Şimdi Ara

s3 mini tavsiye eder misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar gerçekten bu telefon piyasası epey kafamı karıştırmış durumda. Şu an s 3 mini almayı düşünüyorum fakat bunun yerine bu fiyatlarda tavsiye edebileceğiniz bir telefon var mı? Çok büyük bir telefon olsun istemiyorum. S3 mini'yi seçme nedenlerimden biride bu. Birde piyasada s3 minide adobe flash desteği yok söylentileri dolaşıyor. Fakat forumda bunların asılsız olduğu android her telefona flash player yüklenebileceği yazıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Edit: Arkadaşlar unutmadan lg ve samsung hariç hiçbir android telefon şebeke üzerinden 3g görüşme yapamıyor. Tavsiye edeceğiniz ürünlerde bunada dikkat ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihist_sf -- 15 Ocak 2013; 20:24:26 >

• bende buyuk ekran sevmiyorum , s3 mini suan amoled ekrani ile one cikiyor , galaxy advance yada biras daha ver s2 al diyenler cikacaktir fakat benimde android olarak s3 mini tercihim olurdu elimdeki ace yi degistircek olsam , ha bide iphone 4 olabilir 1200 liraya kadar indi fiyati 1000 liraya gelse ben alicam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serty23 -- 15 Ocak 2013; 20:33:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi almışken hemen hemen herşey olsun istiyorum bildiğim kadarıyla iphone 4'de şebeke üzerinden 3g görüşme yok. S3 mini'nin benim için tek eksiği gorilla glass ekranın bulunmaması. Eğer gerçekten adobe flash desteği yoksa bu çok daha büyük bir eksik tabi. Arkadaşlarımızın tavsiyesini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihist_sf

Evet arkadaşlar gerçekten bu telefon piyasası epey kafamı karıştırmış durumda. Şu an s 3 mini almayı düşünüyorum fakat bunun yerine bu fiyatlarda tavsiye edebileceğiniz bir telefon var mı? Çok büyük bir telefon olsun istemiyorum. S3 mini'yi seçme nedenlerimden biride bu. Birde piyasada s3 minide adobe flash desteği yok söylentileri dolaşıyor. Fakat forumda bunların asılsız olduğu android her telefona flash player yüklenebileceği yazıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Edit: Arkadaşlar unutmadan lg ve samsung hariç hiçbir android telefon şebeke üzerinden 3g görüşme yapamıyor. Tavsiye edeceğiniz ürünlerde bunada dikkat ederseniz sevinirim.

S3 mini yerine sony Xperia p ye bakabilirsin ikisi çok konuşuluyor p yi tavsiye edrrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şebeke üzerinden görüşemesen bile skype vb. den görüşürsün. O yüzden sıkıntı olmaz Bu yüzden Xperia P Öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

bende buyuk ekran sevmiyorum , s3 mini suan amoled ekrani ile one cikiyor , galaxy advance yada biras daha ver s2 al diyenler cikacaktir fakat benimde android olarak s3 mini tercihim olurdu elimdeki ace yi degistircek olsam , ha bide iphone 4 olabilir 1200 liraya kadar indi fiyati 1000 liraya gelse ben alicam ...

samsung s3 mini al pişman olursan parasını ben verecem o kadr kesin konuşuyorum s3 alçaktım boyutu çok büyük diye bende s3 mini almıştım 4.1.2 buna çıkacak kesin al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.