Şimdi Ara

S3 ekran karardı nasıl format atarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

S3 telefonum yere duştu ve ekran karardı goruntu yok telefonda çatlak falanda yok gıttım dogubanka 300 tl den aşagıya fıyat veren yok

içindeki herşeye format atmak ıstıyorum nasıl atabılırım google hesaplarım maıl hesaplarım muzık resım vs vs...

• ACIL YARDIM LÜTFEN
  • bana kımse yazmadı ben yaptıgım şeklıyle yazayım mıllete bır faydam olsun ınternette çok var format haberı ama benım ekranım açılmıyor yanı goremıyorum ekranı bende
    aldım elıme başka bır s3 onda aynı aşagıdakı işlemlerı yaptım onda yaptıgım sırayla kendı bozuk ekranımdada aynısını yaptım çok şükür telefonu resetledım :)

Samsung Galaxy S3 tuşları kullanarak format atma, fabrika ayarlarına döndürme işlemi

Bu işlemi yapmak için aşağıdaki adımları eksiksiz yapınız.

– Telefonunuzu kapatınız.

– Kapalı konumda iken Sesi Yükselt ve Home tuşlarına basılı tutarken Açma tuşuna basınız.

– Telefon açılıp, Samsung logosu gözüktüğünde tuşları bırakın. Diğer tuşları Android logosunu görene kadar basılı tutun.

– Recovery (Kurtarma) ekranı geldiğinde; açılan ekranda Sesi Azalt ve Yükselt tuşları yardımı ile Wipe Data/Factory Reset’i seçip Açma tuşuna basınız.

– Yes’i seçip Açma tuşuna basınız.

– Açılan ekranda reboot system now’ı seçip Açma tuşuna basınız.

Artık formatlama işlemi başladı. Birkaç dakika bekledikten sonra cihazınız fabrika ayarlarına dönmüş olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Attım PC hala çok yavaş
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.