Şimdi Ara

S4 İşlemcili Kayıtlı HTC ONE S 16 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz Almanya'dan geldi, S4 işlemcili Z520e modelidir, kayıt işlemi için ISLAMBOL isimli forum üyesine kayıt bedelini dün yolladım, işlemler başladı.
    Orjinal olarak Türkçe dil vardır, herhangi ekstra bir işlem gerektirmez.

Cihazın ekranı alındığı günden beri ekran koruyucu ile koruma altındadır, kasasında çok küçük kullanım izleri vardır, 10 üzerinden 9 alır.
    Faturası bulunmuyor, garanti vs için soracak arkadaşlara şimdiden bilgi vereyim.

Satış İçeriği:

HTC ONE S cep telefonu
    Yan sanayi micro usb şarj aleti

Fiyat: 1050 TL, takas ve pazarlık yok maalesef
    Satışta elden teslim nakit tercihimdir, Gaziantep dışından alacaklar için önce havale/eft sonra kargo şeklinde satış yapılabilir.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ob2004 -- 24 Eylül 2012; 17:09:47 >

• Bilgilendirme amaçlı yazıyorum One X güncel yazılımıyla 5900 civarı alıyor quadranttan. Ama daha ele oturan bir telefon arayanlar için güzel bir seçim hayırlı satışlar.
  • teşekkürler, ilanı güncelledim.
  • pm atmıştım ama sıkıntı var galiba gitmedi.buraya yazayım aynısını cevaplarsan sevinirim.

birkaç sorum olacak. cihazın bi sıkıntısı varmıdır garanti kaç ay? s4 1.5 ghz işlemcilimi? bide kayıtlımı? yani bazıları kayıtlı yazıyor ama telefonu aldıktan 3-5 ay sonra telefonu kapananlarda var forumda. elde patlarmı yani? teşekkürler
  • Cihazın hiçbir sorunu, sıkıntısı yok, garantisi bulunmuyor.
    S4 Model 1,5 GHZ işlemcili.
    Kayıt 6 ayda bir yenilenen kayıtlardan, forumdan İslambol isimli arkadaşa yaptırdım, 6 ayda bir kendisi kapandıkça ücretsiz yenileyecek.
  • pm atmıştım ama sıkıntı var galiba gitmedi.buraya yazayım aynısını cevaplarsan sevinirim.

birkaç sorum olacak. cihazın bi sıkıntısı varmıdır garanti kaç ay? s4 1.5 ghz işlemcilimi? bide kayıtlımı? yani bazıları kayıtlı yazıyor ama telefonu aldıktan 3-5 ay sonra telefonu kapananlarda var forumda. elde patlarmı yani? teşekkürler
  • peki 6 ayda bir yenilenmesi garantimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet, İslambol forumun güvenilir ve iyi referansı olan üyelerinden biridir.
  • hayırlı satışlar, güzel fiyat....
  • Teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boya dökülme durumu siyah renkte var mıydı_?
  • evet, siyah olanda boya dökülme oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.