Bildirim
S4 mini Sarj sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne kadar uğraşırsan uğraş ram genelde en az 600 seviyesinde çalışır.Kullanmadığın bazı uygulamaları devre dışı bırakarak batarya konusunda tasarruf sağlayabilirsin.Fakat bu önlemde bazen kapatılmış uygulamanın ihtiyaç anında çileye dönmesine sebep oluyor.Kısacası Android demek sistem canavarı demek. -
Benim sorunum ram değil. 1,5 gb ram yetiyoda artıyor ama resimde gördüğünüz gibi chrome u kapattığım halde yüzde 20 şarj yemesine anlam veremiyorum. Onu kapatabilecek uygulama lazım bana. -
Telefon yeni ise batarya daha tam oturmamıştır o yüzden dengesiz güç tüketim listesi ile karşılaşman normaldir. -
hocam bisi soraym önce chrome da actığınız yeni sekmeleri kapatarakmı cıktınız eger kapatmadysanız görev yöneticisnden kapatsanız dahi onları hafıza tutmaya devm eder buda şarjı yemeye dvm edicektir
benim düşüncem bu şekilde cünkü chrome görev yöneticisinden kapattım sonra tekrar bi isim cktı actım bide baktım ki önceki acıtıgım sekmeler duruyor bundan kaynaklanabilr sorununuz -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X