Bildirim
S4 Mini mi Generel Mobile Discovery mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşım gm discovey fiyat performans ürünü yani çok iyi değil çünkü markası gm adı diye geçsede yurdşında farklı adlarla geçiyor ve insan samsung gibi dünya devi bir firmaya karşı bu markayı karşılaştırmamalı diye düşünüyorum bilmiyorum siz nedersiniz ama ben olsam s4 mini alırdım ayrıca malzeme kalitesi ve tasarımıda çok daha iyi -
Gm discovery
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Illa bu ıkısı arasında ise s4 mını.
Discovery nin S4 mini den pek eksik kalan tarafı yok.S4 mini 1.5 gb ram oldugu için tercih edilebilir ve daha küçük ekran ve daha kötü ekran çözünürlügü oldugu için oyun performansı daha iyidir diye düşünüyorum.Ama günlük kullanımda,internet performansında gözle görülür bir fark olacagını sanmıyorum.Aradaki fiyat farkına degip degmemek size kalmış. -
up -
yav neymiş discovery amma büyüttünüz şu veleti tabikide s4 mini kıyaslanmaz bile aynı kefeye koymak bile hata -
-
İyi tespit hocam GM'a yaklaşma bile derim
Direk S4 Mini
-
her türlü s4mini tavsiyem -
S4 Mini
S4 mini tabiki. -
Tabikide S4 mini discoveryye 2gb ram koysalar dahi almam General Mobile bir tarafta dünya devi diğer tarafta yurt dışından getirip üzerine markasını basan bir firma 5 para etmez samsung yarı yolda bırakmaz. Tavsiyem S4 mini.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X