Şimdi Ara

S4 root yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonuma root atcam 9505 modeli fakat bir kaç sorum var ?
    1-Telefon format mı yiyecek? Yüklü uygulamalar gidecek mi?
    2-Sd kart sıfırlanacak mı?
    Hangi siteden yapmamı önerirsiniz. Sürüm 4.4.2
    Rehberim de gidecek mi çok fazla kişi var giderse ölümcül olur.
    ve root dan sonra telefonumu kies 3 ile bağlayıp kullanabilcek miyim? (kies 3 kullanmam ama merak ettim)
    Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• UP beyler yardım bekliyorum
  • up beyler kimse bilmiyor mu
  • SD kart kalır uygulamalar rehber tamamen gider ama simdekiler gitmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkürler.Peki rootladıktan sonra kies ile bağlayabilirim dimi uygulamaları oraya yedekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 11 Ağustos 2014; 16:44:04 >
  • "Vroot" programını kullanarak rahat root yapabilirsin
  • Mocle kullanıcısına yanıt
    Hocam her yerde odin falan diyor ? Bide ayni indirdigim dosya vroot da da çalışacak mi

Telefonumu n garantisi de bitti zaten root un faydalari nedir sistem dosyaları dışında.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 11 Ağustos 2014; 22:46:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KüfürbazHaydoo kullanıcısına yanıt
    Vroot için dosya vs gerekmiyor. Tek bir tık ile tüm işlemleri hallediyor

Vroot indir. Telefonundan geliştirici seçeneklerini aç , usb hata ayıklamayı etkinleştir. Kablo ile bilgisayara bağla , root tuşuna bas tamamdır
    Anladim peki root atinca telefonumda me gibi değişimler olcak ve su an da yüklü olan uygulamalarim gidecek mi ? Ve daja bugün telefon a yeni bir güncelleme geldi mevcut sürümü (4.4.2 idi hala ayni) sorun olur mu

Hayır telefondan hiçbir şey asla silinmez kardeşim. Sadece telefonun gizli yerlerine erişim hakkın oluyor root yaparak.
    Üst tarafta arkadaslar telefon daki uygulamalar ve rehberin gidecegini söyledi?
    Ekstra olaram root ne özellikler sunuyor ben öyle sistemi falan kurcalamam pek.

@Mocle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 11 Ağustos 2014; 22:52:13 >
    Hayır. "vroot" ile 50-60'a yakın farklı cihazlara root işlemi uyguladım. Bir tane dosya bile etkilenmedi. Onlar nasıl yapıyor bilmem ama benim anlattığım sistem diğerlerine nazaran yeni olduğundan herkes bilmiyor.
    Sorun çıkarır mi vroot hiç duymadim hocam odin yine bir nevi bilindik

Not: Yurtdışı modeli benimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 11 Ağustos 2014; 22:55:38 >
    i9505' i bilirim :) Zaten i9500'e imei yazılamıyor (aslında yazılıyor ama şebeke vermesi için birkaç komut vermen gerekiyor) ama i9505'te sorunsuzca imei yazılıyor.Ondan yurtdışından gelince i9505 getiriyor toptancılar.

Zaten imei atmadan önce root işlemi yapılıyor. Telefoncu tanıdıklarım hepsi "vroot" kullanıyor. Çünkü işini çok kısa sürede uğraştırmadan yapıyor
    Anlamadim yani ben pasaport a kaydetmistim root atinca bir daha mi kaydetcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 11 Ağustos 2014; 23:07:52 >
    hocam bide vroot ile atarken telefonu kapatıp download moduna almam lazım mı?
    Pasaporta kaydetmişsen sorun yok. Başka bişey yapmana gerek yok.

Vroot için download moda almana gerek yok kardeşim. Normal açıkken yapılıyor. İstersen biraz araştır google üzerinden
    hocam bide virüs olarak görüyor neden ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.