Şimdi Ara

s3 mini mi ace 2 mi yoksa lumia 520 mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S3 mini'nin en önemli artısını yazmayı unuttum. Maclaw takma adlı kişinin S3 Mini'yi aşırı derecede desteklemesi. Ona göre her romu uyarlıyor. Telefonumu bana sevdiren bu adamın hazırladığı aokp rom'udur.
    Uyarladığı rom çeşitleri:

CyanogenMod
    Android Open Kang Project
    PAC Android
    Chameleon OS
    SlimROM

Orijinalden alıntı: Laqopa

Bütçe yetmezse de ace 2 alma. zamanla bir sürü rom denemek istersin düşük ram ve işlemci buna engel olabilir. biraz daha bekle biriktir s3 mini al. benim tavsiyem bu. ace 2'nin bir dezavantajını daha buldum: 6mm daha kalın

S3 Mini özellikleri
    Ace 2 özellikleri

rom deneyeceğimi sanmıyorum zaten en stabil rom orjinal rommuş ama root aldığım gun yaparım

• quote:

S3 mini'nin en önemli artısını yazmayı unuttum. Maclaw takma adlı kişinin S3 Mini'yi aşırı derecede desteklemesi. Ona göre her romu uyarlıyor. Telefonumu bana sevdiren bu adamın hazırladığı aokp rom'udur.

CyanogenMod
    PAC Android
    Chameleon OS
    SlimROM

aralarında oyunlarda en az kasma yapan en stabil en hızlı ve arayüz kasmayan interneti hızlı rom hangisi

Orijinalden alıntı: mustafafb4535

arkadaşlar sizce lumia 520 ace 2 ve s3 mni modellerinden birini almayı düşünüyorum benim için on kemera önemli ve bu lumia 520 de yok bana bu 3 telefonum benzer yanları donanım olarak hangisi iyi ve hangisini tavsiye edersiniz yazarsanız sevinirim.

s3mini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum oncelikle bu romlar ace 2 için de var yani onu belirteyim ama ace 2 s3 miniden daha eski s3 mini donanım olarak biraz daha önde bu gerçek tabi asıl olarak senin bütçen nekadar başka bi öneride de bulunabiliriz s3 minide pek sağlıklı bir cihaz değil bence

quote:

S3 mini'nin en önemli artısını yazmayı unuttum. Maclaw takma adlı kişinin S3 Mini'yi aşırı derecede desteklemesi. Ona göre her romu uyarlıyor. Telefonumu bana sevdiren bu adamın hazırladığı aokp rom'udur.

CyanogenMod
    PAC Android
    Chameleon OS
    SlimROM

aralarında oyunlarda en az kasma yapan en stabil en hızlı ve arayüz kasmayan interneti hızlı rom hangisi

Aralarında en hızlısı kim bilemem. En fazla özellik android open kang project'te olduğu için Ben AOKP 4.2.2 sürümünü kullanıyorum. En fazla Subway Surf oynadım o da takılmıyor. İnterneti da gayet hızlı. Cyanogen rom saf android diye bilinir. Muhtemelen en hızlısı odur.

• Ace 2 kullanıcısıyım ace 2 alma çünkü sen 3 mini daha yüksek bir model.

Orijinalden alıntı: kingfbolu

Ace 2 kullanıcısıyım ace 2 alma çünkü sen 3 mini daha yüksek bir model.

ztn s3 mini alıcam ama bütçe yetmesse 100 lira daha indirip bi alternatif olurmu ace 2

quote:

quote:

CyanogenMod
    PAC Android
    Chameleon OS
    SlimROM

Aralarında en hızlısı kim bilemem. En fazla özellik android open kang project'te olduğu için Ben AOKP 4.2.2 sürümünü kullanıyorum. En fazla Subway Surf oynadım o da takılmıyor. İnterneti da gayet hızlı. Cyanogen rom saf android diye bilinir. Muhtemelen en hızlısı odur.

neyse bi alalım da rom root işlerine bakarız 15-20 gune kadar bu ikisini teknosadan alıcam

• Olmasın bence bende var Android sürümü düşük s 3 mini daha güzel.

