Şimdi Ara

s4 yerine android one

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edit : beyler konuyu açtığıma pişman oldum , discovery 4g için de konu açmış bi kaç kişiye bakıp kronik sorun var demem biraz saçmaydı kabul ediyorum , sanırım değiştirmeye de değmez buna karar verdim , 2 tane değil de 1 tane alıcam onu da babama vericem duruma göre artık ben de alıp almamaya karar veririm heralde , cevap yazan herkese tesekkurler

Arkadaslar general mobile 4g ana konudaki mesajimi gorenler hatirlar 2 tane general mobile 4g cihaz aliyodum. Kutulari elimdeydi ama turkcell stok bilgisi yok diye magazada duran cihazi vermemisti.

Neyse her iste bir hayir vardir yazmistim harbiden oyleymis (gerci editledim ama ).

simdi sanirim kronik sorunlar varmis bekleticem 1 hafta kadar telefon alimini Yorumlara gore hareket edicem ...

Bir de bisey sormak istiyorum ... eger bu telefonu alirsam resimde gozuken s4 9505 cihazim cekmeceye yedege cikacak ..acaba general mobile sorunsuz bile ciksa bu s4 u yedege almaya deger mi ?

Ben cidden o telefonun kondisyonunun benim s4 umden iyi olacagini dusunmustum yaniliyor muyum ? s4 5.1.1 almayacak hicbir zaman di mi ?

gorusleriniz benim icin onemli . Her turlu yoruma eyvallahim var .

Ama ne olursa olsun eger cihazlari alirsam bile 1 hafta beklemeden . Kullanici yorumlari tam oturmadan kesinlikle almayi dusunmuyorum
     s4 yerine android one

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi occaut -- 16 Mayıs 2015; 23:11:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kronik sorun olduğunu kim söyledi? S4'ten 4G'ye geçme sebebiniz nedir ayrıca?
  • Yanlıs anlamayın ama S4 varken GM 4G ye geçmek israflıktır, hiç geregi yok.
  • s4 varken geçilir mi en yeni sürümü istiyorsan rom çak gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s4+ cyanogenmod daha mantıklı

• beyler israf kısmını ben ile Allah arasına bırakarak , s4 ün android 5.1.1 e geçip geçmeyeceğini söyler misiniz ? yani yazılım desteği çekildiyse eğer. bence bu telefonu değiştirmek için bir sebep değil mi ?
  • Yazilim icin telefon da alir olduk ya arkadas!

Hayir 4.4.4'te veya 5.0.2'de yapip da 5.1.1'de yapamayacagin ne var?

• quote:

Orijinalden alıntı: occaut

beyler israf kısmını ben ile Allah arasına bırakarak , s4 ün android 5.1.1 e geçip geçmeyeceğini söyler misiniz ? yani yazılım desteği çekildiyse eğer. bence bu telefonu değiştirmek için bir sebep değil mi ?

Bir sebepten çok bahane bence. Zira Android 5.0 ile zaten şu an gayet güncel ve her istenileni yapabilyor. Üstelik elinizdeki S4, Snapdragon'lu modeli. Yani isterseniz şu an 4G'de kullanılan Android sürümünün aynısını, üstelik daha hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz (CM12.1)
  • Gm 4g de kronik sorun mu varmış.. vay be. Telefony topu topu 10 kişi almadı daha forumda yahu.. çamur at izi kalsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 16 Mayıs 2015; 20:58:33 >
  • Kronik sorun var mi yok mu ileride belli olur. S4 resmi olarak 5.1.1 almasa bile
    Xda'da test altında olan 5.1.x sürümlü ROM var.
    Şahsen bana gore cyanogenmod romlar resmi romlari hem aratmıyor hem de daha fazla özellikle geliyor.
    Ben olsam s4 varken general mobile 4g almazdim.

• occaut kullanıcısına yanıt
    S4 ten vazgeçme sakın ben s4 ün hastasıyım özellikle amoled ekranı var daha ne olsun.
  • Adam telefonunu değiştirmek istiyor normal karşılamak lazım S4 hiçbirzaman 5.1.1 falan almaz diye düşünüyorum S4 ü yedeğe almaya değermi bence değmez tasarımı falan hoş ama memnun değilsen bilemem. Telefon çıkar çıkmaz almamak lazım biraz bekle forumda biraz daha yaygınlaşsın öyle kararını ver bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak edenlere 1 tane bile almadım :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: occaut

edit : beyler konuyu açtığıma pişman oldum , discovery 4g için de konu açmış bi kaç kişiye bakıp kronik sorun var demem biraz saçmaydı kabul ediyorum , sanırım değiştirmeye de değmez buna karar verdim , 2 tane değil de 1 tane alıcam onu da babama vericem duruma göre artık ben de alıp almamaya karar veririm heralde , cevap yazan herkese tesekkurler

Arkadaslar general mobile 4g ana konudaki mesajimi gorenler hatirlar 2 tane general mobile 4g cihaz aliyodum. Kutulari elimdeydi ama turkcell stok bilgisi yok diye magazada duran cihazi vermemisti.

Neyse her iste bir hayir vardir yazmistim harbiden oyleymis (gerci editledim ama ).

simdi sanirim kronik sorunlar varmis bekleticem 1 hafta kadar telefon alimini Yorumlara gore hareket edicem ...

Bir de bisey sormak istiyorum ... eger bu telefonu alirsam resimde gozuken s4 9505 cihazim cekmeceye yedege cikacak ..acaba general mobile sorunsuz bile ciksa bu s4 u yedege almaya deger mi ?

Ben cidden o telefonun kondisyonunun benim s4 umden iyi olacagini dusunmustum yaniliyor muyum ? s4 5.1.1 almayacak hicbir zaman di mi ?

gorusleriniz benim icin onemli . Her turlu yoruma eyvallahim var .

Ama ne olursa olsun eger cihazlari alirsam bile 1 hafta beklemeden . Kullanici yorumlari tam oturmadan kesinlikle almayi dusunmuyorum
     s4 yerine android one

Dostum ben GM4'ün tanıtım videolarını izledim. GTA San Andreas'ta öyle bir donma söz konusu ki, ne bileyim bana çok vasat geldi telefon. Ama telefon 699 TL olduğu için normaldir diyorum. Sana tavsiyem Galaxy S4 alman ki ikisi arasında kaldıysan tabii. Eğer imkânın varsa Nexus 5 de alabilirsin, bir sonraki telefonun OnePlus Two ya da Nexus 5

• Vandalizm kullanıcısına yanıt
    dostum bu antutu sonucuna sahip s4 zaten benim elimdeki s4
  • occaut kullanıcısına yanıt
    Ben de S4 kullanıyorum ondan şey ettim Ama bana GM4 alınır mı diye sorsalar, üstüne biraz daha para ekleyip S4 alman8 önerirdim şahsen

• S4 ile gm4g farklı segment telefonlar, birisi eski amiral gemisi, diğeri saf android li orta segment cihaz...

Sırf saf android var diye gm ye geçilmez, zaten çok isterseniz cynogen in güzel romları var.

• S4 ile yapıp Gm4g ile yapılamayan birkaç özellikten bahsetmek istiyorum.
    1.Otg özelliğiyle daha rahat bir kullanım alanı
    2.Şebeke üzerinden görüntülü konuşma
    3.Kızılötesi sayesinde bir çok cihaza kumanda olabilme
    4.Nfc

Gm4G'nin avantajları S4'e karşı
    1.Güncel yazılım ve özellikleri
    2.Çift hat kullanımı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.