< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 11 Ağustos 2026; 16:33:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 11 Ağustos 2026; 16:33:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
çok iyi. Bende de i8510 var uzun süredir çekmecede yatıyor. en son rom patcher ile patch edip bir iki oyun, uygulama kurmuştum. i8910 hd de en beğendiğim symbian telefonlarından biridir. denk gelse alırdım ama bulamadım bir türlü. |
|
ankaradaki 3 servisten sadece destek bilişim kargo ile gelen ürünlere bakıyor ve asla tavsiye etmiyorum. imkan varsa kendiniz gidip diğer 2 servisten birine yaptırın. google dan ankara destek bilişim yorumlarına bakarsanız neden oraya göndermemeniz gerektiğini anlarsınız. yakın zamanda oğlanın tabletini açılmama sorunu ile gönderdim, ekranı değiştirdiler ama tablet geldiğinde çerçeve yamulmuş ve ekran çıtası kırılmıştı üstelik kargodan alır almaz kutuyu video eşliğinde açıp kırık ve çerçeve yamukluğunu da aynı videoda tespit edip tekrar onlara yolladım ama suçu bana atıp ücret çıkardılar. Samsung Türkiye çözüm ekibi güya en baştan sorunun çözümü için arkanızdayız deyip sonunda ise servisin dediğini esas alıp video kanıtına rağmen suçu bana attılar. Neyseki Samsung Türkiye genel merkezinden devreye girip tabletin servis kaynaklı kusurlarını yaptırıp bana olması gerektiği gibi sapasağlam yolladılar. Bir daha mecbur kalmadıkça kargoyla servise telefon, tablet falan yollamam çünkü Mersinden sadece Ankara destek bilişime göndermeme izin veriyor samsung. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 12 Ağustos 2026; 8:27:39 > |
|
Arkadaşlar son güncellemeyi olumsuz yorumlardan dolayı yüklemedim. ısınma ve şarj sorunları nedeniyle. durumda bir değişiklik var mı? sürekli güncleme uyarısı veriyor. peki diyelim bir sonraki güncellemeyi direk yükleyebiliyor muyuz yoksa önce bir öncekinin yüklenmesi şart mı? Herkes sorun yaşadı mı bu temmuz güncellemesinde? |
|
|
Son güncellemeyi yaptin mi șarjı çabuk yiyor diyordu ona göre bende sıfırlıyım |
|