Şimdi Ara

(((s40 teller icin?)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s40 teller icin dokuman word,excel,pdf gibi..goruntuleyebilecegimiz bir program var mı? su picsel viewer gibi falan? kullanan warsa mail atabilir mi?

rcaglar@gmail.com

• yok galba.. hic yorumda gelmemis
  • benim bildiğim yok.arkadaşlar bir cevap verin yoksa yok deyin can çekişmesin adam
  • yok arkadaşım
  • maalesef böyle bir program yok. Java olarak henüz yazılmadı. Ayrıca bildiğim kadarı ile bu telefona o tip dosya uzantılı belgelere kopyalanamıyor.
  • arkadaslar java yazılmadıysa d600 deki nedir?
  • pardon cümlede bir anlatım eksikliği oldu. ben nokia için söylemiştim onu. henüz duymadım görmedim çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    getz icin en uygun kaliteli lastik
    10 yıl önce açıldı
    F30 resimdeki parca?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • d600 konusu icin yorumu olan java tabanlı office programı
  • quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

d600 konusu icin yorumu olan java tabanlı office programı

senin için yukarı!!! değerimi bil.
  • nokia için yok bazı telefonlar için özel yazılımlar üretilebiliyor mesela e398 de mp3 çalan java programı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoWeR_TeCH -- 5 Ocak 2006 21:40:32 >
  • d600de picselviewer bulunmakta.. s40 üzerine kurulu.. bunun örnekleri de var.. mesela w900/w810 de netfront browser..
  • quote:

d600de picselviewer bulunmakta.. s40 üzerine kurulu.. bunun örnekleri de var.. mesela w900/w810 de netfront browser

onu diyodum..

acaba bizim s40 lara da bi program bulabilirmiyiz diye....6230 gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

d600 konusu icin yorumu olan java tabanlı office programı

D600'teki orjinal.

Ona bakarsan W550i'de de Macromedia Flash var? Nerede görülmiş Macromedia Flash'ın javası?
  • babacıgım orjinal oldugu kesinde biz nasıl kırıgını buluruz 6230 icin.sonucta d600 e sadece java office oldugu icin 800 bayılmamak lazım gerci arkadas nokia icin yok demis ama en azından parayla alınabilir diye dusunuyorum 10-15$ falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 6 Ocak 2006 0:06:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.