Şimdi Ara

s2 ye jelly bean gelince sizce iphone gibi olur mu ? dokunmtik hassaiyeti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: obahadir

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Donanımsal bir şey dokunmatik, akıcılık ayrı bir olay tabi.

donanımsal değil yazılımsaldır. iphone değil bugün piyasadaki çoğu cihazın tepkime süresi 0.08 ms ile 0.01 ms arasında değişir. bu da gördüğünüz gibi çok küçük bir farktır gözle göremezsiniz bile. peki bizim hissettiğimiz farkın nedeni nedir? o da yazılımdan kaynaklanıyor. eğer bir gün apple ios kodlarını halka sunarsa windows phone cihazlarındakı dokunmatık hassasıyetının hicbir cıhazda olmadıgını göreceğiz. microsoft her konuda olduğu gibi bu konudada en titiz firma. önümüzde ki bir iki yıl içinde microsoft patentli 0.01 ms farkla çalışan nerdeyse anlık dokunmatik ekranlar görmek beni şaşırtmayacak.

o videoyu izlemiştim dehşet bişey..

• s2 icin kies e jelly bean geldimi en son hangi surum var yasal olarak kieste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @DeLiCe_DoLuCa

Arkadaşımızın force gpu dediği ayar buysa gerçekten epey bir fark ettirdi:

s2 ye jelly bean gelince sizce iphone gibi olur mu ? dokunmtik hassaiyeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

@DeLiCe_DoLuCa

Arkadaşımızın force gpu dediği ayar buysa gerçekten epey bir fark ettirdi:

s2 ye jelly bean gelince sizce iphone gibi olur mu ? dokunmtik hassaiyeti

evet o. ben hiçbir fark göremdim. .XDA dekilerde öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: obahadir

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Donanımsal bir şey dokunmatik, akıcılık ayrı bir olay tabi.

donanımsal değil yazılımsaldır. iphone değil bugün piyasadaki çoğu cihazın tepkime süresi 0.08 ms ile 0.01 ms arasında değişir. bu da gördüğünüz gibi çok küçük bir farktır gözle göremezsiniz bile. peki bizim hissettiğimiz farkın nedeni nedir? o da yazılımdan kaynaklanıyor. eğer bir gün apple ios kodlarını halka sunarsa windows phone cihazlarındakı dokunmatık hassasıyetının hicbir cıhazda olmadıgını göreceğiz. microsoft her konuda olduğu gibi bu konudada en titiz firma. önümüzde ki bir iki yıl içinde microsoft patentli 0.01 ms farkla çalışan nerdeyse anlık dokunmatik ekranlar görmek beni şaşırtmayacak.

Bilemiyorum hocam. Yazılım ile akışkanlık kazandırılır fakat iphone ve htc de farklı bir ekran tipi kullanıyor diye biliyorum.
    O akışkanlığın da en büyük nedeni o diye söylendi bana. Tabi yanlış biliyor olabilirim. Bilgi için teşekkür ederim eline sağlık.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.