Şimdi Ara

s3 le birlikte oyunun bütün dengesi bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s2 de armor stack vardı. vayne kog varus gibi champler dışında armor stackleyen takım kazanırdı .

s3 geldi bc + lw + arpen rune ' leriyle giren adamlar tankları lwl1 sona gibi kestiği için hp stacklemek gerekti herkes warmog'a yüklendi.

Gele gelelim ki şu günlerde botrk çılgınlığı çıktı ki full build malphite'ı zorlanmadan alan riven ler görmeye başladım ben bu kadar olacağını düşünmüyordum.

Bc + lw + botrk alan bir ad bruiser'in tank-adc demeden herkesi 3 saniyede kesmesi beni çıldırtıyor.

Bu yüzden kha zix , jarvan op durumda şuan . Buda böyle bir anımdır içimi döktüm rahatladım azcık.

• Valla ne diyelim lol de şaşırdı ne yapacağını:
    botrk gelmeden önce hergün 5-10 ayrı konuda warmog ağlamaları yapılıyordu şimdi botrk başladı,item nerf yedi ama hala konulara devam.
    Ayrıca abarttığın kada r değil,artık hemen hemen her adc bt,pd,infinity den sonra çıkıyor botrk yı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acanga71 -- 18 Mart 2013; 3:26:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acanga71

Valla ne diyelim lol de şaşırdı ne yapacağını:
    botrk gelmeden önce hergün 5-10 ayrı konuda warmog ağlamaları yapılıyordu şimdi botrk başladı,item nerf yedi ama hala konulara devam.
    Ayrıca abarttığın kada r değil,artık hemen hemen her adc bt,pd,infinity den sonra çıkıyor botrk yı.

mesele adc çıkması değil ki mesele ortada tank diye birşey kalmaması .

Ben ne zamandır armor almıyorum alamıyorum. Hadi bunu dengeleyelim diye warmog alıyorduk bu seferde botrk diye bir item çıkardılar warmogu reworklamak yerine. Bununla birlikte LW - BC - BOTRK - 21-9 masteries + Full arpen Rune page alan bir adc veya ad bruiserin tankları lwl 1 sona gibi kesmesi beni üzen nokta oluyor .
  • 21/9 ile oynayan ad bruiseri oyundan kolaylıkla düşürürsün bunda bir sorun yok.Riven konusuna gelince bu şangay kızımız hep böyleydi bruiser olmak için tank itemleri değil direk ad itemlerine yüklendiği için tehlikeli.botrk ilk çıktığında evet güçlüydü. üzerinde değişiklik olduğunda ise millet abarttı şimdide abartılan bir item.Bazı karakterlerle ise yararlı jax irelia zedin ultisi ile stacklanabilmesi vs.Hala full tank olan bir malphite late gamede 5v1 ortaya dalabilir.
  • Dün tam Build Twisted Fate (830ap) q + mavi W attığımda yüzde 30 canı ta gidiyordu ya gitmiyordu...

AD bruster bir şekilde durdurulabilir ama Jarvan, Xin gibiler zorluyor damage bakımından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 18 Mart 2013; 7:25:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S2 nin sonu en iyi dönemdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • League of Legends S3
    The Rise of the Bruisers

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tank diye birşey kalmadı mı ? Voli-Garen-Mundo nedir ? Garen ile Mundo'yu geçtim, Voli S3'de Health bakımından en iyi tank. Ölmüyor ayı oğlu ayı.
  • 4 kişinin Warmog aldığı metada nasıl durdurmayı düşünüyorsun BotRK olmadan? Sen tank oynuyor olabilirsin fakat APC'ler ve ADC'ler resmen oyundan silinmek üzereydi, artık ADC'ler support'tan bile etkisiz hale gelmişti. Ne damage vurabiliyorlar, ne CC'leri var, ne takıma bir yararları dokunuyordu.
  • Her sene yeni bir şey moda olacak, yeni tarzlar ortaya çıkacak oyunun güzelliği burada zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pgilx

Her sene yeni bir şey moda olacak, yeni tarzlar ortaya çıkacak oyunun güzelliği burada zaten.

Aynen. Bu arkadaşlar istiyor ki oyun hep alıştıkları haliyle kalsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.