Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki radyasyonlu bölgelerde hp azalmamasi için ne yapmaliyim?

Gece görüşü açılmıyor sonradan mi kazanıyoruz?

Öldürdügüm npclerden neleri almami önerirsiniz ve ne kadarini almami önerirsiniz?

Son olarak save olayını menüye girmeden yapamaz miyim? Kısayol tuşu atayabilirmiyim?

Ugraştiriyorum biliyorum ama ne yapayim en iyi yolu bulmaya çalişiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRey -- 11 Haziran 2010; 2:00:37 >
  • Yanında radyasyon için bol bol vodka bulunsun iyi suit aldığında radyasyon seni pek etkilemiyor.Gece görüşünü sonradan alıyorduk benim bildiğim öldürdüğün npclerden de ben sağlık ve mermi ve bandage vodka alıyorum bunlardan hangisi azsa onu tamamlıyorum taşıdığım kiloyu 40 üzerine çıkarmıyorum sonra sorun oluyor
  • Save için quick save'i kullanabilirsin sanırım öntanımlı olarak F6 tuşu ayarlı ama ayarlardan da değiştirebilirsin istersen. Radyasyon için antirad ilaçlar var onlar ve vodka radyasyonu düşürüyor ama vodka aynı zamanda kafa da yapıyor. NPC'lerden mühimmat ve tıbbi malzeme dışında birşey almasan da olur çünkü ilerledikçe karşındaki düşmanlarının silahlarıda gelişip güzelleşecek sen de onları öldürdükçe silahlarını alabileceksin, zırhlar da heryerde çıkabiliyor. Özellikle bilim adamları sana iki tane çok güzel verecek ilerde. Yani para harcamasan da olur. Bol bol mühimmat al sonra başın ağrımasın...
  • o zaman ekmek, sucuk, konserve gibi itemleri bizim stalker'lara satayim :D teşekkürler :)
  • Onlarda işe yarıyor, belirli aralıklarla karnın acıkıyor, hatta yemek yemezsen yaralanıp canın azaldığında canın yenilenmiyor, kendini halsiz hissediyorsun, ve daha çabuk yoruluyorsun. Sat ama hepsini satma, mesela enerji içecekleri de koşmaya dermanın kalmadığı zaman içersen hemen enerji veriyor topuklamaya devam ediyorsun...
  • Bende en çok enerji içeceği var lazım oluyor birde turist yemeği sucuk emek falan yok emek çok ağırlık yapıyor hemen yemek lazım.
  • Vodka redbul yapıyorsun değil mi burak? Oldu olacak diskoya gidelim seninle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Vodka redbul yapıyorsun değil mi burak? Oldu olacak diskoya gidelim seninle...

Freedom club nereden aklına geldi hocam gülmekten öldüm tamda hiç öyle düşünmemiştim.
  • Ya bu oyun için ana bir forum oluşturamadılar. Left 4 Dead gibi bir oyuna ana konu oluşturmuşlar, ama 3 serilik (4. yolda) bir oyuna bile bir konu oluşturamıyorlar ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpinalTap -- 11 Haziran 2010; 3:20:42 >
  • Aynen hocam iyi fikir bunu admin e iletelim bence ama admin kim
  • Arkadaşlar oyunda Gorden Freeman'i buldum
  • yanlislikla half life oynuyor olmayasin :D
  • Evet Rostoktaki fabrikaların altında bir altgeçitte yerde zavallı. PDA'sını okudun mu? Resmen dalga geçmişler adamla.

İşte bakın burada...

• themanyax şimdi stalker clear sky yükledim.
    bunun uzerıne 1.05.10 patch , tr yaması , bide complete 1.1.2 (recommended) yüklemek istiyorum sıralamasını nasıl yapım bı hata olusmasın
  • Oyun + patch + complate mod + tr yama sıralaması ile yaparsanız sorun kalmaz...
  • x16 labaratuarinda makinayi kapatip belgeleri aldim ancak dönüste aşagiya indigim merdiven kırıktı ve geri çıkamiyorum.Kosarak zıpladim tam dibinde durup zipladim ama banamisin demedi.Nasil geçebilirim yardim ederseniz sevinirim :(
  • Başka bir yol bulman lazım benim aklımda öyle kalmış bayadır oynamadım shoc pc yüklü ama duruyor öyle
  • En yukarıda belgeleri aldığın, controller'i öldürdüğün yerin orada en sonda sağ tarafta yerde bir tünel oracak oradan gitmen lazım... Yani geri en yukarı çıkmalısın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

En yukarıda belgeleri aldığın, controller'i öldürdüğün yerin orada en sonda sağ tarafta yerde bir tünel oracak oradan gitmen lazım... Yani geri en yukarı çıkmalısın...

o zaman zombiler benim belami versin :S :D
  • Valla o boruluların ismi snork, lanet birşey onlar ya, it gibi birde zıplıyorlar... Korkuyorum valla. o görünen yer tuvalet var orada oranın bir üst katı, kafan karışmasın, sen dediğim gibi en üste git orada bir delik olacak oradan aşağı atlayacaksın... kanalizasyondan kaçacaksın...
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.