Şimdi Ara

S4 GT-I 9505 mobil verinin donmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iyi aksamlar beni delirten bir sorunu sizlerle paylasmak istedim umarim cozum bulabiliriz

Telefon yurtdisindan 7 ay once geldi 6 ay sorunsuz kullandim son 1 ayda telefonun bataryasi seri bir sekilde bitmeye basladi pek onemsemedim son 3 haftadir ise bataryanin belirgin bir bicimde sistigini gozledim normal karsiliyorum cunku cok takmistim sorun ise batryanin pili ile degil telefonun mobil verisi donuyor bu donma olayinin batarya olayi ile dogru orantili olarak basladigini gozlemledim mobil veri bazen 1 dk bazen 10 dk bazen 1 saatde donuyor keske tek mobil veri donsa mobil veri dondugu anda telefonla hicbir islem yapamiyorsunuz arama ve ya baska bir islem yaptiginizda telefon donuyor ve reset atmak zorunda kaliyorum peki resetleyince telefon aciliyormu hayir pin girme ekranina gelmeden telefon kapaniyor tekrardan yani anlayacaginiz sokakta oyle kaliyorum sifir sarj varmis gibi....

Peki yukaridaki anlattigim mobil verisi donma durumun batarya alakasi varmidir yani orjinal batarya ile degustirecegim .kesinlikle ama duzelmesse diye korkuyorum?
    [Donma olayinin batarya ile alakasini cozemedim]
    Birde telefonun yurtdisi olmasi alakali bi sorun varmidir sizce ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: senselock99

Arkadaslar iyi aksamlar beni delirten bir sorunu sizlerle paylasmak istedim umarim cozum bulabiliriz

Telefon yurtdisindan 7 ay once geldi 6 ay sorunsuz kullandim son 1 ayda telefonun bataryasi seri bir sekilde bitmeye basladi pek onemsemedim son 3 haftadir ise bataryanin belirgin bir bicimde sistigini gozledim normal karsiliyorum cunku cok takmistim sorun ise batryanin pili ile degil telefonun mobil verisi donuyor bu donma olayinin batarya olayi ile dogru orantili olarak basladigini gozlemledim mobil veri bazen 1 dk bazen 10 dk bazen 1 saatde donuyor keske tek mobil veri donsa mobil veri dondugu anda telefonla hicbir islem yapamiyorsunuz arama ve ya baska bir islem yaptiginizda telefon donuyor ve reset atmak zorunda kaliyorum peki resetleyince telefon aciliyormu hayir pin girme ekranina gelmeden telefon kapaniyor tekrardan yani anlayacaginiz sokakta oyle kaliyorum sifir sarj varmis gibi....

Peki yukaridaki anlattigim mobil verisi donma durumun batarya alakasi varmidir yani orjinal batarya ile degustirecegim .kesinlikle ama duzelmesse diye korkuyorum?
    [Donma olayinin batarya ile alakasini cozemedim]
    Birde telefonun yurtdisi olmasi alakali bi sorun varmidir sizce ??

Bu sorunu yasayan varmi?

• Hocam yeni batarya al. Birde onunla dene. Sismis bataryayi kullanman saglikli degil zaten. Allah korusun patlayabilir.
    Bu tip donmalara eksik veya fazla elektrik akimlari neden olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S20 Ailesi Ana konusu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.