Şimdi Ara

S3TRİO64V2/DX EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 1.BU EKRAN KARTI KAÇ MB DIR VEYA NERESİNDE YAZAR NASIL ÖĞRENEBİLİRİM
    2. BUNUN DRİVERİ LAZIM BANA İNT ARADIM AMA BUNUN MU DEĞİLMİ BİLMİYORUM ELİNDE OLAN VEYA NEREDEN İNDİRECEĞİMİ BİLEN VARSA Bİ YARDIMCI OLSUN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi administritik -- 19 Ağustos 2008; 9:14:59 >

• 1 mb diye hatırlıyorum. Driverinihttp://www.s3graphics.com/en/resources/drivers/legacy/software_archive.jsp#id_775drv ama xp driveri yok...
    Otomatik görebilir diye düşünüyorum Xp
  • 1 yada 2 mb oluyor onlar...2 mb için
    http://urun.gittigidiyor.com/S3-TRIO64V2-DX-Q5C3EE-2-MB-PCI-EKRAN-KARTI-453_W0QQidZZ5636800

sürücüye gelince windows2000 yada xp sürücüsü bulamazsın, bu kart varken piyasada win95 yeni gelmişti

ama bütün işletim sistemleri sorunsuz tanır merak etme...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

1 mb diye hatırlıyorum. Driverinihttp://www.s3graphics.com/en/resources/drivers/legacy/software_archive.jsp#id_775drv ama xp driveri yok...
    Otomatik görebilir diye düşünüyorum Xp

quote:

Orjinalden alıntı: clarion

1 yada 2 mb oluyor onlar...2 mb için
    http://urun.gittigidiyor.com/S3-TRIO64V2-DX-Q5C3EE-2-MB-PCI-EKRAN-KARTI-453_W0QQidZZ5636800

sürücüye gelince windows2000 yada xp sürücüsü bulamazsın, bu kart varken piyasada win95 yeni gelmişti

ama bütün işletim sistemleri sorunsuz tanır merak etme.

her ikinizede teşekkür ediyorum cevaplar için ayrıca bunları okur okumaz kırdım kartı
    tekrar teşekkürler saolun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi administritik -- 19 Ağustos 2008; 9:49:25 >

• neden kırıyorsun Herzaman elinin altında PCI ekran kartı bulunması iyidir...Ekran kartı biosu güncellerken bir terslik çıkarsa hayat kurtarıyor onlar..

Ben ilk bilgisayarımdan kalma 1mb S3Trio64 ü halen saklıyorum
  • quote:

neden kırıyorsun Herzaman elinin altında PCI ekran kartı bulunması iyidir...Ekran kartı biosu güncellerken bir terslik çıkarsa hayat kurtarıyor onlar..

nasıl yani biosu güncellerken yeni güncellemeden sonra yeni alacağım ekran kartını tanımamasında mı diyorsun
  • Çok sağlam karttır ama ben o kartı 3 sene kullanmıştım.Half life bile bitirmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: grimser

Çok sağlam karttır ama ben o kartı 3 sene kullanmıştım.Half life bile bitirmiştim

xp demi benim sorunum bu kartla çözünürlük 800x600 den yukarı çıkmıyor o yüzden de film seyrederken görüntü duruyor ses gidiyor görüntü duraklaya duraklaya ilerliyor o yüzden driverini bulmam lazımdı ama xp driveri yokmuş anladığım kadarıyla
  • quote:

neden kırıyorsun Herzaman elinin altında PCI ekran kartı bulunması iyidir...Ekran kartı biosu güncellerken bir terslik çıkarsa hayat kurtarıyor onlar..

anakartın bioas güncellemesinde problem olduğunda ekran kartıyla nasıl bi kurtarma yapıyorsun açıklarmısın açıkcası merak ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: administritik

xp demi benim sorunum bu kartla çözünürlük 800x600 den yukarı çıkmıyor o yüzden de film seyrederken görüntü duruyor ses gidiyor görüntü duraklaya duraklaya ilerliyor o yüzden driverini bulmam lazımdı ama xp driveri yokmuş anladığım kadarıyla

win 98 de kullanmıştım arkadaşım.
  • arkadaşlar benim çözünürlüğün 800x600 de kilitli kalması bu ekran kartından kaynaklanan bir olay değilmi yani şimdi yeni bir ekran kartı aldığımda bu sorun düzelecekmi

aldığım ekran kartını bilgisayara taktığımda görüntü gelirmi yoksa önce onun driverini mi yükleyip daha sonramı ekran kartınıa takacam
  • taşındı
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkansan

quote:

anakartın bioas güncellemesinde problem olduğunda ekran kartıyla nasıl bi kurtarma yapıyorsun açıklarmısın açıkcası merak ettim.

bak orada yazdım anakartın değil, ekran kartı bios unu güncellerken diye...AGP yada PCI-E ekran kartı biosunda sorun çıkarsa bu S3 kartı takıp sistemi açarak düzgün bios yükleyebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.