -
OHAYNNN TELEFON ÇOK SÜPER LİMUZİNİMİDE GETİRDİLER HEDİYELER GERÇEKMİŞ YAA SS KOYCAM _____________________________ -
KOYUYIM MI SSLERİ _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kalburabastı Tatlısı
KOYUYIM MI SSLERİ
2006 yılı hortlattın diye çok sevinmişsin
Çok eski olsa tamam da_____________________________ Bilgi!Sanilanin aksine GTA serisini Rockstar Games degil, Rockstar North yapar -
quote:
Orijinalden alıntı: Kalburabastı Tatlısı
KOYUYIM MI SSLERİ
Koyma koyma nazar değer bak gözümüz kalır bozulur. Hevesin kursağında kalır._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X