Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: boxbeat Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36.240
Cevap
623
Favori
1.714.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nfc ödemeyi bence tekrar bir bakın Apple in bu sistemi sadece Apple Pay ile kullanabilirsiniz Android gibi serbest bırakmıyor Apple Pay ve Google Pay Bdkk dolayısı ile bankalarla anlaşamadığı için bu ödeme sistemleri Türkiye ye gelmiyor bundan dolayı Apple Nfc ödeme sistemi Apple Pay gelmediği sürece devreye girmez bence tekrar bir araştırın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nouwamba N kullanıcısına yanıt

Şurada gördüm, artık tüm bankalara açılacak anladığım kadarıyla

https://www.donanimhaber.com/ios-17-4-yayinlandi-iste-apple-iphone-lara-gelen-yenilikler--174925

Ab ile sınırlı yazmışlar ama ios 18 ile tüm dunyaya açma ihtimalleri yüksek yabancı forumlarda da araştırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 6 Mart 2024; 21:43:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt

Hocam naçizane bir tavsiyede bulunacağım.

Öncelikle ekranı QHD+ ile kullanın. Sonrasında güzel bir tama bulup indirin. Bununla birlikte, yüksek çözünürlüklü güzel bir duvar kağıdı bulup telefonunuza uyarlayın.

Bunun üzerine güzel bir rutin oluşturun. %40 ın altına indiğinde FHD+ a geçsin. Telefonu en optimum batarya performansı ile kullanmış olursunuz.

Bunları yaptıktan sonra, hiç kafanıza takmadan cihazı gönül rahatlığı ile kullanırsınız.

Hala sizi rahatsız eden durumlar olursa, veya yok arkadaş ben iyi para ödedim ve karanlık temada kullanıp gri renkteki o kumlanma durumunu çok kafama takıyorum derseniz, iade edin gitsin cihazı. Kimse silah zoruyla kullandırmıyor cihazı.

Bu forumda, kumlanma yazılarını inanın görmesem hiçbir şekilde böyle bir olayın farkına varmazdım.

Millet çok başka boyutlara geçmiş, ekrana mikroskopla bakan mı ararsın, yatak altında cihazı neffesiz kontrol eden mi ararsın... Kafalar çok başka.

Tekrar söylüyorum, özellike bu forum başlığı altında paylaşılan çoğu bilgiye araştırmadan inanmayın. Yarım yamalak bilgilerle, saçma sapan şeyler paylaşılıyor.

S24 ultra serisi bana göre en başarılı serilerden bir tanesi oldu Samsung için. Ekranıyla, fiyatıyla ve sunduğu çoğu yapay zeka özellikleriyle bana göre şu anda en başarlı telefon diyebilirim Android tarafında. Şu anda piyasada 2 kral telefon var. Biri Iphone 15 pro max diğeri de s24 ultra. IOS kullanmak istemezseniz tek bir alternatif var o da s24 ultra...

• Şu başlıkta telefonla ilgili küçük detaylar işe yarar bilgiler bulmak için ne zaman girsem ya genel olmayan sorunlar ya da henüz gelmemiş güncelleme konuşuluyor maalesef. S24ultrayla ilgili yabancı kanallar ve s24-s24+ konusunu takip ediyorum mecburen. Diğer konu daha işlevsel.
    Madem serbest atış kürsüsü ben de sallamak istiyorum.
    Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama 50 bin liraya (öğrenci indirimi ve dandik bir xiaomi takası) Androidin en iyi donanımıyla üretilen telefonunu satın aldık çoğumuz. Telefonun her anlamda muhteşem detayları var ve bu telefonu bazı arkadaşlar şuan 91 bin lira olup geri butonu nfcsi olmayan elmayla kıyaslıyor. Yapmayın etmeyin yav sadece canlı translate özelliği bile bambaşka bir boyut. Kamerasını şunu bunu saymıyorum bile. Rica ediyorum indirimi kaçıranlar konuyu gereksiz meşgul etmesin.

Bir bilgi ile sözlerimi bitireyim. Fotoğraf çektikten sonra yapay zeka ile otomatik bir renk canlılık değişikliği mevcut. Bunun keskinliğini kamera ayarlarından akıllı optimizasyon seçeneği ile değiştirebilirsiniz. Selamlar.

