Şimdi Ara

S3 MÜ S4 MÜ Almak Daha Mantıklı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç güne s4 veya s3 almayı planlıyorum sizce hangisini almam daha mantıklı? tabi ki fiyat,kalite,yarar maksimizasyonunu
    hedeflediğim için soruyorum.

s4 1300 tl
    s3 900 tl

sizce hangisini almalıyım?

farklı önerilerede açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fistanadantilus -- 29 Kasım 2013; 23:00:47 >

• S4 tabikide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradaki 400 lira farka değecek bir telefon mu diye soruyorsun, bir bakalım. Bu farkı yaratmak için cihazın donanımı tek başına yeterli olmayabilir ama s4'de temassız kontrol, göz ile kontrol, sesli komut, akıllı bekleme gibi yeni ve ilgi çekici özellikler de var. Ayrıca kamerası daha iyi ve ekranı daha büyük (en çok yazı yazarken fark ediyor). Ayrıca S4 aldıktan sonra ilerde yeni telefon almak için bunu elinden çıkarmak istediğinde daha fazla para eder, dolayısıyla o 400 liranın bir kısmını zaten geri kazanırsın (ilerde böyle bir düşüncen varsa tabii). Sonuç olarak daha lüks bir telefon istiyorsan S4 alabilirsin, gayet başarılı bir cihazdır. Tabii paramın bir kısmını ilerisi için muhafaza edeyim dersen S3 de uzun süre işini görür kesinlikle.

Eğer S3'de karar kılarsanız o ayarda bir de Xperia SP var, onu da övüyorlar bayağı, fiyatı S3'ünküne yakındı galiba, ona da bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Aradaki 400 lira farka değecek bir telefon mu diye soruyorsun, bir bakalım. Bu farkı yaratmak için cihazın donanımı tek başına yeterli olmayabilir ama s4'de temassız kontrol, göz ile kontrol, sesli komut, akıllı bekleme gibi yeni ve ilgi çekici özellikler de var. Ayrıca kamerası daha iyi ve ekranı daha büyük (en çok yazı yazarken fark ediyor). Ayrıca S4 aldıktan sonra ilerde yeni telefon almak için bunu elinden çıkarmak istediğinde daha fazla para eder, dolayısıyla o 400 liranın bir kısmını zaten geri kazanırsın (ilerde böyle bir düşüncen varsa tabii). Sonuç olarak daha lüks bir telefon istiyorsan S4 alabilirsin, gayet başarılı bir cihazdır. Tabii paramın bir kısmını ilerisi için muhafaza edeyim dersen S3 de uzun süre işini görür kesinlikle.

Eğer S3'de karar kılarsanız o ayarda bir de Xperia SP var, onu da övüyorlar bayağı, fiyatı S3'ünküne yakındı galiba, ona da bakabilirsiniz.

beni düşündüren ocak ayı itibariyle çıkıcak s5 sonrası fiyat düşüşü.Tabiki s4 düşerken s3 de düşücek ama s3 ün düşüşü daha az olur diye düşünüyorum
    bide internetten izlediğim videolarda aşırı bir farkı olmadığı(yazılım dışında) olmadığını gösteriyordu.Ayrıca boyutları aynı olması lazım s3 ile s4 ün.

yazılımında 1-2 sene içinde farkının ortaya çıkacağını düşünüyorum yanılıyor da olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fistanadantilus -- 29 Kasım 2013; 23:50:37 >

• GALAXY CoRE DUOS bu na bi bak 2sinin arası
  • irfan s kullanıcısına yanıt
    internetten biraz baktım S8262 galaxy core duos u kastediyorsun galiba.
    bana ikisinden de altta gibi geldi.
  • fistanadantilus kullanıcısına yanıt
    ekran boyutu 2sinden büyük. özellik olarak s3dende iyi bugün mağazalari gezerken inceledim .bende s3 s4 arasinda kararsizdim satıcı bana buna da bak dedi .estetik olarak çok kaba. s mini serisinin zerafeti yok. ama özellik olrak s3le birebir bence. fiyatida fena değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam para sıkıntın yoksan note 3 al derim hem çok işlevli bi telefon hemde donanımsal olarak çok iyi. zaten ben gear kampanyası ile alırım büyük ihtimal

• S3 eski sahibi olarak ikisi arasında s3 diyorum, s4 de yapıp s3 de yapamadığınız hiçbirşey yok, s4 deki o ekstra özelliklerin hepsi yazılımla s3 e de uygulanabiliyor

Bence bu fiyat aralığında lg g2 alın

• 2 cihazı da zorlanmadan alabilecek durumdaysan hiç düşünmeden s4 derim, android cihazlarda ram olayı önemli 1 gb ram'in yeterli olmadığını bu hafta s3 den note2 ye geçince anladım. Ayrıca kamerasından işlemcisine her kıyas da s4 ün üstünlüğü var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.