Şimdi Ara

S3 Mini OTG ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konu doğru yerdemi emin değilim.Yanlışsa k.bkmyn.

İnternet üzerinden kingston dtmicroduo usb bellek aldım ve bugün elime geçti ancak almadan önce biraz araştırmıştım s3 mini otg desteği var yada yapılabilir deniliyodu pek dikkatli bakmadım.Telefona taktığımda görmüyor ,çok araştırdım ama bir yol bulamadım şarj ediliyor gibi gösterip nexus media importer programıyla göstermeyi başardım ama usb açılmadı sadece gördü ayrıca bu işlemi her zaman uygulamak gerekiyor sanırım zaten ben istediğim yerde yapamaycaksam işe yaramaz.Bazıları root işlemi ve rom atma (custom room fln diye yazıyordu forumda) ile olabileceğini yazmış kesin bir şey yok sanırım bu root sanırım riskli ama mecubur kalırsam yapabilirim ama nasıl oluyor bilgim yok.Araştırdığım konular çok eski belki çözümü bulunmuştur ama ben bulamadım.Bana çok lazım olan bir özellik bu konuda yardımcı olabilicek varsa lütfen yardım etsin şimdiden saolun...

Bu da aldığım ürün
     S3 Mini OTG ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanaryam67 -- 22 Aralık 2014; 22:13:57 >

• Yokmu fikri olan birisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanaryam67 K kullanıcısına yanıt
    s3 minide otg desteği yok görmemesi normal sonradan kazandırılacak bir özellikte değil
  • iismetbeyy kullanıcısına yanıt
    Telefonun S3 minimi ? Root-Room işlerinden anlamam bir ara kafaya koydum atıcaktım bende kitkat 4.4.4 ü ancak yorumlarda hep bir sorun olduğu yazıyor örn;görüntülü arama yapılamıyormuş faln, garantisi önemli değil ne işe yarıyorki zaten sanırım beğenmessen eski haline de döndürebiliyormuşsun ancak bu işten anlamadığım için telefon kapanabiliyormuş sanırım bundan dolayı risk almak istemiyordum ancak eğer usb bellek kesin çalışıyorsa tekrar düşünebilirim.

Senin telefonda çalışmayan yada sorun çıkartan bir özellik oldumu kitkattan sonra ?
    Daha Fazla Göster
  • Evet s3 mini GT-I8190 4.4.4 kitkat var hiçbir sıkıntısı yok ayrica kendi orjinal romuna göre daha hızlı ve daha stabil sadece tek sıkıntısı var kapalı iken sarja taktıgımda pil işareti gelmiyor başka sıkıntısı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Saol hocam işe yaradı otg çalışıyor ancak usb takıp çıkarınca telefon şarj olmuyor usb kabloyu görmüyor şarj oluyor işareti var sürekli telefonu kapatıp açılınca düzeliyor ama telefonde güç girişi/çıkışı falan diyolardı onunla ilgili heralde ama olsun hiç yoktan iyidir.

Yalnız be bu uygulamaları hiç sevmedim ben orjinal video player, mesajlaşma kısmı,tel rehberi faln alışmışım öncekinde. Bu eski uygulamaları yüklemenin bir yolu varmıdır zatn rehberin yedeğini almayı unutmuşum tüm numaralar gitti kurtarmanın imkanı da yok heralde hiç değilse eski uygulamaları kullanayım.Stock rom 4.3 diye bir room da var orda eski uygulamalar da var onu denedin mi hocam hiç güvenlimi bilmiyorumda varsa bir bilgin yardım edersen sevinirim...
    sende saol hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, eski uygulama temasına dönmek içinhttp://new.turbobit.net/download/free/yjn6ngs14dpx bu sitedeki nova launcer başlarıcıyı öneririm hem daha kullanışlı olur hemde ayarlarını yapıp google playden samsung temalarını indirip kurabilirsin. anlatımlı resimleride aşagıda. 4.3 jelyy bean gelince tavsiye etmem çünkü oda aynı temalı
     S3 Mini OTG ? S3 Mini OTG ? S3 Mini OTG ? S3 Mini OTG ? S3 Mini OTG ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.