Şimdi Ara

S3 Mini VS İphone 4 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Avorlair

quote:

Orijinalden alıntı: dhtrkm06

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Xperia L yi beklemeni tavsiye ederim 1 ay içinde gelcek, o telefonlar çok eskidi artık işlemcileri çöp, kamera kaliteleri, malzeme kaliteleri yerlerde, iphone için geçerli değil bu dediklerim ama S3 mini gerçekten alınmaz artık, kesinlikle Xperia L yi bekle derim A-15 tabanlı işlemcisi var

L ilgimi çekti fakat fiyatının 1300 civarı olacağını düşünüyorum.Zor

Usta SP 1200 tl den ön siparişe çıktı, L nasıl 1300 tl olsun 800-900 arası olur

Pardon Sp ile karıştırdım dostum

L de güzel telefon fakat beklemek zor

uzun yıllar kullanacağınız için 20 gün bekleyip adam akıllı sizi uyuz etmeyecek a-15 işlemcili 8mp Exmor RS kameralı mükemmel müzik kalitesi olan bir tel almak mantıklı da değil zorunluluktur bence, bekleyin abi

Dostum, tam aklıma yattı dedim,Allah Avorlair den razı olsun dedim,bi de incelemesine bakıyım dedim bir de ne görüyüm Nexus 4 e benzer ekrandaki yer kaplayan tuşları gördüm.

Biliyorum hiç birşeyi beğenmiyor gibi konuşuyorum ama o tuşlar kötü be

o da sizin açınızdan nazar boncuğu olsun, dört dörtlük bir telefon 2000 tl verseniz dahi bulamazsınız illa biyeri istediğiniz şekilde olmaz :)

Dostum çok sağol önerilerin için ben düşünmeye geçiyim

• S3 mini tek atar .
  • i4 ios 7'de sonra aşırı kasıyor diyorlar.Ama apple deneyimi yaşamak için alabilirsin.

Fakat ben kendime aldığım telefonu Lumia 720'yi öneririm.Çünkü telefon senin ihtiyaçlarına göre tam.Cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

i4 ios 7'de sonra aşırı kasıyor diyorlar.Ama apple deneyimi yaşamak için alabilirsin.

Fakat ben kendime aldığım telefonu Lumia 720'yi öneririm.Çünkü telefon senin ihtiyaçlarına göre tam.Cidden

Katılıyorum...
  • kendim 4s kullanıcısıydım sattım samsung s3 mini aldım fakat daha sonra anladım ki iphon muş

aradaki farklılık olarak iphone kullanımı daha kolay ekran hassaslığı daha güzel sayfadan sayfalara gecişi hızlı oyunlarda bile

görüntü kalitesi başkaa

iphone derim
  • Valla dün gidip iphone 4 aldım çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsan Azmanı

Valla dün gidip iphone 4 aldım çok memnunum

ios 7.1 de ip4 cok hızlanıyo ıos7 yi suan takma guncelleme gelınce anlarsın farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubaxx

quote:

Orijinalden alıntı: İnsan Azmanı

Valla dün gidip iphone 4 aldım çok memnunum

ios 7.1 de ip4 cok hızlanıyo ıos7 yi suan takma guncelleme gelınce anlarsın farkı

Ne zaman gelir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.