Arkadaslar artık bende oyunu bırakma kararı alanlardanım ve bugune kadar kendı emeklerimle yaptıgım bi kaç itemi satmak istiyorum fiyatlar suankı pıyasaya gore uygundur sanıyorum : 59lvl Ardream assassin (thecarus) NP : şuan 160K (YARISI ONCEKI CLANA BAGISLANDI :S) 2 adet valykset (2 aylık ) innde talia vs, biraz sc +1 rebirth shard dual , ib+1 vs vs bi sürü ıvır zıvır bulunmakta.. charın butun bilgileri MEVCUTTUR. CHARA DUSUNDUGUM BI FIYAT YOK ONU SİZ BELİRLEYİN. İTEMLER = RE DUAL = 70 YTL ROL DUAL = SOLD +8 ROGUE CHITIN SET = 120 YTL SKE BELT = 100 YTL PLATE DD25 = 80 YTL WP +1 = 80 YTL +8 MD DUAL = 80 YTL HEPSİNİ ALMAK İSTEYENLERE FİYATTA UYGUNLUK YAPILACAKTIR: İLETİŞİM : pr3dat0rr@hotmail.com geri kalan ayrıntılar MSNDE KONUŞULUR.. ankara weya denızlı de aracı varsa yüzyüze satılacaktır. onun dışında karşılıklı guvenle ptt/banka Hesap gıbı işlemlerlede olur.. LÜTFEN CİDDİ OLANLAR DIŞINDA KİMSE EKLEMESİN !
quote:Orjinalden alıntı: OnLyCARSI nereden satıosun ? ankara denizli içimi?? Evet bu iki şehirde aracı var...
quote:Orjinalden alıntı: raoncamp quote:Orjinalden alıntı: OnLyCARSI nereden satıosun ? ankara denizli içimi?? Evet bu iki şehirde aracı var... ist. içi satılıkmı peki ????
istanbul (avrupa yakası) dual +8 md yi veya +8 chitinleri alırım NOT: msne ekledim ama oyundayken cvp veremiyorum