Şimdi Ara

S3 Vladimir'in Durumu Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• s3 s2 farketmez vlad reyiz affetmez

sadeve Vladimir olduğu için bile viable

E 4 Stack gezersen tabi ki
  • Vlad babadır ya oyniyan oynuyor oyniyamayan refundluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

s3 s2 farketmez vlad reyiz affetmez

Oyunculuğumda sıkıntı yok S1'den beri oynuyorum. Lakin ki S3'te off tank ağırlıklı oyunlar dönüyor streamler'de gördüğüm kadarıyla. Hala viable mı acaba ranked game'lerde. Uzun süredir ranked game oynamadım 0'dan 30'a hesap kastım , noob game oynadım yani uzun süredir.

• Oynayanın elinde hala terminatör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sneijder 10

quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

s3 s2 farketmez vlad reyiz affetmez

Oyunculuğumda sıkıntı yok S1'den beri oynuyorum. Lakin ki S3'te off tank ağırlıklı oyunlar dönüyor streamler'de gördüğüm kadarıyla. Hala viable mı acaba ranked game'lerde. Uzun süredir ranked game oynamadım 0'dan 30'a hesap kastım , noob game oynadım yani uzun süredir.

Yani ne kadar viablede olsa 30 kill de gitse takımı taşıyamaz ama yanındakilere güveniyorsan sadece Ultini at ve aralarında W ile dolaş arada birde E spamla gerisini onlar halletsin

• quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Oynayanın elinde hala terminatör

Hazır indirimdeyken alayım o zaman. Penetration item'ları da hoş S3'te. Bakalım delebiliyor mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    reddit'teki turkincel'e ne oldu?
    3 yıl önce açıldı
    fear ın konusu nedir??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kill alıp taşıma şansı az bence. Sen tf de ultiyi düzgün at yeter istersen 0 kille dolaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

Kill alıp taşıma şansı az bence. Sen tf de ultiyi düzgün at yeter istersen 0 kille dolaş.

Aynen bunu söylemeyi unuttum terminatör falan ama tek basına alamaz macı
  • quote:

Kill alıp taşıma şansı az bence. Sen tf de ultiyi düzgün at yeter istersen 0 kille dolaş.

aynen daha cok takim champi takim kotuyse pek birsey yapamazsin.Lanede ezersin tabi iyi oynarsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mejai full stacklı bi vlad sadece tfde ulti atsın yeter yada rabadonlu
  • bıkmadınız dimi hergün vlad ın durumu ne konusu açmaktan

daha 4 konu aşağıda vlad ın durumu nedir diye konu var yani giripde orayı okusan olmuyormuydu ?
  • ayaklı kill makinesi
  • quote:

+1 ultiyi 5 kişiye göm base git
  • S3 ile gayet viable hatta viable üstü liandry denen lanet şeyle gerçekten çok iyi oluyor zaten q seri atıyorsun w açtıgın anda seri seri liandry çalışıyor rabadondan bile etkili ilk liandry çık derim sana.
  • vlad herzaman viable
  • Daha iyi oldu s3de şu maskenin üst iteminin gelmesi ve warmog stackleyenler oyunu götürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sneijder 10

?

kutsal damacana drakulayı izle.

• Tfde Triple alip cikiyorum. Ama laning surecinin iyi gecmesi gerekiyor. Midde squishylere karsi oynarsan is yapiyor. Ya da topta Darius'a karsi.

• Lanede meleeleri ezersin genelde Darius olsun Garen olsun,ama gap closerlılara karşı biraz zorlanırsın.Irelia,Jax vs yani oyunculuğa bakar.İstersen laneinde 8/0 oyna bazen taşıyamıyorsun.Takımın iyiyse vladla taşıyorsun kötüyse elinden bişey gelmiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.