Şimdi Ara

s3 sarjı dolmuyor ve çözümüde yok! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aldımbi tane 45 tlye telefoncudan çin orjinali dedi eski bataryamla aynı geldim şarja taktım gayet güzel doluyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufGokcan

aldımbi tane 45 tlye telefoncudan çin orjinali dedi eski bataryamla aynı geldim şarja taktım gayet güzel doluyor hocam

hepsi çin zatende. keşke samsungun kendi yerinden alsaydın eğer maddi durumda sıkıntın yoksa dediğim gibi yap c5 elektronik damgalısından al cihaz bozulsa dahi batarya garantisinden cihazın bedelini alma hakkın var.. tabi bataryadan dolayı bozulursa.. bildiğin gibi s3 ler çok ısınıyor şu zamanlarda şarjda kullanmamaya özen göster sorun çıkmaz...
  • avianca kullanıcısına yanıt
    hocam valla damgası yok sanırsam aldım çin orjinali dedi, benim cihaz ısınmıyor üstünde güzel bi 4.3 romu var ram falan boşta kalıyor bayağı ucuyor yani güç tasarrufunda kullanmama rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufGokcan

hocam valla damgası yok sanırsam aldım çin orjinali dedi, benim cihaz ısınmıyor üstünde güzel bi 4.3 romu var ram falan boşta kalıyor bayağı ucuyor yani güç tasarrufunda kullanmama rağmen

bende efextreme rom yükledim multimedia dock ile uyumlu s5 romuymuş fena değil ama bir cm değil. sorunun halloldu mu batarya ile?
    halloldu hocam ama şarjlı kılıf düşünüyorum cünkü o daha iyi şarj yetmiyor s3de 2300 mah yetersiz
    bataryayıda değiştirdim gene şarj olmuyor ya napacam ben bu telefonla en sonunda kırıp atacam hocam :(
  • Bataryani degistir batarya bitmis ondan oluyo bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi üst mesajı okurmusun :( oda çare olmadı kardeş
  • şarj soketi arızalıdır o zaman servise yolla bi. kernel falan yüklediysen onlarda yapabiliyor.
  • Geç şarz olayı, son sürümün kerneliyle alakalı herkes muzdarip. Modifiye rom kullanıyorum stock kernel+ note 3 adaptörü ile takır takır doluyor

• Hocam benimde s4 de sarj soketinde sorun var galiba sarja takinca yuva baglandi diyor sarj olurken birden kesiliyor sarj soket fiyatlari tahmini ne kadardir ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.