Bildirim
S4 Mini ve SP arasında kararsız kaldım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
S4 mini dediğiniz gibi çok güzel telefon kötü değil, SP bazı teknik özelliklerden üstün. Yinede son karar sizin ne alırsanız hayırlı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: parayban
S4 mini dediğiniz gibi çok güzel telefon kötü değil, SP bazı teknik özelliklerden üstün. Yinede son karar sizin ne alırsanız hayırlı olsun.
Hocam çok kararsız kaldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: BayıkAt
quote:
Hocam çok kararsız kaldım.
Kullanıcı yorumlarına bakın ve sizin için ne önemli göz önünde bulundurun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
s4 mini al çok şık hiçte kötü bir telefon değil sp daha iyi olabilir ama ne yapıcaksın o telefonla en fazla modern combat oynarsın ondada kasmaz ama ısınır s4mini -
quote:
Orijinalden alıntı: Treyarch
s4 mini al çok şık hiçte kötü bir telefon değil sp daha iyi olabilir ama ne yapıcaksın o telefonla en fazla modern combat oynarsın ondada kasmaz ama ısınır s4mini
Hocam, zevkler ve renkler tartışılmaz ama Samsung'un tasarımı bıktırdı artık. Bana kalsa S4 Mini az kasar ama çözünürlükten dolayı kararsız bir insan kararsız kalırsa,sonuç benim gibi olur -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BayıkAt
quote:
Hocam çok kararsız kaldım.
Kullanıcı yorumlarına bakın ve sizin için ne önemli göz önünde bulundurun.
Bu gece uyku yok o zaman!
-
bende bu ikisinde kararsız kalmıştım ama lumia 925e karar verdim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kaxux
bende bu ikisinde kararsız kalmıştım ama lumia 925e karar verdim :)
W8 Phone düşünmüyorum hocam
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonunuzun root erişimi bulunmaktadır garanti bankası
- play store uygulama indirme engelleme
- apple watch android"e nasıl bağlanır
- sim karttaki numaraları görme
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- telefon hızlandırma
- samsung galaxy a16 ne zaman çıktı
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- s25 ultra mavi
- nfc özelliği nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X