Şimdi Ara

S20 Ultra, görüntü stabilizasyon testinde iPhone 11 Pro Max'i gölgede bıraktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • valla kim ne derse desin iphone'nin fotoğraf çekerken de video çekerkende renkleri çok daha gerçekçi samsungta çok saçma bi doygunluk var hemde anlamsız biçimde
  • SuperSteady video sadece 1080p ile calisiyor onda da ana lens ile degil genis aci lens ile calisiyor. Kisacasi sacma bir karsilastirma.
  • Saçmalık! Video da herkesi sarsıntıya odaklıyor ama gözden kaçırılan detaylar var. Iphone resim (renk) kalitesinde Samsunga göre çok çok çok daha kaliteli ve açıkça görülebiliyor. S20U tamamen yapay bir yeşil, sanki daha fazla güneş ışığı alıyormuş gibi daha mat (donuk) görüntü veriyor. Detaylar daha bulanık ve sabitlenmeden detay neredeyse veremiyor. iphone a daha dikkatli bakın o halde bile daha fazla detay daha kaliteli renk verebiliyor. Kare kare durdurup inceleyin "ZAMZUNG" pişmanlıktır diyeceksiniz =)
  • Ultra'da zoom çok iyi
  • Change1 kullanıcısına yanıt
    Telefona altın gözüyle bakıyorsan öyle ki ipon kullananların çoğu o şekilde alıyor. androidçiler ise kullanmak için alıyor fark bu. Al sat işinde değilim, bana getirdiği fayda hayatımı kolaylaştıracak, zefk katacak şeyler önemli. Logoyla mutlu da olmuyorum ben, bir işimi görsün diye kırk takla atacak pc ye ihtiyaç duyacak heleki aldığım şeyi kullanmak için de para vereceksem bence o zaman pişmanlık olur.
  • Daha iyi karşılaştırma bulmanız zor...
    S20 Ultra foto detayı ve gece çekiminde ortalığı yıkmış...


  • MuratKRM M kullanıcısına yanıt
    he tamam oldu..
  • hala körü körune ayfon diebilmek bir marka basarisidir.. tebrik edioum kendilerini.. eski teknolojiyi pahaliya satmak ve buna kullanicilarini daha ii diye inandirabilmek..ve dahada ötesi karsi markalarin konularina girip baltalamaya calişmak :)
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Bomboş bir fan yorumu haha.

    https://www.youtube.com/watch?v=Qts2LoZ5BoQ&app=desktop
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Iphone pro max 11 gerçekten çok iyi, başarılı benim lafım önceki versiyonlar. Bana göre S8-S9 zamanlarında Samsung iphone muadillerinden çok daha öndeydi stabilizasyon olsun, görüntü kalitesi olsun. Pro max başarılı ama o bir gerçek. Gerçekte S20 ultra fiyatına o da. Pardon ama 12-13 binliralara çıktıktan sonra yemişim telefonu foto video için. Gider Nikon P1000 alırım, güzel bir lens+gimbal alırım. Üstünede orta sınıf bir telefon alırım, her işimi çok daha üst düzey halletmiş olurum.
  • Passenger kullanıcısına yanıt
    Hocam sanki Samsung fotoğraflarda abartılı renklerden vazgeçmiş gibi ?
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Şaka mı yapıyorsunuz? Daha dünkü amiral Note 9 bile 1080p60 çekimi 10 dakika süreyle yapabiliyorken 2014’te çıkan iPhone 6 bunu süre sınırsız yapabiliyordu. Üstelik de en ufak frame atlaması bile yapmadan pürüzsüz şekilde yapıyordu. O zamanki Android telefonlarda özellikle ışık-sahne geçişlerinde sık sık frame atlamaları yaşanıyordu. Note 9 bile video çekimi ve stabilizasyonu konusunda iPhone 6’nın rakibi olamaz. 6s/7 falan onları saymıyorum bile. Ki kaç sene öncesinin amirali bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 7 Mart 2020; 18:54:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    Samsunglarda stabilizasyon sadece S20 de değil ki, S8 den beri çok çok iyi zaten. Iphonelar ne yazık ki fişek gibi sağa sola titriyor. Hani fotoda rakip olabilir ama videoda iphoneun rakip olabilmesi çok zor. gimbal bile kurtarmaz iphoneu o derece titriyor.
    Cahil beyanı. Pro Max stabilizasyon testinde Note 11'i açık ara eziyordu. Ayrıca video kategorisi için yaptığın yorum iyice cehaletini perçinlemiş :)



    https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-note-10-5g-camera-review/https://www.dxomark.com/apple-iphone-11-pro-max-camera-review/




  • İos işletim sistemi işin sırrı burada, iphone modelleri xs 11 pro max zaten apple kullanıcılarını memnun eden high end telefonlar, samsung donanımla tek taraflı üstünlük sağlayamaz, o donanımların ruhu yok, android kafasında devam ettikçe apple rakip olamaz.
  • Hangine paranız yetiyorsa, rahat ediyorsanız alın kullanın işte. Forum 2-3 tane sabit konu üzerinden birbirini yiyen tayfayla dolu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.