Şimdi Ara

S3 ağda kayıtlı değil sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
24.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s3'ü güncelledim. Halt ettim :) Ağda kayıtlı değil dedi. İnternette ve forumda araştırdım. Ne yaptımsa düzeltemiyorum. Telefonu aradığım zaman çalma sesi geliyor diğer telefona ama benim telefon çalmıyor, telefonu kapatıp başka telefondan arayınca ulaşılamıyor mobil veri kullanıyor, sadece arama yapmıyor, arama kabul etmiyor, mesaj çekmiyor mesaj almıyor :)) yani 30 TL verip alacağım dandik 2 g telefonların yapabildiklerini yapamıyor ama tüm fonksiyonları çalışıyor :))
    Denediklerimi söyleyim kalabalık olmasın.

1- 4.2.2 ye yükseltmiştim. Sildim yeniden yaptım olmadı
    4.1.2 tekrar kurdum olmadı.
    4.3 kurdum olmadı.
    Custom rom kurdum olmadı.
    EFS geri yükledim olmadı.

2- Yabancı ve Türk sitelerde bulduğum modem ve CSC 'lerden 20 - 30 kadar denedim olmadı.

3- Karnel sürümünü en geçmişten en günümüze tümünü denedim olmadı.

4- Tüm anabant sürümlerini denedim olmadı.

5- Saçma sapan telefonu kapat 2 dk bekle geri aç, wifi kapat 15 dk bekle resetle geri aç, uçak moduna al resetle geri aç hepsini denedim olmadı.

Nedir bu ağda kayıtlı değil hatası bilen varmıdır?
    Bi de çözülmediyse bile kaynağı nedir? ana bant karnel, android sürümü nedir sorun bilen varm ı ?

• Merhaba arkadaşlar,
    Bir yıldır Samsung Galaxy S3 kullanıyorum. Aldığımdan beri tek bir sim kart ile kullandım.

Telefonumu kullanması için kayınvalideme verdim. Onun hattını taktım. Ardından arama yapayım dedim ama "ağda kayıtlı değil" hatası aldım.

Sonra araştırmaya başladım. İki defa rom değiştirdim, patch yükledim. Abidik gubidik değişik şeyler yaptım.

Ardından çoğu kez gördüğüm ama görmezden geldiğim "IMEI numaranızı kontrol ettiniz mi?" uyarılarını dikkate almadım. Taki şimdiye kadar.

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php adresinden imei numaramı kontrol ettim.

Durumu : İmei numaranız başka bir telefona kaydedilmiştir yazıyordu.

4447711 nolu telefonu arayınız. Samsung müşteri hizmetlerinin numarası.

Sizden Kimlik Fotokopisi, Garanti Belgesi, Fatura istiyorlar. Bunları sisteme alıp işlemi başlatıyorlar. Belirleyeceğiniz bir numarayıda bu imei numarasına sabitliyorlar.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumcu22

ya arkadaşlar ben cep numaramı yazmıştım. Arayan olmadı. Ama çok fazla özel mesaj gelmiş. O zamanlarda odin kullanan yoktu buraya destan yazma şartı vardı. Üstelik bi de kimse bilmiyordu. Tr sitelerinde böyle bir sorun da yaşayan yoktu ne bileyim menem bir sorun haline geleceğini,. Sonra zaten diğer sitelerden yazımı görüp soran arakdaşlar oldu. Onlarda zaten boy boy yazdılar. Nette çözümü var şu an. Ben Almancadan ingilizceye çevirip o şekilde bir blogçudan çözmüştüm.

Adımlar.

1. Odin 3.09 la TR için olan 4,3 sürümünü indirin ve kurun.
    2. Telefonu rootlayın

(buraya kadar olanlar zaten internette bol bol bulabileceğiniz şeyler) Bilgi kirliliği var bulamazsanız bu kısmada yardımcı olurum.

3. Patched_BUUGMJ3_modem dosyasını indirin.
    4. Patched_XXUFMJ9_kernel dosyasını indirin.

Telefonu recovery modde açın bu 2 patchi yapın.

Sorun bu kadar. Nette tonla var ben çözdükten sonra başka sitelerden de arkadaşlara söyledim. Onlar sitelerinde yazdılar.

Linkler çalışmıyor olabilir. Bu isimleri nette yazın tonla var. ,

Yinede çözemeyen varsa XXXXXXXXXXXXXXX telefon numaram. Yardımcı olurum.

Uzun zamandır nete girmedim. Bu kadar menem bir sorun olduğunu bile bilmiyordum.

Tonla kişi telefonla aradı sorunlarını çözdüm 1 kişi bile girip başka birine yardımcı olmamış, çok ama çok ayıp, bari bi girip tşk etselerdi. Bu nedenle numaramı sildim. Daha detaylı da anlatan arkadaşlar olmuş nette buldum. Yineden özel mesaj atın yardım ederim. Ama öğrenince sizde başkalarına yardım edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Server Kaydı E sim sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.