• Teşekkür ederim hocam ben zaten takmıyorum kafama. Yazdığıma bakmayın. İnceden araştırıyorum. İnanın bana rahatsız etmiyor beni. Cihaza aşığım zaten :) hatta şuanda koyu modda kullanıyorum. Zaten zamanı geldiğinde ki haziran gibi emar samsunga uğrar ekranı değiştirtirim adım gibi eminim buna. Beni rahatsız ediyor olsa zaten kullanmam direk iade eder yazı bekler zfold6 alırım ama gerek duymuyorum. Forumda çok rahatsız olanlar var. Haklılar. Kafaya takmayanlar var haklılar. Benim şuanda cihazda en şikayetçi olduğum husus kamera. Kamera halen daha S22U seviyesinde değil. Bunu bir an önce düzeltmeleri gerekiyor. Gerisi mühim değil.

S22U'da çektiğim fotolara bakıyorum bir de bunda çektimlerime bakıyorum gerçekten inanılmaz kötü S22U'ya göre.

• erditepe kullanıcısına yanıt

Bende eski bir s22 ultra kullanıcısıyım. O da kral cihazdır. Bugün bile gönül rahatlığı ile kullanılır. Orada da batarya bizi çok üzmüştür. O kadar iyi cihaza ihanet gibi bir batarya performansı vardı. Severek 2 yıl kullandım ama.

• 2lem 2 kullanıcısına yanıt

bu tarz amacı dışındaki konular öyle bir boyuta ulaştı ki, ben ve benim gibiler; gerçekte cihazda karşılaştığımız durumları, deneyimleri, çözümleri, tavsiyeleri vs gibi teknik detay ve kullanıcı deneyimlerini paylaşmak istiyoruz ancak forum kirliliğinden dolayı bakıp çıkıyoruz. kendimce, en keyif aldığım, en kaliteli, en donanımlı, uzak ara kullandığım en iyi cihaz (ki kullandığım son iki cihaz; iphone 14 pro, samsung s23+) ama bunu bile söylemek linç yeme sebebi nedense. o yüzden kenarda durmayı tercih ediyoruz...

• svs S kullanıcısına yanıt

Buradaki yorumların etkisinde kalıp almaktan vazgeçme aşamasına gelmiştim neredeyse cihazı ama amazon da gezinirken almış bulundum ani bir kararla :) almayı düşünen arkadaşlara da tavsiyem gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ki bir ürünü almadan önce ince eleyip sık dokuyan biri olarak söylüyorum bunu.

• eğitim indirimi tekrar gelirse almayı düşünüyorum.

• Samsung 1 haftadır değişim için gönderdiğim S23 Ultra cihazımı bulamıyor. İhtar çeksem mi bunlara?

22 Şubat'ta gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LouisVuitton -- 6 Mart 2024; 23:11:5 >
  • LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    12 şubatta gönderdiğim telefona 16. Gün ben arayarak ulaştım, önce kayıt dışı dediler tekrar göndereceğiz değerlendirmeye alınmıyor dediler. 3 kere Müşteri hizmetleri ile görüştüm her seferinde ayni kayıt dışı denildi. Ben de aldığım samsung bayisini, faturasını, imei btk kaydını, servis imei kaydını,cihazin imei ekran görüntüsünü bütün belge ve kanitlariyla resmi bir yazı yazarak şirket mailimden gönderdim. 3. Gün yani bugün tam ücret olarak değerlendirilmiştir diye sms geldi. Gerçekten garip bir firma.

• Hayırlısı inşallah olur

• Benim olay farklı S24 Ultra yı iade ettim. Benim cihazımı hâlâ geri yollamadılar.

• illiustr kullanıcısına yanıt

Orijinal Samsung şeffaf kılıfı verelim

• Blueye kullanıcısına yanıt
    Clear case mi resim var mi

• TYR kullanıcısına yanıt

Biz hanımla beraber telefonları yeniledik ikimiz de s24 ultraya geçtik. Ama Note 10 Plus ı özleyeceğim.

• Yasaksa uyarın lütfen , bilmediğimden yazıyorum. 24 ultra'da Server kayıt yapılıyor mu ? Konuyu aradım pek bulamadım

• pukiman kullanıcısına yanıt
    Yapılıyor ama pahalı şu anda fiyatlar

• Cihazsız kalmazsınız, yeni telefon gelince 7 iş günü içinde eskisini göndermeniz gerekiyor. Biz de öyle yaptık.

• Blueye kullanıcısına yanıt
    Hocam baktim ona da ama arkasindaki cikintiyi sevmedim duz olsa alinir

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.