Şimdi Ara

S3 kullanan arkadaşlar bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

ben su anda iphone 4 kullanmaktayım ve mail ekinde gelen bircok dosya vs acılmamakta

acaba s3 de böyle bir sıkıntı varmı

ayrıca world,excel vs ofis dosyalarını telefona atıp uzerinde duzenleme vs yapıp mail yolu ile göndermek mümkünmü

cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S10ERM -- 14 Eylül 2012; 16:25:36 >

• Düzenlemekle uğraşmadım; ancak tüm dosyaları açabilirsiniz Android'te, uygun program yüklüyse, mail eklentilerindeki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 14 Eylül 2012; 16:36:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Düzenlemekle uğraşmadım; ancak tüm dosyaları açabilirsiniz Android'te, uygun program yüklüyse, mail eklentilerindeki.

Duzenleme derken hocam atıyorum world dosyasında sirket antetli kağıdı var ben antetli kagıda yazı yazdım diyelim bunu mail ekinde gönderirmiyim
  • Yokmu yardım edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Düzenlemekle uğraşmadım; ancak tüm dosyaları açabilirsiniz Android'te, uygun program yüklüyse, mail eklentilerindeki.

Duzenleme derken hocam atıyorum world dosyasında sirket antetli kağıdı var ben antetli kagıda yazı yazdım diyelim bunu mail ekinde gönderirmiyim

yapılabilmesi lazım diye düşünüyorum.
  • İstediğinizi yapabilirsiniz. Polaris Office programı ile hem görüntüleyebilir hem de uzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Office belgelerini ve pdf belgelerini bu programla kullanabilirsiniz.
  • tabi ki yapabilirsin uygun programlarla. benim şaşırdığım iphone'da neden yok bu programlar? appstore'da arattınız mı? bence kesinlikle vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 ile çok rahat görüntüleyebiliyorum ,düzenliyebiliyorum - ekranın 1280x720 olmasıda yatay olarak görüntüledigimde ekranda fazla saga sola tasmalarda olmuyor
  • quote:

arkadaşlar birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

ben su anda iphone 4 kullanmaktayım ve mail ekinde gelen bircok dosya vs acılmamakta

acaba s3 de böyle bir sıkıntı varmı

ayrıca world,excel vs ofis dosyalarını telefona atıp uzerinde duzenleme vs yapıp mail yolu ile göndermek mümkünmü

cevaplarsanız sevinirim

Profosyonel kullancılar android kullanır. Kendini profosyonel sananlarda ios kullanır.

Galaxy s3 ile ps3 sixaxis gamepad ile gta3 oynamak bile mümkün. External storage bağlamak ne bileyim. Çok şey yapılabiliyor.
  • ilginize tesekkur ederim telefoncu arkadasım var 1100 lira gibi bi rakama alıcam insallah beklemedeyim
  • quote:

ilginize tesekkur ederim telefoncu arkadasım var 1100 lira gibi bi rakama alıcam insallah beklemedeyim

İyi rakam ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

ilginize tesekkur ederim telefoncu arkadasım var 1100 lira gibi bi rakama alıcam insallah beklemedeyim

İyi rakam ;)

Hocam androit market uygulama oyun vs konusunda applestor u aratirmi isin asli ben daha once galaxy s2 aldim kullanamadim 3 gun sonra tekrar iphone aldim acaba tekrar aynisi olurmu diye korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S10ERM -- 17 Eylül 2012; 18:55:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

İyi rakam ;)

Hocam androit market uygulama oyun vs konusunda applestor u aratirmi isin asli ben daha once galaxy s2 aldim kullanamadim 3 gun sonra tekrar iphone aldim acaba tekrar aynisi olurmu diye korkuyorum

S2 kullanamamaniz tamamen sizinoe alakali. Bunu zaten belirtmissin. S3 te ayni sekildebl kullanimi. Sizin bu telefona alismaniz gerekli. Takildiginiz noktada foruma gelip sorular sorabilirsiniz.

Appstore ve googleplay ixin kiyaslama istemissiniz. Appstoreda kullandiginiz.programlari googleplay den aratarak bakabilirsiniz.

• Neyse karar verdim alıcam S3 bakalım biraz değişiklik iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.