|
S20 Fe snapdragon 865 vs s21+ exynos 2100

S20 Fe snapdragon 865 vs s21+ exynos 2100
(En Son Oy Tarihi: 5.3.2023)
-
-
https://www.cpu-panda.com/tr/compare_cpu-samsung_exynos_2100-vs-qualcomm_snapdragon_865 adresindeki performans testlerine göre Exynos 2100 daha önde.
Ama normal kullanımda ısınması, takılması, uygulama hataları vs. nasıldır kullanan arkadaşlar varsa görüş belirtebilir mi? Ben de merak ediyorum.
-
FE'ler hep ara modeldir alması kolay elden çıkarması zor ben alıp kullanıcam ileride upgrade etmem diyosan FE seç ben olsam 2'sinide almam samsung çünkü.
-
Ben düz s21 alıp, 2 hafta sonra iade edip s20fe sd aldım,
s21 elime her aldığımda rahatsız edici şekilde ısınıyordu, hele telefonla görüşürken elinde kulağında sıcak telefon hissetmek çok rahatsız etti, zaten şarj da olması gerekenden çabuk bitiyordu. 2 hafta çok uğraştım, bir çözüm bulamadım, sonra iade ettim. Belki yeni telefon olduğu için öyleydi ama s20fe de yeni olmasına rağmen öyle ısınmadı.
s20fe kamera, şarj ve genel performansından çok memnunum, ve çok daha az ısınıyor.
s21 de ekran kalitesi daha iyi, ikisi de amoled ama fark var, gün ışığında daha iyi görünüyor, ayrıca parmak izi daha iyi çalışıyor, kasa kalitesi daha premium, 120hz konusunda daha az pil tüketiyor(muş), bir de ön kamera bariz daha iyi s21 de
ben s20fe derim, ama göreceli tabi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X