Şimdi Ara

s3 takaslı /1 haftalık beyaz 4s geveyli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sıfır cıhz 2 gun once kutusundan cıkardım ekran ve arkasına 20 tlye sgp parmak ızı tutmaz jıletın takıp kullanmaya basladım aksesuarları daha jiletininde açılmadı 16 gb beyaz modelidir 125 tl degerinde Gevey ultra s aldım simfeee gibi sorunsuz çalışıyor bu geveyın en buyuk ve en guzel ozellıgı bır kere sım kartınızı aktıve edıp geveyı telefondan cıkarıp sımfree gıbı kullanıyorsunuz bır daha geveyı takmanıza gerek yok bende ınanamamıstım ama gercek!!! hıc bırsekılde sebeke 3g kopma gıbı sorunları yoktur cıhazı sadece s3 ile takas yapmak istiyorum
    üzerine yüksek rakamlar alabileceğim orta seviye androidler ilede takas yaparım ıkıncı bır cıhazım olmadıgı ıcın suan sadece takas dusunuyorum ıllede almak ısteyenler olursa fıyatım 1250 tl dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikyorgun -- 27 Temmuz 2012; 18:16:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Orijinalden alıntı: yogun54

kayıtlı mı cihaz

EVET DOSTUM PASAPORTA KAYIT BELGESIDE ELIMDE MEVCUT..SAGLAM KAYIT 5-6 ay ICINDE PATLAMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikyorgun -- 27 Temmuz 2012; 21:11:11 >

Orijinalden alıntı: vacitd

5 - 6 ay derken ??? Bilmediğimden anlamadım

şimdi dostum bazı ınsanlar burada gecıcı pasaport belgesıyle,satılık pasaport kayıt belgesı ılanı acıp satıyorlar alan kısıde 5-6 ay sonra btk dan cıhazınız kayıt dısı olmustur msjı alıyor yanı bu sekıl kayıt altına alınmıs cıhaz degıldır orjınal tanıdıgımız kısının pasaportu ve elımızde kayıt belgesı mevcuttur garantılıdır 3-5 ay sonra kayıt dısı kalmaz

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

quote:

Orijinalden alıntı: vacitd

5 - 6 ay derken ??? Bilmediğimden anlamadım

şimdi dostum bazı ınsanlar burada gecıcı pasaport belgesıyle,satılık pasaport kayıt belgesı ılanı acıp satıyorlar alan kısıde 5-6 ay sonra btk dan cıhazınız kayıt dısı olmustur msjı alıyor yanı bu sekıl kayıt altına alınmıs cıhaz degıldır orjınal tanıdıgımız kısının pasaportu ve elımızde kayıt belgesı mevcuttur garantılıdır 3-5 ay sonra kayıt dısı kalmaz

Biz de bölylece öğrenmiş olduk başımıza gelebilecek şeyleri.
    Nexus 4 ile takaslık iPhone 4s
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.