Şimdi Ara

S4 (9500) imei atma ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
32.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fener_1996

quote:

Orijinalden alıntı: until

Arkadaşlar, 9500 ile 9505 arasında ne fark var bu IMEI atma açısından?

I9500 Türkiye ile Rusyada satiliyor sadece.İ9505 Asya ve Çoğu ülkelerde satıldığı için box geliştiricileri i9505e daha çok yatkın oluyorlar.i9500 modeline çok geç geldi box destegi.i9505 5 ay onceden atilmaya başladı gayette sorunsuz oldu.Donanimsal olarak i9500 ü öneririm ama
    Kolaylık ve fiyat olarak i9505 almanı oneririm.ayriyettende şu an i9505 e daha cok güncelleme ve yenilik geliyor.i9500 8 çekirdekli i9505 4 cekirdekli tek eksik bu ancak i9500 telefonumda 1 hafta cpu degerlerini ölctum 5 tane oyunu ayni anda acsan bile 4 çekirdegi kullanmiyo bile.Yani
    Boş i9500.i9505 daha iyi

Teşekkür ederim cevabınız için.
    Peki şöyle saçma bişey duydum. Hangi modeli kast ettiğini unuttum.

Birinde fab.ayarlarina döndüğünde IMEI her d esinda elle girmek gerekiyormuş (*?) Var mı böyle bir şey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• until kullanıcısına yanıt
    İ9500 modelinde öyle oluyor sirf o yüzden güncellene yapamiyom

• quote:

Replika değil dimi? Yani normal garantili olan 9500'ler hep böyle mi? Ilk defa duydum böyle bir şey i hatta inanamadım nerdeyse iddia ya girecek tim.

• quote:

Orijinalden alıntı: until

quote:

Replika değil dimi? Yani normal garantili olan 9500'ler hep böyle mi? Ilk defa duydum böyle bir şey i hatta inanamadım nerdeyse iddia ya girecek tim.

Replika olsa i9500 yazmam kardeş :D Replikalarda basit boxla felan hiç uğrasmıyon.Ama orjinal s4 sıkıntı.Hatta bazıları imeili kayıtlı s4 ün imeilin kayıtlı olduğu dosyayı sildikleri için boxla düzelttiriyolar buda geçici oluyor.
  • Pritt31 kullanıcısına yanıt
    benim elimde samsung c9500 vAR ona oyun atmak istiyom ama atamıyom çünkü telefona en az 2gb oyun yükleyebilirsiniz diyo ama 2gblik oyun bulamadım bularsanız çok sewinirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.