Şimdi Ara

S3 recovery modda rom yükleme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

recovery moda aldım telefonu internetten s3 e uygun miui romunu indirdim recoveryden yukleyeceğim hata veriyor.

...
    format() expects 5 args. got 4
    E: Eror in /storage/sdcard1/miuiandroid_multi_m0_4.1.24_jb-4.1.zip
    ( status7 )
    installation abborted.

böyle bir hata alıyorum. gerekli aramaları yaptım ama bir yanıt bulamadım. daha önce rahatlıkla yapıyordum simdi hata alıyorum. android 4.1.2 surum kullandıgım recovery mod ise clockworkmod recovery v6.0.4.6

başka bir recoveryde 3e di galiba tam hatırlamıyorum böyle bir hata alıyordum.

Finding update package ...
    Opening update package ...
    Verifiyng update package ...
    E: failed to verify whole-file signature
    E: signature verification failed
    Installation aborted

clockworkmod ecovery de surum dusurdum olmadı.
    6032 yükledim aynı hatayı aldım philz cwm de kurdum aynı hatayı aldım

format() expects 5 args. got 4
    E: Eror in /storage/sdcard1/miuiandroid_multi_m0_4.1.24_jb-4.1.zip
    ( status7 )
    installation abborted.

rom değiştiremıyorum. odinle stock romlar istemiyorum.

• hocam belki rom hatalı inmiştir birdaha indirip yüklemeyi deneyin. olmadı başka bir versiyonunu deneyin. bakalım düzelecek mi.
  • başka versiyonu deneyin
  • Bilmezdim bu forumları.......,
    bu deyimleri (rom-rot-odin-vipe),
    samsung galaxy s3 almadan önce

arkadaşlar selamsız girdim bu sefer,
    daha önce 2 defa selam verdim rüşvet değidir diye kimse üstüne almadı her halde :) (fuzuli)
    son defa yazıyorum sonra çıkıcam bu forumlardan-tıış tıpış gidicem servise

benim sorunum OTA ile gelen s3 güncellemesini yaptım. Telefon kapatıp açıldı ama SAMSUNG ekranında takılı kaldı.
    Recovery ve Download modda açılıyordu. wipe cash yaptım, yedeklerim olmadığından baska birşey yapmadım.

bir-iki gün netten forumları inceledim sonra sabaha kadar uğraşıp odin ile 4.3 ü, tekrar yükledim. cihazım çalıştı. kiesden yedeklerimi aldım. ama telefon güzel çalışıyor gibi geldi (wipe mipe) bişey yapmadım.

2-3 gün telefon gayet güzel çalıştı, ama sonra bir uygulama güncellerken wifi alanından çıktım, sonra bir türlü güncellemeyi tamamlıyamadı. akşam telefonu kapatıp-açayım tekrar günceller diye düşündüm. telefonu kapatınca bir daha açılmadı.
    Telefon "samsung GALAXY SIII GT-I9300" ekranında takılı kalıyor, kapatıyorum-kendi tekrar açılıyor bu ekranda kalıyor, şarj cihazı takılı olunca kapanıyor ama bu sefer pili yeşil göstermiyor gri gösteriyor-ayrıca pilin üzerinde mausun işlem yaparken çıkan halkası var o da donuk duruyor.

üç tuş kombinasyonlarını denedim- recovery açılmıyor fakat download olarak açılıyor fakat bunda da bilgisayara bağlayınca; odin proğramı telefonu görüyor, 4.3 ü odinle tekrar kurdum bir değişiklik olmadı. kies3 e bağladım model hatası veriyor, kies2 de hata veriyor, kies3 ile(model hatası vermesine rağmen) "üretici yazılım güncellemesi ve başlama durumuna getirme" işlemi yaptım yükleme yeptı(cihaz üzerinden mavi ilerleme çizgisi ile takip ettim) ama gene değişen bir şey olmadı.

servise gitmeden bir yol gösterecek varmı...
    not: servisten korktuğum yok-garantim filan var. telefonu teknosadan aldım, ama garantide çok bekliyeceğimi düşünüyorum, güvenilir - tavsiye edilecek bir servisten profesyonel yardımda alabilirim.(istanbul avurpa yakası için)

şimdiden teşekkürler

• farklı romlar denedim sadece bunda değil hepsinde aynı hatayı alıyorum.
  • Onlarca denediğim romlar sonucunda cyanogenmod 4.4.2 romunu yukledim bundada sarjın çok cabuk bitiyor. bu romdan başka roma geçmek istediğimde yine aynı hataları alıyorum. acaba sorun nedir.
  • Flashlamadan hemen önceki adımda "Zip file signature failure" olması lazım. Ondaki tiki kaldır.
    Eğer yoksa TWRP kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    twrp ile stock rom yükleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TWRP ile denedim yine olmadı hata alıyorum. böyle bi hata alıyorum

assert failed:getprop("ro.product.device") uzun uzun böyle yazılar var.
  • merhaba. konu eski ama sorunu yaşayıp da ulaşan arkadaşlar için güncel bir çözüm yöntemi sunacağım.

samsung j500f cihazımızda root veya twrp yüklerken "Signature verification failed" hatası alıyorduk. birkaç saat araştırmanın ardından cihazımızda ki oem kilidi aklımıza geldi. sonra telefonun ayarlarından geliştirici seçeneklerine girerek "Oem ile Kilit açma" seçeneğini aktif ettik. ve sonrasında root ve recovery modunu hiçbir hata almadan cihaza yüklemeyi başardık. sorunu yaşayan arkadaşlar bir kontrol etsin. bu ayar var ise aktif ederek imza korumasını devredışı bırakabilirsiniz. bu sayede istediğiniz rom root recovery dilediğinizi kurabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.