Sorun yaşamanız tamamen şans, honor ilede benzer sorunlar yaşanabilir garantisi yok. Birbirlerine çok yakın cihazlar, günlük kullanımda sizi çok şaşırtacak farkları yok. S24u size ek olarak sadece kalem sunuyor, bana sorarsanız ne kadar kullandın diye bir toplantıda bir kez kullandım :) Kalem insanıysanız samsung tercih edilebilir. Onun dışında bütçenize uygun olanı tercih edebilirsiniz. |
Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (904. sayfa)

-
-
S24U'nun yansıma önleyici ekranı, köşeli tasarımı ile birleşince masada çok şık duruyor, kara delik veya küçük tv gibi. S22U ve S23U'yı saymazsak başka hiç bir telefona benzemiyor. Kendine has duruşu var.
Bu kamera titreme olayını ben yaşadım ama sorun yaşatmadan 24 saat içinde çözüp verdiler bana. Buradaki başka arkadaşa red kararı çıkmış ama. Ama er ya da geç onun sorunu da çözülür sorun bariz çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 24 Mayıs 2024; 2:4:22 >
-
Mükemmel bir cihaz kullanıyoruz. Ortamda kılıfsız iken acayip dikkat çekiyor. Çok artist bir duruşu var hakikaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazılımsal mı donanımsal mydı sorun?
-
Aldığım günden beri doğal kullanıyorum.. güncelleme gelince merak ettim baktım,patlak,parlak renkler çok aşırı yorucu benim içinde
Güncel bu gelen kodlarla cihaz kaç paraya gelmiş oluyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ultra kodu arıyorum değerli arkadaşlarım uygun fiyattan vermek isteyen olursa pm lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S23 ultraya yaz bir arkadaş çıkar beleşe veren
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Donanımsaldı hocam kamera modülü değişti.
-
Yapay zekaya Türkçe dil desteği ne zaman gelecek, tarih belli oldu mu?
Bu indirim kodu var ya. S23 kullananlara email olarak mı geliyor yoksa Samsung Shop hesaplarına mı tanımlı? Her S23 serisi kullanana geliyor mu? Benim çevremde onlaca S23 var da 😁
Dün bir arkadaş özelden aşağıdaki mesajı yazdı bende hediye çekini ve adresi gönderdim. Daha sonra bana çek kullanılmış diye mesaj attı ve beni engelledi. 3 günlük dünyada değer mi? Çeki kontrol ettim çek daha kullanılmamış. İsteyen varsa özelden yazsın göndereyim. Yazışmaları da aşağıda paylaşıyorum.
-
bende dün bu arkadaşa s24 kodu verdim öğlen gibi. napıyo kodları toplayıp satıyo mu acaba
-
Olmadı biz buradan açık olarak paylaşalım kodları ihtiyacı olan birileri kullansın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamedist -- 24 Mayıs 2024; 9:23:58 > -
benim verdiğim kod kullanılmış. şimdi kontrol ettim. valla ben ihtiyacım var dedi diye verdim geçen seferde kod gelmedi bana alamadım yazmıştı. eğer böyle herkesten kod alıp para kazanma amaçlı yapıyosa büyük ayıp eder.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Byblack58benim verdiğim kod kullanılmış. şimdi kontrol ettim. valla ben ihtiyacım var dedi diye verdim geçen seferde kod gelmedi bana alamadım yazmıştı. eğer böyle herkesten kod alıp para kazanma amaçlı yapıyosa büyük ayıp eder.
Büyük ihtimalle satıyor kodları. Ben kodu paylaşıyorum umarım ihtiyacı olan biri kullanır. Önceki mesajlarda yazdığım gibi çeki kullanan kişi bana ulaşıp bez bağışı yapabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamedist -- 24 Mayıs 2024; 9:31:44 >
-
böyle hediye kodu vs ücretsiz verirken 10+ yılı olmayana vermeyeceksin aslında. en azından böyle dolandırıcı olma ihtimali minimuma iner.
hele onun gibi yeni üyelere, 5-10 mesajı olan onbaşılardan uzak durmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 24 Mayıs 2024; 9:53:37 > -
Teşekkürler hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X