Orijinalden alıntı: mekaniktr

dostum oncelikle bu romlar ace 2 için de var yani onu belirteyim ama ace 2 s3 miniden daha eski s3 mini donanım olarak biraz daha önde bu gerçek tabi asıl olarak senin bütçen nekadar başka bi öneride de bulunabiliriz s3 minide pek sağlıklı bir cihaz değil bence

taş çatlasa 700 (samsung önerirseniz sevinirim)

Olmasın bence bende var Android sürümü düşük s 3 mini daha güzel.

tabi s3 minin güzelliğine laf yok aradaki 100 tl farka değer mi s3 mini birde bnm için android sürümü önemli deil ztn jb geldi iyi oyunları açar mı

Ben ace 2 ye jelly bean yükledim pişman oldum kasıyor hep hiç bulaşma ace 2 ye.

2.3 de kasıyormu peki
  • ace 2 bendede var jb de yüklü custom rom yüklersen hiçte kasmıyo wild blood oynuyorum videosunu izle bence o oyun bile oynanıyor tabi s3 mini daha güncel bir cihaz orası kesin de ace 2 yi de yerlere gömmek gereksiz biraz eski bir cihaz sadece şuan ki parasına göre de çok iyi bence ben 777 tl ye almıştım 1 sene once
  • Kardeşim anneme hediye aldım gm discovery s3 un açtığı her oyunu açar hatta gm 2 güncelleme bile verdi kapsamlı hiçbir sıkıntısı yok ekran büyük kameralar da güzel dediğin telefonlar oyun performansı vermez haberiniz olsun

Orijinalden alıntı: mekaniktr

ace 2 bendede var jb de yüklü custom rom yüklersen hiçte kasmıyo wild blood oynuyorum videosunu izle bence o oyun bile oynanıyor tabi s3 mini daha güncel bir cihaz orası kesin de ace 2 yi de yerlere gömmek gereksiz biraz eski bir cihaz sadece şuan ki parasına göre de çok iyi bence ben 777 tl ye almıştım 1 sene once

peki rom yapmadan kasıyormu bu cihaz

Orijinalden alıntı: MetehanYengil

Kardeşim anneme hediye aldım gm discovery s3 un açtığı her oyunu açar hatta gm 2 güncelleme bile verdi kapsamlı hiçbir sıkıntısı yok ekran büyük kameralar da güzel dediğin telefonlar oyun performansı vermez haberiniz olsun

abi discovery de bazıları güzel diyo bazıları sakın alma diyo ama marka bilindik olmadığı için pek almayı düşünmüyorum
  • bide arkadaşlar s3 mininin oyun videosunu izledim 16 oyunda 2-3 oyun hariç hemen her oyunda bazılarında çok bazılarında az kasma oluyor bu dabende tedirginlik yaptı ztn bu oyunların %80 inini oynamıcam sizce bu videodaki kasma çok ve büyük oyun olduğundan mı
    bknz
    http://www.youtube.com/watch?v=qrw2Bl2bNVQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A26765CC -- 19 Aralık 2013; 16:42:21 >
  • Arkadaslar s3 mini almaya karar verdim ve artan parayla tablet almayi dusunuyorum diher actiim konularda belirmeye calistim ama pek tavsiye veren olmadi sizce acer iconia a1-810 mu yoksa asus memopad hd 7 mi hep seyahat icin kullanicam aralarindaki farklar ekran ve tip cok az adaha cok hosuma gitti gibi acerin ama asusun ise arka kamera 1020p video on ise 720p video acer ise on vga arka 720p dedigim gibi seyahat icin kullanicam her yere goturucem sizce hangisi mantikli aradaki 100-150 tl farka deger mi
    not=daha yuksek telefon onermeyin o koca seyleri koyacak yerim yok birde iki tabletin de islemci ekran ayni teknosada asussun 16 gb lik olani yok galiba sizce 8 gb hafiza karti alsam bir sorun olur mu bu ikisi arasindan galaxy tab 3 7.0 nasil olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A26765CC -- 21 Aralık 2013; 23:44:24 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.