Şimdi Ara

S4 Mini'ye Geçmeyi Düşüyorum.Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan İphone 4S var.Biraz sıkıldım ve Apple'ı denedim.Aklımda yatan telefon s4mini acaba rahat edermiyim?Kullanıcıların görüşleri nelerdir.Paylaşırssnız memnum olurum.Kullanım amacım;internet(facebook, forumlar, internet bankacılığı vb.)konuşma,çok sık olmasada fotoğraf,konuşma gibi gündelik şeyler.Şarzınada değinirseniz sevinirim.Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

Şuan İphone 4S var.Biraz sıkıldım ve Apple'ı denedim.Aklımda yatan telefon s4mini acaba rahat edermiyim?Kullanıcıların görüşleri nelerdir.Paylaşırssnız memnum olurum.Kullanım amacım;internet(facebook, forumlar, internet bankacılığı vb.)konuşma,çok sık olmasada fotoğraf,konuşma gibi gündelik şeyler.Şarzınada değinirseniz sevinirim.Teşekkürler şimdiden.

Hocam elimde 1 haftalık s4 mini var 4s isyiyorum konu açtım bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dydnlee

quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

Şuan İphone 4S var.Biraz sıkıldım ve Apple'ı denedim.Aklımda yatan telefon s4mini acaba rahat edermiyim?Kullanıcıların görüşleri nelerdir.Paylaşırssnız memnum olurum.Kullanım amacım;internet(facebook, forumlar, internet bankacılığı vb.)konuşma,çok sık olmasada fotoğraf,konuşma gibi gündelik şeyler.Şarzınada değinirseniz sevinirim.Teşekkürler şimdiden.

Hocam elimde 1 haftalık s4 mini var 4s isyiyorum konu açtım bakabilirsin

Hocam sen neden 4S istiyorsun.Sadece merakımdan soruyorum.

• Sor hocam tabi hakkın ben daha önce iphone kullandım öğrenciyim 3gs kullandım şuan alışkın olmadığım için android biraz değişik geliyor eğer telefonu görmek isterim dersen skype dan herşeyini gösterebilirim

• dydnlee D kullanıcısına yanıt
    Telefonu değişmekten vaz geçtim.Az evvel arkadaş geldi daha doğrusu çağırdım onda da s4 mini vardı.Biraz tet ettik inceledim değişmemekte karar kıldım.Teklifin için Teşekkür Ederim...

• doğru olanı yapmışsın, 4sten s4miniye geçilmez
  • Peki hocam siz bilirsiniz doğru olan hangisi ise onu yapın ama siz yinede milletin lafına aldırış etmeyin karşılaştırarak zaten siz görmüşsünüz aynı evde öğrenci arkadaşım var 5 kullanıyor internet hızını karşılaştırdık sadece mini geçti buda bi bilgi olsun sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.