Şimdi Ara

S4 ten Note 2 ye geçilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , soru açık. Şöyle bahsetmek istiyorum ki 1-1.5 aydır Samsung un Galaxy S4 modelini kullanıyorum. Hala da severek kullanıyorum telefonumu. Kamerasını olsun , ekranını olsun , akıllı özelliklerini olsun oldukça beğeniyorum. Ama 2600 mAh batarya olmasına rağmen şarjım günde 2 kez şarj etmeden 3G açık bir biçimde günü zor çıkarıyor. Note 2 modeline bakacak olursak ekran açık kalma süresi olarak beni 2 ye katladığını ve 1.5 - 2 günü kullanımda çıkarabildiğini söyleyebilirim. Aynı zamanda büyük ekran hastasıyımdır. Ama sadece ekran büyüklüğü ve pili için , Note 3 ün de piyasaya sürülmüş olmasına rağmen bu değişiklik yapılır mı ? Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

• Hocam maddiyat sorun değilse kesinlikle note 3 almanı öneririm.Ama şunu da söyleyeyim ben note 2 kullanıyorum ve telefon her yönüyle harika note 2 de seni pişman etmez yani
  • Telefon degistirmek yerine neden bataryayi degistirmiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Hocam maddiyat sorun değilse kesinlikle note 3 almanı öneririm.Ama şunu da söyleyeyim ben note 2 kullanıyorum ve telefon her yönüyle harika note 2 de seni pişman etmez yani

Hocam çok teşekkürler yorumunuz için pm attım. Arkadaşlar upp lütfen başka yorumlar da bekliyorum.
  • Degiselim o halde

• quote:

Orijinalden alıntı: MaC07

Telefon degistirmek yerine neden bataryayi degistirmiyorsunuz?

Hocam sizde S4 mü var ? Bataryanız ne kadar gidiyor ?
  • Bana kalirsa gecilmez.Note 3 desen tamam ama.Yeniyi verip eskiye gecilmez anliyacagin.

Anladigim kadari ile telefon 3g acik ve elinizden dusurmeden kullanan birisiniz.LG G2 de olabilir.Note 3 e gore cok daha uygun fiyati.Ama note 2 ye gecmek gibi bir hata yapmayin bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9000 kusur bataryalar var forumda arkadas almisti 4 gun sabah aksam oyun oynuyordu pil bitmiyordu.

• S3 var bende. 3G kapaliyken fakat Wifi acikken 1.5 gun sonunda %10 un altina dusuyor ama 3G acikken 1 gun sonunda priz basinda mesai yapiyorum. Sizin de bunun gibi benzer sonuclar almaniz lazim bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.