Şimdi Ara

s4'ümü satıp G2 alayım mı (16gb) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G2 iyi hosta 16gb olana param yetiyor. O yüzden sikinti. Veya s4 u satip s4 active alabilirim. Sizce ne yapayim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Degistirme sebebiniz nedir ki?

• Evet amac onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Bach

G2 iyi hosta 16gb olana param yetiyor. O yüzden sikinti. Veya s4 u satip s4 active alabilirim. Sizce ne yapayim?

S4 ü kaç TL ye aldınız ? Türkiye den alınan resmi cihaz mı?

6 aylık bir cihaz bile desek çok çabuk bir değşim olmuyor mu? Günlük kulanım açısından ne gibi sıkıntılar var ?

LG G2 de 16gb ile 32 gb arasında 200 TL fark var ve bu çok fazla ( 16gb hafıza kartı ve flash bellek fiyatları ortada ) F/P olarak 16gb için 200TL ortalama 10 kat fazla para ayırmanız demek oluyor :((((

NOT: LÜtfen , diğer üyeler hafıza kartı / flash bellek fiyatı üzerinden olan değerlendirmeme ALINTI yapmasın bu benim kişisel düşüncem. 64gb üretmeyen bir firma nasıl mantıksız olabiliyorsa buda size mantıksız gelebilir. 16gb lık hafızanın çoğu android cihaz ancak 11/12 gb lık bölümü kullanabiliyor. HD 1080 sn 30 kare video çekimlerinin 1 dk lık değerine bakabilirsiniz........... yada ortalama en kaliteli 5 android oyununun toplamda 12/13 gb yer kapladığıda biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 28 Eylül 2013; 12:08:40 >

• G2 yi salla

• Bence tüketim çılgınlığını bırakın
  • S4 um fazla isiniyor o sebeple satiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.